lauantai 5. marraskuuta 2022

Ihminen ei ole käynyt kuussa

 

Feikatut kuulennot

Yhdysvaltain silloinen presidentti John F. Kennedy julisti 1960-luvun alussa, että Yhdysvallat tulee valloittamaan avaruuden ennen vuosikymmenen loppua. Ennustus kävi toteen. Ensimmäinen ihmisen laskeutuminen kuunpinnalle tapahtui 20. heinäkuuta 1969, