lauantai 5. marraskuuta 2022

Kuninkaallinen lapsimurha ja intiaanien häpäisy

Haluatko tietää, mitä tapahtui, kun nyt jo edesmennyt kuningatar Elisabeth lähti metsään piknikille lasten kanssa? Lapset katosivat eikä heitä koskaan enää löydetty. Sekin ainut todistaja, joka vuosien päästä oli valmis todistamaan, kuoli yllättäen. Tuomioistuimen eteen näitä rikoksia saattamaan pyrkinyt ihmisoikeusaktivisti kidnapattiin. Hurjia juttuja. Tämän postauksen lopussa on myös juttua siitä, miten Bushin suvulla on ollut näppinsä pelissä, kun viimeisen intiaanien sotapäällikön nimeltä Geronimo pääkallo katosi.

Ihan lopussa on myös erään toisenkin murhan peittelytapaus, joka liittyy Bill Clintoniin.

Kuningatar Elisbet lähti metsään lasten kanssa


Last Real Indians
-sivustolla on kerrottu kammottavasta lasten hyväksikäyttötapauksesta, johon liittyy Britannian kuningasperhe. Kanadassa on tullut tietoon, että yli 50 000 alkuperäiskansaan kuuluvaa ​​lasta kidutettiin, käytettiin seksuaalisesti hyväksi ja joitakin murhattiin Kanadan katolisen kirkon johtamissa intiaanilasten koulukodeissa – ja itse Englannin kuningatar syyllistyi 10 lapsen katoamiseen. 

Last Real Indian -sivuston mukaan ei siis tule uskoa, että vain pedofiilipapeilla ja -nunnilla olisi alkuperäislasten verta käsissään. Heidän mukaansa kuninkaalliset verilinjat (siniveriset) ovat pysyneet vallassa jo vuosituhansien ajan. Heidän tapoihinsa on kuulunut jo aikojen alusta asti veriuhrit ja lasten uhraamiset. Sivustolla kerrotaan näin:

Kaikki eurooppalaiset kuninkaalliset perheet voidaan jäljittää ainakin yhden esi-isän kautta Rooman valtakunnan keisarillisen verilinjaan ja Rooman keisarit voidaan jäljittää ainakin kerran jonkun esi-isän kautta Egyptin kuninkaalliseen sukulinjaan. Dynastiat – jotka vuorostaan ​​voidaan jäljittää ainakin yhden esi-isän kautta Babylonian kuninkaallisiin verilinjoihin – jotka olivat ensimmäiset 'kuninkaalliset', jotka väittivät, että 'jumalallinen oikeus hallita ihmiskuntaa on annettu heille yliluonnollisilta olennoilta, joita he kutsuivat 'jumaliksi'. (ja babylonialainen sukulinja oli myös ensimmäinen, joka harjoitti rituaalista lapsiseksiä ja uhrasi lapsia näille "jumalille" synkissä rituaaleissaan). Babylonialaisista lähtien – monet muut kuninkaat ja keisarit ympäri maailmaa ovat kopioineet näitä tapoja ja vaatineet "jumalallista oikeutta" omissa maissaan (vaikka nämä muut "kuninkaalliset" eivät olleet omaksuneet babylonialaisten lapsiuhrauksia ja rituaalista pedofiliaa). Ehkä tämän kaltaisten henkilöiden itsestään selvä huoli ja halu on ollut "uskonnollisesti säilyttää verilinjansa" – joskus ovat jopa tästä syystä luisuneet "geneettisen vainoharhaisuuden" piiriin. Siinä saattaa olla loogisen tieteellinen selitys heidän perinnölliselle psykoosilleen – geneettinen sukusiitos – sillä me kaikki tiedämme, että 'sisäsiitos saa aikaan geneettisiä puutteita, jotka vain pahenevat ajan myötä, jos käytäntöä jatketaan. Hemofiliaa pidettiin 'kuninkaallisena sairautena' nimenomaan geneettisten syiden vuoksi.   

Useimmat ihmiset tuntevat kuninkaalliset "hyväntahtoisina" julkisen kuvan perusteella, jonka he näyttävät maailmalle. Mutta kun he puhuvat keskenään omissa ylhäisissä piireissään "ei-kuninkaallisesta" ihmiskunnasta, he käyttävät sanontoja: "karjaa, joka kelpaa vain ajettavaksi", "turhaa syöjää, joka on teurastettava", "vastenmieliset tavalliset ihmiset, ”ärsyttävät talonpojat”… Kuninkaalliset ovat halunneet säilyttää omien mitokondrioidensa DNA:n eli geeniperimän puhtaana, mutta, onko sillä seikalla jotain muutakin salaista tai esoteerista merkitystä, jonka he ovat niin onnistuneet säilyttämään huolellisesti salaisuutenaan tuhansien vuosien ajan? Onko kyseessä jokin synkkä puoli, jonka vain sen kantajat tietävät?

Last Real Indian -sivustolla kerrotaan, että Britannian kuningatar ja prinssi Phillip veivät Kanadan syntyperäisiä orpoja lapsia piknikille – eikä heitä koskaan palautettu orpokoteihin tai nähty enää koskaan. Sivustolla kerrotaan myös Jimmy Savilesta – Ison-Britannian kuninkaallisen perheen läheisestä ystävästä – josta paljastui hänen kuolemansa jälkeen – että hän oli "lastentoimittaja Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimmalle pedofiiliringille, johon kuului pääministerien ohella, tuomarit, poliisi ja sotilaat, korkea-arvoiset papit ja kuninkaallisen perheen ja brittiläisen aristokratian kaikki jäsenet. 

YLEN:n uutisten mukaan Jimmy Savile oli todellinen hirviö muutenkin:

Elävien ihmisten lisäksi Savilen väitetään selvityksessä hyväksikäyttäneen myös sairaalan ruumishuoneessa olleita ruumiita: "Vaikkemme voi täysin vahvistaa näitä väitteitä, niin hän oli epäterveellä tavalla kiinnostunut kuolleista", sanoo selvityksen tekemiseen osallistunut Sue Proctor.

Paljon hyväntekeväisyystyötä tehneelle Savilelle oli varattu monissa sairaaloissa omat yksityiset tilat ja annettu omat avaimet sairaaloiden tiloihin. Hänen annettiin osallistua potilaiden hoitotoimenpiteisiin, muun muassa pesemiseen. Savilen puuhista liikkui tietoja, mutta ne eivät johtaneet toimiin, sillä tämän asema koko kansan tuntemana julkisuuden henkilönä toimi suojana. Vuosikymmeniä jatkuneita seksuaalirikoksia ryhdyttiin selvittämään vasta, kun Savile kuoli vuonna 2011.[1]

Englannin kuningatar sen sijaan ei jäänyt teoistaan koskaan kiinni, vaikkakin kuusi Brysselissä toimivaa kansainvälisen yhteisoikeuden tuomioistuimen tuomaria antoi kuningatar Elisabethista pidätysmääräyksen vuonna 2013. Sivustolla kerrotaan myös, että toukokuun toisella viikolla vuonna 2014 brittisotilas Vivian Cunningham huumattiin ja laitettiin laitokseen vastoin tahtoaan. Ilmeisesti hänen "rikoksensa" oli se, että hän uskalsi 6. toukokuuta kysyä esimiehiltään kuningatar Elisabetin erikoisesta pidätysmääräyksestä, joka koski kymmentä kadonnutta kanadalaista lasta, jotka olivat kadonneet kuningattaren seurassa. 

Last Real Indian -sivusto toteaakin, että kuningatar on "koskematon" häntä suojelevien voimien vuoksi. Lähes vuoden oikeudenkäynnin jälkeen kuningatar Elisabeth ja hänen miehensä prinssi Phillip todettiin syyllisiksi kymmenen syntyperäisen lapsen katoamiseen katolisen kirkon johtamasta Kamloopsin koulukodista Brittiläisessä Kolumbiassa. Surevat vanhemmat eivät ole nähneet lapsiaan sen jälkeen, kun he lähtivät piknikille kuninkaallisen parin kanssa 10. lokakuuta 1964. 

"Sopivasti" Kanadan viimeiset syntyperäiset silminnäkijät "kuolivat" juuri ennen kuin he ehtivät todistaa tuomioistuimessa kuningatarta ja prinssi Phillipiä vastaan. Aboriginaalimies, joka väitti nähneensä näiden kymmenen lapsen sieppauksen Englannin kuningattaren ja hänen miehensä toimesta lokakuussa 1964, kuoli äkillisesti katolisessa St. Paulin sairaalassa Vancouverissa. Tämä terve 59-vuotias William Combesin, jonka oli määrä olla ensisijainen todistaja International Tribunal to Crimes of Church and State (ITCCS) -istunnossa 12. syyskuuta Lontoossa, Englannissa, oli kumppaninsa Maen mukaan joutunut sairaalaan "testeihin", ja hänen terveytensä alkoi heti heikentyä sairaalassa. William kuoli yllättäen tuntemattomasta syystä.

Vancouverin kuolemansyyntutkija kieltäytyi kommentoimasta Williamin kuolemaa. William oli ainoa selviytyjä ryhmästä, jossa oli kolme aboriginaalipoikaa, jotka väittävät nähneensä kymmenen lapsen sieppauksen kuninkaallisen vierailun aikana Kamloopsin asuinkoulussa lokakuun puolivälissä 1964, kun sekä kuningatar että prinssi Philip olivat Kanadassa. "He veivät nuo kymmenen lasta, eikä kukaan koskaan nähnyt heitä enää", kuvaili William useissa julkisissa lausunnoissa, jotka annettiin televisiossa entisen Vancouver Co-op-radio-ohjelman lähetyksessä, ja seuraavassa allekirjoitetussa todistuksessa 3. helmikuuta 2010:

Olen Interior Salish Spirit -tanssija ja olen 58-vuotias. Asun Vancouverissa, Kanadassa. Olen selvinnyt Kamloops- ja Mission Indian koulukodista, joita molempia johtaa roomalaiskatolinen kirkko. Kärsin siellä kauheista kidutuksista, erityisesti veli Murphyn käsissä, joka tappoi ainakin kaksi lasta. Todistin hänen heittäneen lapsen kolmikerroksiselta parvekkeelta kuolemaansa. Hän laittoi minut telineeseen ja mursi luitani Kamloopin koulun kellarissa, kun yritin paeta. Näin myös hänen ja toisen papin hautaamassa lasta koulun hedelmätarhaan eräänä yönä.

Lokakuussa 1964, kun olin 12-vuotias, olin vankina Kamloops-koulussa, ja meillä vieraili Englannin kuningatar ja prinssi Phillip. Muistan, että se oli outoa, koska he tulivat itsekseen, ei suurta fanfaaria tai mitään. Mutta tunnistin heidät ja koulun rehtori kertoi meille, että se oli kuningatar, ja meille kaikille annettiin uudet vaatteet ja hyvää ruokaa ensimmäistä kertaa kuukausiin päivää ennen hänen saapumistaan. Sinä päivänä, kun kuningatar saapui kouluun, olin osa lapsiryhmää, joka meni hänen ja hänen miehensä sekä joidenkin pappien kanssa piknikille niitylle lähellä Dead Man’s Creekkiä. Muistan, että se oli outoa, koska meidän kaikkien piti kumartua ja suudella hänen jalkaansa, valkoista nauhoitettua saapasta. Hetken kuluttua näin kuningattaren lähtevän piknikiltä kymmenen lapsen kanssa koulusta, eivätkä lapset koskaan palanneet. Emme koskaan kuulleet heistä mitään, emmekä tavanneet heitä enää, vaikka olimme vanhempia. He olivat kaikki sieltä, mutta he kaikki katosivat. Kadonnut ryhmä oli seitsemän poikaa ja kolme tyttöä, iältään 6-14 vuotta. He olivat kaikki luokan älykkäimmästä ryhmästä. Kaksi pojista oli veljiä. Heidän sukunimensä oli Arnuse tai Arnold. En muista muita, vain satunnaista etunimeä, kuten Cecilia ja siellä oli joku Edward.

Se mitä tapahtui, siitä todisti myös ystäväni George Adolph, joka oli tuolloin 11-vuotias ja myös siellä opiskelija. Mutta nyt hän on kuollut."[2]









Tutkija ja kirjailija Kevin Annett on ihmisoikeusaktivistina taistellut tuodakseen päivänvaloon näitä katolisen kirkon aiheuttamia kauheuksia Kanadassa. Kevin Annett otettiin vuonna 2019 kiinni Kanadan rajalla tullissa ja hänet vietiin vastoin omaa tahtoaan kolmen nimettömänä esiintyneen henkilön toimesta johonkin maanalaiseen keskukseen, jossa häntä kuulusteltiin kysyen, miten ja kuinka hän aikoi jatkaa Britannian kuninkaallisten tutkimista. Annett on itse kertonut tapahtumista YouTube-kanavilla. Britannian kuningasperhe pitää selkeästi omasta selustastaan huolta ja pystyy käskyttämään myös Kanadan tulliviranomaisia.





 






Kuningas Charlesilla on peittelytehtävää kerrakseen. Kansanmurha on sentään mittava rikos. Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, pedofilia sekä lapsiuhrit kuuluvat näiden kuninkaallisten satanistien rituaaleihin. Pysyäkseen vallassa heidän on uhrattava näitä veriuhreja Moolok ille - heidän jumalalleen.


Moolok oli muinaisten babylonialaisten jumala, jolle piti uhrata lapsia. Juutalaiset omaksuivat viimeistään kuningas Salomonin aikana pakanalliset uhrimenot ja joutuivat sen takia pakkosiirtolaisuuteen Babyloniaan. Babyloniassa profeetta Daniel alkoi ennustaa, että kansa pääsisi vielä takaisin rakentamaan uudelleen Jerusalemin ja sen temppelin. Siitä hetkestä kuluisi sitten 490 vuotta messiaan syntymään. Niin tapahtuikin, mutta juutalaiset olivat ajautuneet ja jääneet sellaiseen pimeyteen, että he eivät käsittäneet ollenkaan, kun heidän keskuuteensa syntyi tuo luvattu pelastaja. He tappoivat Jeesuksen.


Tässä kuva, jossa on kuvattu muinaisten babylonialaisten uhrimenoja, jossa lapsia uhrataan Moolokille.



Viimeinen intiaanipäällikkö Geronimo

Vuonna 2009 apassien viimeisen sotapäällikön Geronimon 20 jälkeläistä ovat nostaneet kanteen Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuimessa Washingtonissa ja pyytäneet, että Geronimon varastetut jäännökset palautetaan. Kyse on siitä, että George H. Bushin epäillään varastaneen mm. Geronimon luita ja pääkallon tämän hausta. Mistä tässä on oikein kysymys? Varjoeliitin satanistit ovat joka tapauksessa vainonneet monella tapaa Yhdysvaltain alkuperäisväestöä, intiaaneja. Tästä on esimerkkinä myös viimeisenä intiaanipäällikkönä Amerikan intiaanisodissa antautuneen Geronimon haudan häpäiseminen. Sellaiseen tekoon oletetaan olleen syynä varjoeliitin salaseura nimeltä Skull and Bones, joka perustettiin vuonna 1832 Yalen miespuolisten korkeakouluopiskelijoiden eliittiseksi salaseuraksi. Organisaatio tuli tunnetuksi vahvoista alumneistaan, joihin kuuluu useita Yhdysvaltain presidenttejä, korkeimman oikeuden tuomareita, monia varakkaiden yritysten toimitusjohtajia ja johtavia poliitikkoja. Luetteloon kuuluvat William F. Buckley, molemmat George Bush presidentit, Henry Luce, Life ja Time -lehtien perustaja, Harold Stanley, Morgan Stanleyn perustaja, ja Frederick Smith, FedExin perustaja, monien muiden joukossa.

Tärkeä osa Skull and Bonesin perinnettä ja kieroutunut tapa, jolla jäsenet osoittivat uskollisuutta arvostetulle salajärjestölle, oli käytäntö nimeltä "näpistely". Käytännössä varastettiin muistoesineitä ja tärkeitä historiallisia esineitä museoista, yliopistoista ja jopa hautausmailta, jotka olivat sitten esillä Skull and Bones -klubitalossa. Jäsenet pyrkivät päihittämään toisensa varastettujen esineiden osalta. Mitä kuuluisempi ja historiallisesti merkittävämpi, sen parempi.

Pitkäaikainen, sadan vuoden legenda Skull and Bones -ryhmän jäsenten keskuudessa kertoo, että Prescott S. Bush, presidentti George Bushin isä ja presidentti George W. Bushin isoisä, murtautui Geronimon hautaan joidenkin luokkatovereiden kanssa ensimmäisen maailmansodan aikana ja pääsi pois mukanaan kallo, kaksi luuta, suitset ja jotkut jalustimet, jotka kaikki asetettiin näytteille ryhmän klubitalolle New Havenissa, joka tunnetaan nimellä "The Tomb".

Tarina vahvistui vuonna 2005, kun historioitsija löysi vuonna 1918 yhdeltä Skull and Bones -jäseneltä toiselle kirjoitetun kirjeen, jossa kerrottiin, että kallo oli viety Fort Sillin haudasta yhdessä useiden hevosen osien kanssa ja ollut turvallisesti sijoitettuna Skull and Bones -klubitaloon. ”Kaikista Skull and Bonesin hallussa olevista esineistä Geronimon kallo on yksi uskottavimmista. Lasinäytön sisällä on kallo, kun astut sisään The Tombin (The Skull and Bones -klubitalo) ovesta, ja he kutsuvat sitä Geronimoksi", sanoi kirjailija Alexandra Robbins, joka kirjoitti kirjassa Secrets of the Tomb (Little Brown 2002) kirja Yalen salaisesta seurasta.[3]

Clintonin klaani ja murhan peittely

Varjoeliitti tekee kaikkensa peitelläkseen totuutta. Tästä on hyvänä esimerkkinä myös yleisradion edesmennyt toimittaja, valtiotieteen maisteri Risto Johnson, joka menehtyi äkillisesti työmatkalla 10. heinäkuuta 2001 Yhdysvalloissa. Johnson oli kuollessaan vain 49-vuotias. Johnson oli kirjoittanut vuonna 1998 julkaistun kirjan Maa, jota ei ole: Tuhat yötä Billin ja Hillaryn lumemaassa. Hyökkäys Clintonin klaania vastaan ei ollut välttämättä kovin viisas veto. Joidenkin huhujen mukaan Johnsonilla oli myös jotain sisäpiiritietoa tulevan syksyn 2001 tapahtumiin liittyen, joten luultavasti vähintäänkin tästä syystä hänet piti vaientaa. Mitä salattavaa sitten Clintoneilla on?

Clintonien matka Washingtoniin ja presidentin virkaan Arkansasin osavaltiosta on vaatinut paljon peittelyä. Arkansas oli ainakin aiemmin yksi keskeinen huumekaupan reitti Yhdysvaltoihin. Huumelastit kulkivat Latinalaisesta Amerikasta Arkansasin osavaltion kautta, jossa kuvernöörinä toimi Bill Clinton ennen kuin hänet valittiin Yhdysvaltain presidentiksi kahdelle kaudelle (1993–2001). Joskus aivan käsittämättömien sattumien kautta yksittäisetkin tapaukset ja erään äidin rakkaus poikaansa kohtaan voi johtaa paljastuksiin, jotka lopulta toivat päivänvaloon karmaisevia totuuksia Clintoneista.  Paljastusten perusteella Clintoneiden kaltaisia henkilöitä, joilla on osuutta vakaviin henkirikoksiin, ei ainakaan tulisi valita Yhdysvaltain korkeimpaan virkaan – kuten presidentiksi.  Clintonin klaanin pyörittämä huumekartelli alkoi paljastua itse asiassa vahingossa sen seurauksena, että Arkansasissa 23. elokuuta 1987 kaksi poikaa kuoli jäätyään junan alle.

16-vuotias Don Henry ja 17-vuotias Kevin Ives olivat maanneet junaraiteilla, kun tavarajuna oli osunut heihin. Veturinkuljettaja oli yrittänyt pysähtyä ja oli puhaltanut torveen, mutta junan vauhti oli vienyt sen ruumiiden yli väkisin. Poikien kuolema ei poikien vanhempien mukaan ollut tapaturma eikä itsemurha, vaan murha, jossa motiivina oli se, että pojat olivat luultavasti nähneet jotain, mikä liittyi salaiseen huumekauppaan. He olivat esimerkiksi saattaneet nähdä lentokoneella pudotettuja huumelasteja. Tapausta ei alkuun selvitetty kunnolla ilmeisesti siitä syystä peittelyyn liittyi korkeita virkamiehiä, poliitikkoja ja tuomareita. Bill Clintonin suosima patologi tohtori Fahmy Malak antoi lausunnon, jonka mukaan poikien kuolema oli tapaturma: ”Pojat olivat polttaneet pilveä ja nukahtaneet raiteille.” Kuolleen poikansa sinnikäs äiti jaksoi vaatia uusia tutkimuksia riippumattomalta taholta, koska oli selvää, että Bill Clintonin määräämä patologi Fahmy Malak antoi vääriä lausuntoja ja oli täysin korruptoitunut. 

Patologi Joseph Burtonin suorittamassa ruumiinavauksessa selvisi kiistatta, että pojat oli murhattu. Vaikka poikien kuolemantapaus osoittautui murhaksi, syyllisiä oli vaikeata saada tuomiolle, koska rikostutkintaa ja syyttämistä ei tehty. Oliko kyseessä jonkinlainen korkeammalta poliittiselta taholta ohjailtu peittelyorganisaatio? Millainen suojelujärjestelmä Arkansasissa oli Clintonin ollessa kuvernöörinä?

Asian käsittelyä ja toisen pojan sinnikkään äidin taistelu johti siihen, että lopulta todettiin, että Menasta löytyneet pojat oli murhattu











Asiaan on hyvin yksinkertainen vastaus. Clintonin pyörittämä huumekartelli pyöri ilman tuomioita, koska valtakunnan syyttäjä Dan Harmon oli mukana huumekaupassa. Tietojen mukaan noin 900 rikosjuttua Saline Countyssa jätettiin käsittelemättä, koska Harmon ei tuonut syytettyjä oikeuden eteen vuoden kuluessa, kuten laki vaatii. Arkansasin korkein oikeus erotti Harmonin vasta vuonna 1999, koska tämä oli käyttänyt väärin syyttäjän asemaa rahan ja huumeiden hankkimiseen ja seksiin. Tuomitut huumekauppiaat todistivat hänen oikeudenkäynnissään, että Harmon oli vaatinut huumekauppiailta rahaa syytteistä luopumiseksi. Vuonna 2008 Harmon palasi hallituksen palkkalistoille ja työskenteli tilapäisesti Saline Countyssa.[4] 

Don Harmon oli Clintonien ystävä ja suojeli Clintoneita eikä mitään tutkintaa ole suoritettu heidän osallisuudestaan poikien murhiin. Vasta vuonna 2018 Clintoneiden osallisuutta poikien murhaan on alettu tutkia Arkansasin syyttäjien toimesta. Tutkintaan johti paljastus, jonka entinen ammattipainija Billy Jack Haynes teki Little Rockin radiojuontaja Doc Washburnin haastattelussa. Haynes syytti Clintonia, silloista Arkansasin kuvernööriä siitä, että tämä oli värvännyt hänet johtamaan CIA:n huumeiden kuljetusoperaatiota vuonna 1987, jonka aikana he törmäsivät vahingossa kahteen nuoreen. Clinton oli Haynesin mukaan määrännyt, että heidän tuli tappaa nämä nuoret silminnäkijät, jotka olivat Kevin Ives, 17, ja Don Henry, 16.

Vaikka tutkinta olikin aloitettu vuonna 2018, tuskin Bill Clinton joutuu koskaan oikeasti tuomiolle, jos se pitää paikkansa, että hänellä on suojelijanaan maailman mahtavin suku – nimittäin Rothschildit. Bill Clintonin oikea nimi oli syntyessään William Jefferson Blythe III, mutta hän otti isäpuolensa sukunimen Clinton 15-vuotiaana. Bill Clintonin sukujuuret johtavat William Henry Harrisoniin ja Benjamin Harrisoniin, mikä tekee hänestä Gerald Fordin ja Jimmy Carterin sukulaisen. Hänen sukulaisuutensa Fordiin tekee hänestä lähes sukulaisen myös Richard Nixonille ja George Bushille. Clinton oli itse määrännyt kaikki sukulaisuussuhteitaan koskevat asiakirjat salaisiksi. Salailun verhon takaa on löytynyt muutamia todistajia. J.R. Church on kertonut puhuneensa kesällä 1996 erään miehen kanssa, joka oli väittänyt olevansa Rothschildin pankkiperheen jälkeläinen. Hän oli kertonut Churchille, että Bill Clinton oli osallistunut Rothschildin perhejuhliin poikana. Mies, jolta Church sai tietonsa, oli varttunut samassa kaupungissa Clintonin kanssa. He kävivät samoissa kouluissa. Hänen antamansa todistuksen mukaan hän oli itse nähnyt Billin osallistuvan perhejuhliin päässään juutalainen kipa. Churchin tietolähteen mukaansa Bill Clinton on näin ollen Rothschild-perheen jälkeläinen. Hän sanoi, että rabbit suutelevat hänen kättään ja kutsuivat häntä Segulah Yeled Eklatoshiksi – ”kuninkaallisena valittuna”. Tällainen ajatus kuninkaallisesta verilinjasta kansan suurina ”valittuina johtajina” perustuu siihen, että Rothschild-nimen ottanut Meyer Amschel (Bauer) Rothschildin kohtasi taivaallisen vierailijan vuonna 1773, joka oli ilmoittanut hänelle, että Jeesus ei ollut Messias. Meyer Amschel Bauer edusti taivaallisen ilmoituksen mukaan sukua, josta Messiaan olisi tarkoitus syntyä 1900-luvun viimeisellä puoliskolla. J.R. Church on kertonut, että hän oli lukenut Hayyim Schaussin (1938) The Jewish Festivals -julkaisusta, että Rooman keisari Nero oli teeskennellyt kuolemansa, paennut ja mennyt naimisiin juutalaisen naisen kanssa. 1300-luvulla elänyt kuuluisa Rabbi Meir (myös kirjoitettu Meyer) Rothenbergistä Saksasta väitti olevansa suoraan Neron syntyperää. J.R. Church oli tämän jälkeen soittanut Rothschildien sukuun kuuluneelle ystävälleen ja kysynyt, oliko keisari Nero sukua Rothschildeille ja saanut myöntävän vastauksen.[5] Tässä kohtaa lukijalle on syytä paljastaa, että useimmiten kaikki tutkintalinjat johtavat tavalla toisella Rothschildin pankkiirisukuun. Nuorena Bill Clinton oli DeMolayn ritarikunnan jäsen.[6]

Kuinka pitkälle varjoeliitti kykenee menemään peitelläkseen rikostensa jäljet? Oliko Oklahoma Cityn Murrah- rakennukseen kohdistunut pommi-isku vuonna 1995 yritys peitellä Clintonien huumekartellia? Lainaan Hannu Yli-Karjanmaan erinomaista analyysiä suoraan hänen kirjastaan Valtiot ja Terrorismi:

Murrah-rakennuksessa säilytettiin useiden tulenarkojen tapausten tutkinta-aineistoa, kuten huumetutkintaa, joka liittyi Menan lentokenttään Arkansasissa ajalta, jolloin Bill Clinton oli siellä kuvernöörinä ja George Bush senior oli varapresidentti. Tapaus oli osa Iran-contrajupakkaa. Huumausaineita lennätettiin Keski-Amerikan kautta Yhdysvaltoihin mm. Menan lentokentälle, josta ne lähtivät jakeluun muualle maahan. Vahvistamattomien tietojen mukaan myös kuvernööri sai siivun tuotosta, jolla CIA rahoitti Nicaraguan sandinistihallitusta vastaan taistelevia contrasissejä. Vain pari kuukautta pommi-iskun jälkeen touko-kesäkuussa 1995 kongressin oli määrä aloittaa kuulemiset Menan, Ruby Ridgen ja Wacon tapauksissa mutta ne peruutettiin. Craig Roberts lähti selvittämään Timothy McVeigh’n taustaa ja huomasi, että mies oli palvellut Persianlahden sodassa ja ollut erinomainen sotilas, joka hyväksyttiin erikoisjoukkoihin. Erikoisjoukoissa hänen tiensä nousi yllättäen pystyyn, hän ei pärjännyt ja hän katosi palveluspaikastaan Fort Braggistä. Robertsin havaitsi, että tämä kohta McVeigh’n taustassa viittasi siihen, että McVeigh oli pistetty asevoimista siviilistatukselle, mikä tarkoitti sitä, että häntä alettiin käyttää solutettavana agenttina, ja tämä tarkoitti ensi vaiheessa sitä, että miehelle alettiin rakentaa oikeanlaista henkilöhistoriaa. Menettely on erikoisjoukoissa ja tiedustelupalveluissa yleinen – henkilöt, joita halutaan käyttää salaisissa ja arkaluonteisissa operaatioissa ”laitetaan siviiliin”, jolloin he saavat edelleen palkkaa ja virkavuodet karttuvat, mutta virallisesti he eivät ole enää kirjoissa.

Roberts on verrannut McVeigh’tä ja Lee Harvey Oswaldia tässä suhteessa toisiinsa. Myös Oswald rakensi itselleen taustan kuubalaismielisenä kommunistina ”loikkaamalla Neuvostoliittoon” ja jakamalla huomiota herättävästi castrolaisia lentolehtisiä kadunkulmissa. McVeigh alkoi hyvin aktiivisesti liikkua ympäri maata ja osallistua erilaisiin oikeistolaisten asejärjestöjen kokouksiin ja tapahtumiin. Hänen aktiivisuutensa herätti muissa epäluuloja.[7]

Arkansasin huumekaupasta ja uuden maailmanjärjestyksen rakentamisesta on todistanut myös MK Ultra-ohjelmasta toipunut Cathy O´Brien.

Cathy O´Brien tapasi vuonna 1988 Mark Philips nimisen miehen, joka oli ollut työntekijänä mukana CIA:n MK Ultra ohjelmoinnissa, mutta vain vankiloissa ja mielisairaaloissa. Philipsillä ei ollut käsitystä MK Ultran salaistakin salaisemmasta Monarch-ohjelmasta, jossa poliitikoille ohjelmoitiin seksiorjia. Mark Philips auttoi Cathy O´Brienia purkamaan traumaperäiset muistot. He kirjoittivat Cathyn kokemuksista vuonna 1995 ilmestyneen kirjan nimeltä TRANCE Formation of America: True life story of a mind control slave. Cathy on todistanut kokemistaan asioista 1980-luvulla Clintonin perheen seksiorjana, mihin tehtävään hänet oli ohjelmoitu. Cathyn todistuksen mukaan Clinton ja Bush olivat samalla puolella rakentamassa uutta maailmanjärjestystä. Ronald Reagan oli 1980-luvulla kuin savuverho, jonka tarkoituksena oli vain näytellä. Mitään todellista vastakkainasettelua ei heidän välillään ollut. 

Maailman valtaeliitin rikkaudet ja vaikutusvalta ovat useimmiten perustuneet huumekauppaan, ihmiskauppaan, seksikauppaan, rahanpesuun ja muihin laittomuuksiin. Valtaeliitti on korruptoinut ja lahjonut suurimman osan demokraattisista instituutioista, joihin kansa on mielestään hyvässä ukossa demokraattisesti valinnut edustajat. Valtaeliitti ei pysty kuitenkaan ihan täysin hallitsemaan julkisuutta ja demokraattista järjestelmää, mistä on osoituksena se, että Latinalaisen Amerikan huumekaupan yhteydet CIA:han olivat alkaneet paljastua. 1990-luvulla tohtori John Colemanin mukaan Latinalaisen Amerikan ollessa liikaa suurennuslasin alla huumekaupassa alettiin uudestaan kääntyä perinteiseen heroiinikauppaan, jota on ollut helpompi pitää salassa Kaukoidän ja Lähi-idän oopiumpelloilla.

Tohtori John Coleman nimittää maailman keskeisintä hallintaryhmää eli sisäpiiriä Kolmensadan komiteaksi, jota johtaa itse Englannin kuningatar. Kolmensadan komitea pyörittää huumekauppaa ja on vain näennäisesti taistellut huumeita vastaan. Valheellisten huumesotien tarkoituksena on ollut ”turvallisuuden” lisääminen. Käytännössä huumeiden vastainen sota on esimerkiksi Yhdysvalloissa kohdistunut kouluttamattomiin ja värillisiin ihmisiin, jotka ovat useimmiten yhteiskunnallisten luokkakerrosten alemmilla tasoilla. Tilanne on johtanut poliisin ja viranomaisten valtuuksien lisäämiseen perustuslaillisten oikeuksien kustannuksella. Omaisuuden takavarikointi on yksi esimerkki siitä, miten valtavat omaisuudet voidaan takavarikoida jälkiä jättämättä eikä todisteita syyllisyydestä tarvita. Huumekaupalla on pitkä historia brittiläisessä maailmanvallassa. Kiina yritti turhaan taistella Brittiläistä maailmanvaltaa vastaan 1800-luvulla.

Kolmensadan komitea päätti kauan sitten, että maailma tulee olemaan huomattavasti paljon pienempi, ja ”parempi” maailma. Heidän käsityksensä siitä, mikä on parempi maailma, tarkoittaa sitä, että ihmisiä on silloin maailmassa paljon vähemmän. Millä keinoin sellainen tilanne tullaan saavuttamaan, jää nähtäväksi. Bill Gates on luetellut näitä keinoja olevan rokotteet, pandemiat ja sodat. Lukemattomat hyödyttömät syöjät, jotka kuluttavat niukkoja luonnonvaroja, täytyy eliminoida. Ongelmana näyttää olevan se, että teollisuuden kehitys tukee väestönkasvua. Teollisten kansallisvaltioiden hidas mutta varma hajoaminen edesauttaisi turhien syöjien eliminoimista. Tähän tavoitteeseen päästäisiin, kun huolehdittaisiin Kolmensadan komitean kutsuman ”ylijäämäväestön” tuhoamisesta. Suunnitelmaan kuuluu kaikkien sellaisten johtajien poistaminen, jotka uskaltavat olla esteenä komitean maailmanlaajuiselle suunnitelmalle saavuttaa edellä mainitut tavoitteet.



[1] https://yle.fi/uutiset/3-7322519. Jussi Nurminen 26.6.2014

[5] https://www.realnews247.com/clinton's_family_tree.htm

[6] Morris, Brent S. (2013). The Complete Idiot's Guide to Freemasonry: Discover the Rich and Fascinating History of This Mysterious Society (2nd ed.).  s. 65

[7] Hannu Yli-Karjanmaa Valtiot ja Terrorismi (päivitetty PDF-versio) 2013, 162-163.

Miksi ja miten Titanic upotettiin

Kennedyn tiedetään myös taistelleen yksityisomisteista Yhdysvaltain keskuspankkina toimivaa Federal Reserve -pankkia vastaan. Politiikkaan sisältyy aina strategiaa ja sitä voidaan kutsua juonitteluksi. Yhdysvalloissa oli ollut 1900-luvun alkupuolella erittäin ankara vastustus Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmää kohtaan. 

Yhdysvaltain keskuspankin historiaa tutkinut William Greider on todennut, kansaa johdettiin tietoisesti harhaan, kun keskuspankkijärjestelmä päätettiin varjoeliitin toimesta runnoa läpi. Vaalipuheissaan Woodrow Wilson oli luvannut vastustaa pankkiirien keskuspankki -suunnitelmaa. Wilson antoi myös vakuutuksensa siitä, että Yhdysvallat pysyisi pois Euroopan sodista. Kansa valitsi Wilsonin presidentiksi siinä uskossa, että tämä tulisi vastustamaan Wall Streetin pankkiireja.

Ensimmäisen maailmansodan rahoitusta varten

Woodrow Wilsonin taustalla vaikutti kansainvälisiä pankkiireja ja erityisesti Rothschildin pankkihuoneen edustajana salaisesti toiminut eversti Edward M. House, jonka tehtävänä oli välittää pankkiirien idea maailmanhallituksen luomisesta Wilsonille. Samaan aikaan kun Wilson muotoili tätä ideaa nimeltä Kansainliitto esitettäväksi Pariisin rauhankonferenssissa, Wall Street rahoitti kommunistista vallankumousta Venäjällä: Wall Streetin pankkiiri Jacob Schiff pankkiliikkeestä Kuhn, Loeb, and  Company kuljetti henkilökohtaisesti 20 miljoonan dollarin arvosta kultaa pelastaakseen lähes vararikkoon joutuneen Neuvosto-Venäjän.[1] Historioitsija Antony C. Sutton vahvistaa nämä väitteet kirjassaan Wall Street and the Bolshevik Revolution. Venäjän vallankumous oli täysin Wall Streetin pankkiirien rahoittama ja brittiläisen pyöreän pöydän ryhmän operoima hanke.

Kennedyllä oli luultavasti tieto Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmän laittomuudesta ja oli sen takia päättänyt olla lainaamatta rahaa tältä ”laittomalta” Yhdysvaltain keskuspankilta. Hän alkoi tiettävästi painaa valtion omaa rahaa.  Kennedy teki siten saman virheen kuin Lincoln – hänkin oli alkanut painaa valtion omaa korotonta rahaa ja ohitti siten laittoman keskuspankin. 

Lincolnin hallituksen painama seteliraha oli nimeltään greenback, koska setelin takana oli merkintä, joka osoitti sen olevan hallituksen painamaa rahaa. Lincolnin talous- ja pankkiuudistukset olivat niin mullistavia, että Yhdysvallat olisi kyennyt irtaantumaan kokonaan Rothchildin hallinnoimien pankkiirien manipulaatiosta. Niin ei ehtinyt tapahtua, koska Lincoln murhattiin vuonna 1865.

Lincolnin aikana 1860-luvulla ei vielä ollut Federal Reserve -pankkia (FED), joka näkikin päivänvalon vasta joulukuun loppupuolella vuonna 1913 monenkirjavan juonittelun jälkeen. Vuonna 1910 pankkiirit ja heidän lahjomansa poliitikot olivat kokoontuneet salaa Jekyl Islandiin laatimaan suunnitelmaa keskuspankin perustamiseksi. Muutama varsin äänekäs miljonääri vastusti tuohon aikaan suunnitelmaa, mutta heistä päästiin juuri sopivasti eroon pankkiiri J.P. Morganin omistaman laivan upotessa merten syvyyksiin huhtikuussa 1912.

Kuvassa suunnitteilla oleva Titanic II, joka tulisi
olemaan alkuperäisen kopio.






















Kyseessä oli tietenkin jäävuoreen osunut Titanic. Kennedy todennäköisesti ymmärsi, että Yhdysvaltain keskuspankki oli kansainvälisen pääomaeliitin yksityisessä omistuksessa ja allekirjoitti sen takia kesäkuun 4. päivä vuonna 1963 asetuksen –Executive Order No. 11110, joka palautti hallitukselle oikeuden painaa hopeaan sidottua rahaa. 

On huomioitava, että FED ei kuitenkaan ole rahavallan keskus, vaan sitä ohjailee vuonna 1694 perustettu The Bank of England, jonka omistaa Rothschildin pankkiirisuku. Englanti ja Yhdysvallat muodostavat ”Atlanttisen” liiton, joten ne ovat saman pankkijärjestelmän hallinnassa.

Medicin mahtisuku hallitsi pankkitoimintaa 1200-luvulta asti. Medici-suku oli firenzeläinen mahtisuku 1200-luvulta 1700-luvulle. Sukuun kuuluu muun muassa kolme paavia, useita Firenzen ja Toscanan hallitsijoita sekä myöhemmin Ranskan kuningashuoneen jäseniä. Suku oli lähtöisin vaatimattomista oloista, mutta nousi 1400-luvulla Firenzen vaikutusvaltaisimmaksi suvuksi ja myöhemmin virallisestikin hallitsijasuvuksi. Varsinaisen elämänuransa ja omaisuutensa varakkaimmat ja tunnetuimmat Medici-suvun jäsenet ansaitsivat kaupankäynnillä, erityisesti kangaskaupalla ja pankkitoiminnalla. Medicien pankki oli Euroopan arvostetuimpia ja menestyneimpiä. Pankkiiritoimintaa Mediceillä oli Italiassa, Genevessä, Lontoossa ja Flanderin Bruggessa. Suurin osa toiminnasta tapahtui kuitenkin Italiassa. Niccolò Machiavelli omisti kuuluisan teoksensa Ruhtinas Mediceille. Paavien ristiretkien suojelijoiksi perustettu temppeliherrain ritarit keksivät setelirahoituksen ja lainan antamisen korolla. Koska ritarikunta joutui vainotuksi vuonna 1307, ritarit vetäytyivät maan alle ja sulautuivat myöhemmin vapaamuurarijärjestelmään, johon puolestaan soluttautui Ignatius Loyolan perustama jesuiittajärjestö vuonna 1776, kun jesuiittaoppinut Adam Weishaupt perusti Illuminatin.

Fediä edeltänyt salaliitto nimeltä Titanic

Titanicin uppoaminen on maailmanhistorian yksi traagisimmista tapahtumista. Titanic-laivan uppoamisella ja Yhdysvaltain pankkisalaliitolla ei uskoisi heti olevan mitään yhteyttä toisiinsa, mutta historioitsija John Hamer on lukuisissa teoksissaan käsitellyt tätä hämmästyttävää yhteensattumaa.  Kun tämä uppoamattomaksi laivaksi kutsuttu Titanic vajosi Atlantin valtameren pohjaan, sen mukana meren syvyyksiin hautautui myös kolme vaikutusvaltaista amerikkalainen suurliikemiestä, jotka olivat äänekkäästi vastustaneet Yhdysvaltain keskuspankin perustamista. John Jacob Astor oli ollut tiettävästi äänekkäin keskuspankin vastustaja. Myös Benjamin Guggenheim ja Isador Strauss, jotka tunnettiin keskuspankin vastustajina, hukkuivat sopivasti laivan mukana.  Yksi keskuspankin perustajista oli pankkiiri J.P. Morgan, joka sattumalta myös omisti Titanic-laivan. Titaniciin liittyviä historiallisia dokumenttivideoita löytyi YouTubesta melko helposti vielä 2000-luvun alkupuolella, mutta nyt sieltä ei löydä ainuttakaan tosiasioihin perustuvaa dokumenttia. Sen sijaan YouTubessa voi kahlata ja katsoa kymmenittäin Titanicin upottamiseen liittyviä hölynpölyvideoita.[2]

John Hamerin mukaan amerikkalainen pankkiiri J.P. Morgan sai ostaa brittiläisen White Star Line -nimisen laivayhtiön sillä ehdolla, että Britannian hallitus saisi käyttää yhtiön laivoja joukkojen ja sotatarvikkeiden kuljettamiseen sotatilanteessa. J.P. Morgan tilasi kolme uutta laivaa Harlan & Wolff -nimiseltä telakalta. Kaksi laivoista oli lähes identtisiä. RMS Olympic (tai S/S Olympic) oli Titanicin ja Britannicin sisarlaiva. Se rakennettiin Titanicin rinnalla Harland and Wolffin telakalla Belfastissa vuosina 1909–1911. Olympic valmistui ennen Titanicia, mutta se törmäsi jo neitsytmatkallaan toisen laivan kanssa ja sama toistui samana vuonna toistamiseen. Runkovaurio oli niin paha, että laiva todettiin korjauskelvottomaksi. Virallisessa onnettomuustutkinnassa Olympicin miehistön todettiin aiheuttaneen varomattomuudellaan onnettomuuden. Tästä syystä White Star Line ei voinut saada vakuutuskorvauksia. Laivayhtiö oli ajautumassa konkurssiin.

Koska Titanic oli juuri valmistumassa telakalta ja sen oli määrä lähteä neitsytmatkalle, J.P. Morgan sekä Britannian ylin johto tekivät päätöksen pelastaa laivayhtiö vaihtamalla Titanicin tilalle Olympic. Vaurioitunut laiva kursittiin kokoon ja laivalle tehtiin sellaiset kosmeettiset muutokset, että sitä ei voinut erottaa Titanicista. Ainoastaan yksi pieni ero oli näissä laivoissa. Savupiippujen määrässä oli sellainen ero, että toisessa niitä oli tasan kaksi enemmän. Vain tarkkanäköisimmät saattoivat kiinnittää tuollaiseen yksityiskohtaan huomiota. Laivathan olivat muuten täysin identtiset. Vain muutamasta pienestä yksityiskohdasta oli mahdollista erottaa nämä kaksi laivaa. John Hamer on maininnut Benjamin Fulfordin sanoneen vuonna 2011, että Titanic upotettiin tahallaan. Benjamin Fulfordilla on takanaan ura maineikkaassa talousalan lehdessä nimeltä Forbes, jonka Aasian ja Tyynenmeren toimistopäällikkönä hän toimi vuosina 1998–2005. Hän sanoutui irti työstään, koska oli tuntenut syvää inhoa laajan sensuurin takia sekä myös siitä syystä, että lehden mainonta ja toimituksellinen sisältö olivat sekoittuneet toisiinsa. Fulford ylläpitää nykyisin omaa julkaisuaan netissä nimeltä Weekly Geo-Political News and Analysis.

Palataksemme vielä Titaniciin. Tietojen mukaan sen rakentaminen oli maksanut 2.5 miljoonaa puntaa, mutta juuri viikkoa ennen neitsytmatkaa se vakuutettiin 3.2 miljoonan punnan arvosta – summa, jonka J.P. Morganin laivayhtiö kuittasi vakuutuskorvauksina Titanicin upottua, vaikka tosiasiallisesti merenpohjassa makaa tällä hetkellä korjauskelvottomaksi vaurioitunut Olympic -laiva. Hylystä otetuista kuvista ei löydy kyljestä laivan nimeä, mutta kuvista on voitu erottaa kaksi kirjainta, jotka sopivat nimeen Olympic – nimittäin laivan kyljessä näkyvät kirjaimet MP. Miten Titancin kapteeni Smith saatiin lähtemään laivan upotusmatkalle? Koko operaatio oli huolellisesti suunniteltu, mutta jotain meni hieman pieleen. Viisi päivää ennen Titanicin lähtöä, Californian nimiseen laivaan ei mennyt matkustajia, vaan siihen lastattiin 3000 villapaitaa ja 3000 villapeitettä. Californian piti asettua odottamaan Titanicin tuloa jääkentälle. Jostain syystä Californian oli liian kaukana sillä hetkellä, kun Titanic ajettiin tahallaan jäävuorta päin. Kapteeni Smith oli määrännyt sammuttamaan laivan moottorit sillä hetkellä, kun oli nähnyt horisontissa laivan, jonka oletti olleen Californian. Tapahtumaan liittyi tässä vaiheessa odottamaton yllätys, jota kapteeni Smith ei ollut tajunnut. Laiva, joka oli ollut näköpiirissä, olikin laiton hylkeenpyyntialus Samson, joka ei tullut apuun. Californian puolestaan oli liian kaukana ja yhteys laivojen välillä katkesi. Pelastustöihin ehti lopulta Carpathia -niminen laiva. Matkustajista 1500 hukkui tai paleltui kylmässä vedessä ja vain 700 lopulta pelastui.

Titanicin mukana hukkuivat keskuspankin vahvimmat vastustajat. Salaiset suunnitelmat keskuspankin perustamiseksi oli tehty jo vuonna 1910, mutta keskuspankin läpimeno kongressissa vaati huolellista strategiaa. Keskuspankin historiaa tutkinut William Greider toteaa, Jekyll Islandissa kokoontuneiden pankkiirien salajuonen merkitystä on kuitenkin liioiteltu. Greiderin mukaan pankkiirien piti kokoontua salaa, koska demokraatit olisivat torpanneet lakiehdotuksen, jota Wall Streetin pankkiirit ajoivat. [3] 


Pankkiirit lahjoivat lopulta demokraattipuoluetta edustaneen Woodrow Wilsonin tukemaan pankkiuudistusta. Pankkiuudistus tuli kongressin käsittelyyn lopulta demokraattipuolueen kautta, eikä sitä sen takia heti mielletty Wall Streetin hankkeeksi. Samaan aikaan pankkiirit vastustivat raivokkaasti ”demokraattista” pankkiuudistusta, joten kaikki ajattelivat, että jos Wall Street sitä vastustaa, se ei voi olla heidän etunsa mukainen. Greider huomauttaa, että Yhdysvaltain keskuspankilla on suunnattoman paljon valtaa ja että sen tavoitteet ovat enemmän sopusoinnussa pankkiirien ja teollisuuspiirien etujen kuin tavallisen kansan kanssa. Greider ei mainitse mitään Yhdysvaltain keskuspankin yksityisomistuksesta. Ulkoasianhallinnossa palvellut virkamies Gary H. Kah alkoi 1990-luvulla perehtyä politiikan taustalla vaikuttaviin yksityisesti rahoitettuihin järjestöihin, kuten ulkomaansuhteiden neuvostoon ja ihmetteli niiden suurta vaikutusvaltaa politiikassa. Gary H. Kahsta tuli salaliittoteoreetikko, joka on omien tutkimustensa perusteella tuonut esille sen, että Federal Reserven A-osakkeiden omistajuus on salattu. Kah oli myös todennut, että Yhdysvaltain hallitus lainaa FED:ltä rahaa ja joutuu maksamaan siitä korkoa.

Mitä muita seuraamuksia keskuspankin perustamisella on ollut? Titanicin upottamista tutkinut John Hamer toteaa, että keskuspankin perustaminen oli erittäin oleellinen ensimmäisen maailmansodan rahoittamiseksi. Hamer toteaa kirjoissaan, että suunnitelmat ensimmäisen maailmansodan käynnistämiseen oli jo laadittu ennen keskuspankin perustamista. Titanicin uppoamisen virallinen tutkinta sisälsi hänen mukaansa Britannian ja Yhdysvaltain taholta yhteisesti toteutettua peittelyä, salailua ja harhaanjohtamista, jotta kukaan ei olisi päässyt selville J.P. Morganin vakuutuspetoksesta ja toisaalta pankkisalaliiton vastustajien ”murhaamisesta”.  Britannialla oli myös paljon poliittisia ja taloudellisia intressejä pitää White Star Line liikenteessä. Laivayhtiö oli suuri työllistäjä työllistäen vähintään 30.000 henkilöä. Lordi Asquithin hallitus Britanniassa olisi kokenut suuren arvovaltatappion ja poliittisen kriisin, jos yhtiö olisi mennyt nurin.

Ensimmäinen maailmansota tuli Britannialle kalliiksi. Saksalla oli vahvaa sotilaallista osaamista ja uusia keksintöjä käytössään. Saksalaisten sukellusveneet olivat lähellä upottaa Britannian haaveet sodan voittamisesta. Englannin talous joutui sodan takia rapakuntoon, koska se oli sodan aikana irrottanut valuuttansa kultakannasta voidakseen rahoittaa sotaa katteettomalla setelirahoituksella. Seurauksena oli voimakas inflaatio. Kun Englannin piti sodan jälkeen palata vähimmäisvarantokultakantaan, sillä ei tuntunut olevan keinoja saada aikaan riittäviä säästötoimia, koska maa oli sodan aikana ottanut käyttöön massiivisen hyvinvointiohjelman ja maahan oli muodostunut voimakas työväenliike. Englannin olisi käytännössä pitänyt inflatoida valuuttansa alentamalla palkkoja ja pienentämällä tulonsiirtoja. Hintatason korkeus teki Englannin vientitaloudesta kilpailukyvyttömän. Tässä tilanteessa Englannin oli pakko päästää punta kellumaan. Englannin pankki onnistui sitouttamaan kaikki Euroopan maat inflatoimaan valuuttansa samaan tahtiin Kansainliiton sopimuksella. Yhdysvaltain talouden menestys sen sijaan oli ongelma. Taloustieteen professori Murray Rothbard on todennut, että Amerikan kansa valittiin kärsimään inflaation aiheuttama taakka ja sitä seurannut romahdus. Vuonna 1913 perustetun Fedin johtajalla Benjamin Strongilla oli hyvät suhteet J.P. Morganiin ja Englannin pankin Montague Normaniin. He keksivät Englannin talouden kannalta ihanteellisen metodin vuonna 1925 ja se tapahtui Yhdysvaltain talouden kustannuksella.

Fedin perustamisen aikaan senaattori Louis McFadden toimi Yhdsyvaltain senaatissa. Hän toimi senaattorina vuodesta 1915 aina vuoteen 1935 saakka. McFadden alkoi kiinnittää huomiota Federal Reserven toimintaan mm. toteamalla, että se oli kovin innokas solmimaan läheiset suhteet Kansainvälisen järjestelypankin (BIS) kanssa 1930-luvulla. Tarkasteltuaan BIS:n toimintaa hänen oli mahdotonta välttää sitä johtopäätöstä, että valtio- ja valtiovarainministeriöt olivat halukkaita yhdistämään Euroopan ja Amerikan pankkijärjestelmän perustamalla maailmaan BIS:n maailmanlaajuisen rahoitusvallan, joka tulisi olemaan riippumaton Yhdysvaltojen hallituksesta ja toimisi sen yläpuolella.  Hän myös totesi, että Federal Reserve oli yksi korruptoituneimmista instituutioista, jonka maailma on koskaan nähnyt ja että se oli kansainvälisten pankkiirien johtama. Näiden voimakkaiden äänenpainojen takia, McFadden siivottiin nopeasti sivuun. Hän oli New Yorkissa vierailemassa vaimonsa ja poikansa kanssa syyskuun lopulla 1936, kun hän sairastui hotellissaan ja kuoli sepelvaltimotromboosiin, eli verihyytymien aiheuttamaan tukokseen. On perin kummallista, että rahaeliittiä vastustavat tai sitä paljastavat henkilöt kuolevat mystisesti ja useimmiten juuri sydänkohtaukseen.



Katsopa kuinka Faktan tarkistajat ovat tarkistaneet Titanicin uppoamisen taustat. Washington Post -lehden juttu on suorastaan hauska. Siinähän on paljon totuutta, mutta sitten vaihdetaan näköjään ihan ronskisti huumorin kannalle. Ensinnäkään nämä Titanicin tahalliseen upottamiseen liittyvät faktat eivät ole mitenkään QAnonin keksimiä juttuja. Eikä näitä juttuja ole ihan vastikään "keksitty". John Hameria ei ole jutussa vahingossakaan mainittu! Washington Postin juttu on hyvin asenteellinen - siinähän pilkataan näitä "salaliittoteoreetikkoja" antisemitisteiksi. Hahhah. Osui ja upposi. Rothschildin pankkiirisuvun valta on siis joku vanha myytti...

[1] Pat Robertson The New World Order 1991, 73.

[2] Koska youtube tarjoaa täyttä hölynpölyä, kannattaa katsoa Tokentubesta tämä video. https://tokentube.net/v/2872835879/The-Titanic-Sinking---JP-Morgan--Rothschild-and-Rockefeller-Conspiracy.

[3] William Greider Secrets of  The  Temple 1987, 276. (William Greider on tunnustettu ”globalisaatiokirjailija” – ks. esim. Raimo Väyrynen: Globalisaatio – uhka vai mahdollisuus. Atena 1998.)

Iltalehti oli 3.11.

Pääkirjoitus: Viiva, jonka ylitys oikeasti voisi tarkoittaa kolmatta maailmansotaa

Valtteri Varpela
Uudessa maailmanjärjestyksessä Suomi voi joutua näyttämään entistä vahvemmin, kenen joukoissa se seisoo, kirjoittaa Iltalehden uutispäätoimittaja Valtteri Varpela.

Varpelan kirjoituksesta poiminta:
Jos Iran sekaantuisi Ukrainan sotaan entistä vahvemmin, se voi sysätä myös Irania yhtenä päävihollisistaan pitämän Israelin osallistumaan sotaan. Samaan aikaan Pohjois-Korea ampuu ohjuksia Japaninmereen ja antaa väitetysti aseapua Venäjälle.

Yhdysvallat ja muut länsimaat aseistavat Ukrainaa Venäjää vastaan, mutta raja on vedetty tarkasti siihen, ettei Nato-maiden sotilaita lähetetä paikalle sotimaan. Kiina seuraa sotaa sivusta hiljaa, samalla hyötyen Venäjän halvasta energiasta.


Jos kukaan on ikinä lukenut Harvardin professorin Samuel P. Huntingtonin teesejä niin tietää, että juuri tuo yllämainittu kuvio on ollut varjoeliitin suunnitelmissa viimeiset 30 vuotta. Kolmatta maailmansotaa on suunniteltu pitkään ja hartaasti.

Israel tulee olemaan keskipisteessä, koska niin on suunniteltukin. Huntington oli jo toisen maailman sodan aikana luomassa suunnitelmia salaisessa Rockefeller säätiön rahoittamassa hankkeessa nimeltä War and Peace studies. Sen jälkeen Huntingtonin tie vei Harvardiin.

Huntington kirjoitti varjoeliitin toimeksiannosta kirjan nimeltä Kulttuurien kamppailu ja uusi maailmanjärjestys (engl. The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order), joka ilmestyi vuonna 1996.  Siinä Huntington hahmottelee kylmän sodan jälkeistä maailmaa, joka ei enää olisikaan kaksinapainen. 

Kirjan pääväitteen mukaan maailmanyhteiskunta jakautuu kahdeksaan kulttuuripiiriin (alkuteoksessa civilization, suomeksi kirjaimellisesti ’sivilisaatio’), jotka kylmän sodan aikaisen maailman kahtia jakaneen poliittisen vastakkainasettelun poistuttua ovat saaneet tai saamassa entistä suuremman merkityksen kuhunkin kulttuuripiiriin kuuluvien ihmisten laajimpana samastumiskohteena. Näiden kulttuuriltaan ja todellisuuskäsitykseltään toisistaan poikkeavien kulttuuripiirien törmäykset, erityisesti rajavyöhykkeillään, olisivat siten tulevaisuuden selkkausten alkuperä.

Näin oli siis suunniteltu. Nyt noita rajalinjoja aletaan rakennella - jokainen suuri sivilisaatio alkaa nyt hakea omaa liittoumaa, eli hakeutua johonkin suurempaan. Meillä Suomessa samaistutaan eurooppalaiseen sivilisaatioon ja toisaalta rakennetaan Pohjolan vahvaa linnaketta. Tosin suomalaisia ollaan tässä ekana työntämässä rintamalle. Ruotsin suurvalta-asema 1600-1700-luvulla perustui suomalaisiin hakkapeliittoihin. Olisiko  ruotsalaisten narrien jo aika paljastaa sekin tosiasia. Ovathan jo kaiken muunkin suomalaisten oikean historian meiltä varastaneet ja pimittäneet. Kuka hallitsee Suomea? Luultavasti ruotsalainen Wallenbergin suku.

Huntinngtonin teesi myös tukee sitä ajatusta, joka vapaamuurarieliitillä on: Kun kristityt yhdessä sionistien kanssa taistelee arabimaailmaa vastaan, ne molemmat tuhoavat toisensa. Mikä tuhkan keskeltä nousee kuin Feeniks-lintu? Eiköhän se ole se pimeyden valtakunta, saatanan valtakunta, jota vapaamuurarit ovat vuosituhansia jo rakentaneet omissa salaseuroissaan. Se on saatanan synagoga. Eikä sillä ole mitään tekemistä varmaankaan tavallisten juutalaisten kanssa. Antisemitismistä ei ole kyse silloin, kun paljastetaan saatanan juonia.

 

Ihminen ei ole käynyt kuussa

 

Feikatut kuulennot

Yhdysvaltain silloinen presidentti John F. Kennedy julisti 1960-luvun alussa, että Yhdysvallat tulee valloittamaan avaruuden ennen vuosikymmenen loppua. Ennustus kävi toteen. Ensimmäinen ihmisen laskeutuminen kuunpinnalle tapahtui 20. heinäkuuta 1969, jolloin Yhdysvaltain avaruusalus Apollo 11 laskeutui Kuuhun, mukanaan kaksi astronauttia, Neil Armstrong ja Buzz Aldrin. Kaiken kaikkiaan Kuussa kävi 12 astronauttia vuosina 1969–1972. Sen jälkeen kuulennot loppuivat kuin seinään. Eikö se ole omituista? Olisi luullut, että kuukävelystä olisi tullut meille kaikille jonkinlaista hupia. 





































Katso tästä linkistä Miksi Kuuhun ei enää lennetä? kaikkia tekaistuja syitä, miksi kuuhun ei nyt sitten enää pystytä lentämään.

Mutta olivatko Apollo-lennot sittenkään totta?

Miksi esimerkiksi kuuluisa amerikkalainen elokuvaohjaaja Stanley Kubrick kuoli yllättäen 7. maaliskuuta vuonna 1999 sydänkohtaukseen 70-vuotiaana kotonaan Isossa-Britanniassa? Hänen viimeiseksi ohjaustyökseen jäi silloisen avioparin Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin tähdittämä Eyes Wide Shut (1999), jonka leikkaustyön hän sai valmiiksi vain päiviä ennen kuolemaansa. 












Oliko Kubrickin viesti se, että elokuvassa näytetty veljeskunta rituaaleineen on olemassa, mutta sitä ei suostuta näkemään? 

Stanley Kubrickin elokuva The Shining suomeksi Hohto sisältää vihjeitä kuulentoihin. Sana shining eli hohto on muutenkin okkultistien käyttämä termi. 


Hohto -elokuvassa päähenkilönä on Danny Torrance, 5-vuotias poika, jolla on psyykkisiä voimia, kuten kyky lukea ajatuksia ja myös telepaattisia kykyjä. Hän pystyy myös mielensä voimin aiheuttamaan muutoksia fyysisessä ympäristössä. Tässä kuvassa on vihje Apollo-lentoihin ja lattian kuviointina on pentagrammi, millä viitataan saatananpalvojien voimanlähteeseen.








Murhattiinko Kubrick sen takia, että hän oli aikeissa paljastaa veljeskunnan tai kenties jotain muuta mullistavaa? Iltalehden juttu Kubrickin kuolemasta 26.7.2018 saattaa osua asian ytimeen:

Myös Kubrickin ennenaikaisena pidetty kuolema lisäsi huhuja. Orgiakohtauksellaan kohauttanut Eyes Wide Shut julkaistiin vasta ohjaajan kuoleman jälkeen, ja salaliittojen mukaan Warner Bros olisi editoinut elokuvaa myöhemmin suojellakseen uskonnollisten kulttien johtajia. Villeimpien huhujen mukaan Illuminati-salaseura olisi järjestänyt ohjaajan kuoleman, Kubrick nimittäin menehtyi 666 päivää ennen vuoden 2001 alkua. 

Erään teorian mukaan Eyes Wide Shut on Illuminatille tehty propagandaelokuva. Hidastempoisen elokuvan on jopa uskottu olevan tarkoituksella tylsä, jotta katsoja vajoaisi hypnoosiin ja hyväksyisi siihen piilotetut merkit ja viestit salaseurasta. Yksi erikoisimmista salaliittoteorioista väittää, että Neil Amstrong ei käynyt Kuussa vuonna 1969, vaan Kubrick kuvasi USA:n kuulennot NASA:lle Hollywood-studiossa. Teorian synty johtuu avaruusaiheisesta 2001: Avaruusseikkailu -elokuvasta, joka ilmestyi vuosi ennen kuukävelyä. Epäilijöiden mielestä elokuva oli osoitus siitä, että teknisesti kuulentojen lavastus oli mahdollista.[1]

Miksi ihmeessä kuulennot olisi pitänyt feikata? Länsimaissa avaruuslentoja ei ole vielä myönnetty valheeksi, mutta Neuvostoliiton Juri Gagarin ei ainakaan ole ikinä käynyt avaruudessa – ainakin, jos on uskominen Ruotsissa nykyään asuvaa virolaista elokuvaohjaajaa Jüri Linaa:

Neuvostoliiton propagandahuijaus on paljastunut entisissä kommunistisissa maissa (esimerkiksi Unkarissa, Virossa ja Puolassa). Se oli myytti, johon kaikki olivat todella uskoneet, että Neuvostoliiton ilmavoimien upseeri Juri Gagarin oli tehnyt avaruuslennon. Monet länsimaiset hallitukset olivat tietoisia tästä Neuvostoliiton bluffista, mutta eivät halunneet paljastaa sitä totuutta. Ihmisten ei ollut tarkoitus tietää, että Neuvostoliitto oli takapajuinen valtio. Yksi mielenkiintoinen kirja tästä on Gagarin: Kosminen valhe (Gagarin - kozmikus hazugsag", Budapest, 1990). Unkarilaisen toimittajan Istvan Nemere kirjan tietoa Gagarinin "avaruusmatkan" ympärillä olevista ristiriidoista ei ole julkaistu sanaakaan Ruotsissa, jossa Neuvostoliittoon suhtaudutaan edelleen suurella kunnioituksella. Tällainen paljastus olisi aivan liian kiusallista.[2]

Kilpailu avaruuden valloittamisesta oli osa kylmää sotaa Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton välillä - tai näin meille ainakin väitetään. Mutta sitten kun sinulle selviää, että kaikki tiedustelupalvelut ympäri maailmaa palvelevat samaa keskusta eli varjoeliittiä, voit heittää kaikki valheet romukoppaan tässä psykologisessa sodankäynnissä ja avata silmäsi. Molemmat silmäsi!

Taustana Juri Gagarinin feikatulle avaruuslennolle oli se, että Vladimir Iljushin lähetettiin avaruuteen (tai johonkin korkeuteen) 7.4.1961, mutta sukkula oli pudonnut ja hajonnut aiheuttaen Iljushinille vakavia vammoja. Mitään tietoa Iljushinista ja epäonnistuneesta avaruuslennosta ei kerrottu. Uutta lentoa ei voitu tehdä, koska avaruuskapseli oli tuhoutunut. Uusi lento päätettiin feikata 12.4.1961. Neuvostoliitto teki Gagarinin avaruuslennosta radio-ohjelman. Koko maailma uskoi tähän, paitsi länsimaiset tiedustelupalvelut. He eivät olleet onnistuneet rekisteröimään mitään radioviestintää Gagarinin ja avaruuskeskuksen välillä. Myöhemmin Iljushin kuoli järjestetyssä auto-onnettomuudessa.

Länsimaiset tiedustelupalvelut siis tiesivät, että Neuvostoliiton avaruuslento oli feikattu. Siinähän olisikin ollut todellinen uutispommi, kun länsimaat olisivat paljastaneet sen lavastetuksi. Mutta ei. He eivät hiiskuneet sanaakaan. Ketä tässä sitten oikein huijataan? Jos et sitä ymmärrä, silmäsi ovat todellakin auki ollessaankin kiinni. Jeesus sanoi jo aikoinaan: "Näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö. Kuulemalla kuulkaa älkääkä käsittäkö." On hyvin työlästä saada ketään ymmärtämään yhtään mitään.

Jüri Linan mukaan ei meillä ei kuitenkaan ole mitään syytä uskoa, että NASAkaan olisi onnistunut yhtään sen paremmin oikeasti lennättämään ihmistä kuuhun, kun se ei Van Allen Belt -säteilyn takia edes ole mahdollista. Avaruusteknikko Bill Kaysing uskoi, että astronautit kiersivät Maata kiertävää rataa kahdeksan päivää ja että NASA näytti väärennettyjä kuvia kuusta sillä välin. Kuvat oli otettu Nevadan autiomaassa salaisessa sotilastukikohdassa nimeltä Area 51, jossa on kraatterien peittämä maa, joka näyttää samanlaiselta kuin kuun pinta. 

Jos NASAn kuuelokuvaa esitetään kaksinkertaisella eli normaalinopeudella, astronautit näyttävät juoksevan samalla tavalla kuin Maan pinnalla. Kuka siis oli se elokuvaohjaaja, joka toteutti kuvaukset Nevadan autiomaassa? Paras veikkaus on Stanley Kubrick. Elokuvaohjaaja Bart Sibrel on tehnyt perustavaa laatua olevaa työtä paljastaakseen NASA:n kuulennot feikatuiksi kuten voidaan todeta hänen tekemästään dokumenttielokuvasta A Funny Thing Happened on the Way to the Moon vuodelta 2001. Sibrelin mukaan kaikki kuusi Apollo kuulentoa vuosina 1969–1972 olivat Yhdysvaltojen hallituksen, mukaan lukien NASA:n, tekemää hienoa huijausta.[3]

Tästä pääset katsomaan Bart Sibrelin dokumentti -elokuvan, josta näkyy sekin, miten maan muoto piti NASA:n toimesta todistaa pyöreäksi.  Sekö kuulentojen lopullisena tarkoituksena lopulta olikin? Että kukaan ei enää kehtaisi epäillä maan muotoa! Nythän NASA on ihan avaruudesta käsin osoittanut, että me asutamme maata, joka on pallonmuotoinen ja joka pyörii hurjaa vauhtia itsensä ympäri. Jo varjoeliitin oma science fiction propagandisti H.G. Wells kirjoitti kirjan The first men on the moon. Satanistinen eliitti on haaveillut aina nousevansa korkeammalle kuin luomakunnan Luoja. Jos se ei ole mahdollista niin se sitten feikataan.

Maapallon ympärysmitta on 40 075 km sen leveimmällä kohtaa. Tietenkin se pyörimisnopeus on vähempi mitä kauemmas napoja kohti mennään. Kun tuo ympärysmitta jaetaan 24 tunnilla, saadaan n. 1700 km/h vauhti, jolla leveimmällä kohdassa olevat ihmiset pyörivät. Eikä näköjään tunnu missään. Ilmakehä kuulemma pyörii mukana. Ja sitten on joku maanvetovoima tai gravitaatio, jonka keksi Isaac Newton. Eikä sekään perustu muuhun kuin ideaan, että sellainen täytyy olla, että emme lentelisi tässä kauheassa vauhdissa minnekään ja että meistä tuntuisi, ettemme ole pää alapäin maapallon alapuolella. Hirmu hienoja ideoita - eikä kukaan ihmettele eikä epäile. Nämähän ovat niitä kuuluisia ns. tieteellisiä faktoja.

Ennen kuolemaansa vuonna 1999 Kubrickin väitetään antaneen elokuvaohjaaja T. Patrick Murraylle haastattelun, jossa hän tunnusti olleensa vastuussa Apollo kuulentojen kuvaamisesta. Murray julkaisi 15 vuotta myöhemmin vuonna 2015 videohaastattelun pohjalta elokuvan Shooting Stanley Kubrick. Kun Kubrickin vaimolta kysyttiin haastattelusta, hän sanoi sitä väärennetyksi.[4] Turvallisuussyistä näin on tietenkin hyvä toimia.

Tavistockin tiedetään tarjonneen ohjelmaansa Kennedylle, joka kieltäytyi, mutta NASA ja RAND suostuivat. Tavistockin tarjoamat ohjelmat ovatkin mitä mielenkiintoisimpia. Nehän sisältävät kaiken massojen hallintaan, psykologiseen sodankäyntiin, MK-Ultraan jne. Ehkä maailmanhistorian kuuluisin Mantshurian kandidaatti olikin itse Adolf Hitler.

Tavistockin historia paljastaa koko maailman historian julmimpien käänteiden alkulähteen. Gregg Halletin mukaan Adolf Hitler koulutettiin nimenomaisesti Tavistockissa vuonna 1912. Hitler oli Halletin mukaan brittien ”uinuva” agentti, mikä tarkoittaa sitä, että Hitlerin mieli oli pirstaloitu traumapsykologisin menetelmin. Hitlerin alitajuntaan oli istutettu persoona, jota brittien agentit pystyivät ohjailemaan. 

Historiassa on pitkään psekuloitu sitä, kuuluiko Hitler Rothschildin pankkiirisukuun. Hitlerin isän Aloisin äiti Maria Schicklgruber on väitetty olleen töissä Rothschildin perheessä Itävallassa ja tullut siellä raskaaksi. Hitlerin isoisä oli siis kenties Rothschild. Väite ei sinänsä ole aivan tuulesta temmattu, sillä The Sunday Mail Magazine 28.4.1940 julkaisi artikkelin, jossa kerrottiin, että oli löytynyt Dolfuss-asiakirja, jonka tietojen mukaan Hitlerin isoäiti oli toiminut palvelijattarena Rothschildien kartanossa Wienissä, ja hänen äitinsä oli Rothschildin avioton tytär. Artikkelin mukaan Hitlerin salattu juutalainen alkuperä, jota tämä häpesi, saattoi olla on psykologinen selitys Hitlerin fanaattisesta vihasta juutalaisia ​​ja hänen Itävallan Rothschildien julma kohtelu. Ainakin näin väitti Natsi-Saksassa Gestapon agenttina toiminut Hansjuergen Koehler, joka oman todistuksensa mukaan työskenteli useita vuosia yhtenä Gestapon päällikkönä ja hänellä oli suora pääsy arkistoon, joka sisälsi tallenteen Hitlerin elämästä. Herra Dolfuss oli kerännyt Itävallassa aineistoa Hitlerin sukujuurista, mistä seurasi hänen mystinen katoamisensa. Ennen kuin hän ehti julkaista mitään, hänet murhattiin. Tiedosto välitettiin Itävallan kansleri Schuschniggille. Dolfussin työtä jatkanut kansleri Schuschnigg joutui välittömästi Hitlerin hyökkäyksen kohteeksi, mikä käytännössä johti Itävallan liittämiseen osaksi kolmatta valtakuntaa.[5] 

Britannian pääministeri Winston Churchill oli myös Rothschildin sukua samoin kuin Mao Tsetung ja Josif Stalin. Tiedetään hyvin, että entinen Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin työskenteli kerran Rothschildien, pankki- ja viiniperheen, palveluksessa. Mutta eräs Clifford Shack väittää, että Stalinin isänä ei ollut Vissarion Dzhugashvili vaan paroni Edmond de Rothschild, joka hänen mukaansa olisi voinut tavata tyrannin äidin vieraillessaan Georgiassa viinimatkalla. Rothschildin pankkiirisuvun Ranskassa vaikuttanut Edmond de Rothschild oli rahoittanut Venäjän Bakun öljykenttien öljyn tuontia länteen. Alueen rautatien saattaminen kuntoon oli myös Rothschildien ansiota.

Satanistinen varjoeliitti hallitsee tätä maailmaa. Se aiheuttaa kaikki sodat, maailman köyhyyden, nälänhädän sekä kykenee manipuloimaan säätiloja ja triggeröimään maanjäristyksiä.

Erään virren sanoin: "Hän säät ja ilmat säätää..". Jumalalla oli tämä yksinoikeus, mutta nyt tuo satanistinen eliitti kykenee toimimaan kuin kaikkivaltias maan päällä. Avaruuteen se ei pääse, koska ilmakehän yläpuolella on taivaankansi, joka kaareutuu kuin lasikupu ylitsemme. Maa on neliskulmainen pannukakku, jossa on neljä kulmaa. Taivaan kansi on tuon nelikulmion päälle laskeutuva kupu, jonka lävitse ei ole pääsyä.

Varjoeliitti omistaa kaikki merkittävät TV-kanavat ja koko viihdetuotanto-organisaation. Simpsonien tekijät ovat luultavasti vapaamuurarien salaisuuksiin vihittyjä. Heillä onkin sen takia ihan oikea tieto siitä, että taivaankaaressa on kupu. Se on lasintapaista silikonia. Simpsonien eräässä jaksossa Bart lyö pesäpallo-ottelussa palloa niin kovaa, että se lentää korkealle taivaalle ja osuu taivaankanteen - rikkoen sen. Mielenkiintoista tässä episodissa on se, että kun taivaan kansi hajoaa, sen takaa purkautuu vettä.






















  

Simpsoneissa taivaankansi hajoaa, kun Bart lyö pesäpallon taivaalle. Purkautuva vesi osoittaa sen, että Simpsonien tekijät tuntevat Raamatun alkukertomuksista sen, miten maa luotiin.

Raamatun ensimmäinen kirja 1. Mooseksen kirja, jota kutsutaan myös nimellä Genesis eli alku, kertoo miten vedet erotettiin vesistä, jotka olivat alapuolella, niistä vesistä, jotka olivat yläpuolella. Joten taivaanvahvuuden yläpuolella on vettä.
 
1. Mooseksen kirja:

1:6 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä."
1:7 Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin.
1:8 Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä.
1:9 Ja Jumala sanoi: "Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin." Ja tapahtui niin.
1:10 Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän kutsui mereksi. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.

Kuten tulette tämän blogin edetessä huomaamaan - kaikki Raamatun totuudet on haluttu jesuiittojen toimesta kumota. Ihan kaikki. Saatana ei ole tullut mitään muuta kuin varastaman ja tappamaan. Hän on vienyt sinultakin ymmärryksen ja saanut sinut uskomaan kaikenlaisia valheita. Surullisinta lienee se, että uskovia johtavat sellaiset  tahallaan harhaanjohtavat sudet tai sitten lampaat, jotka uskoneet noita susia.

Juhani Laukkanen on tällainen valheen niellyt pastori. Valitettavasti.





























Juhani Laukkanen pilkkaa salaliittoja, vaikka varmasti hyvin tietää, että juuri saatana on tuhansien juonien mestari. 













Tässä lopunajassa olisi tärkeää, että kaikki tietäisivät totuuden siitä, mitkä voimat tätä maailmaan hallitsevat.

Kristityt on manipuloitu uskomaan sellainen valhe, jota nimitetään sionismiksi. Kristityt on suuren valheen voimin ja rahan voimalla 1800-luvulta alkaen käännytetty kannattamaan ja tukemaan sionismia. Kannattaa tarkastaa kaikki asiat perinpohjin historiasta ennen kuin alkaa yhdessä "uskottoman" kanssa kantaa vierasta iestä. Sitä tässä on kyse. Kristittyjen tulisi muistaa, ketkä Jeesuksen tappoivat.

[1] Elina Kirssi Iltalehti 26.7.2018

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/201807252201095979

[2] Jüri Lina The Architects of Deception 2005, 26.

[3] Bart Sibrelin elokuvan voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=bdQHKf48Mfw

[4] Elokuvaohjaaja T. Patrick Murrayn elokuvan voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=L2zwEaAjoOc

https://blackbag.gawker.com/did-stanley-kubrick-fake-this-video-of-stanley-kubrick-1747558774?utm_campaign=socialflow_gawker_facebook&utm_source=gawker_facebook&utm_medium=socialflow

[5] Hansjurgen Koehler 1940 Inside the Gestapo.

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...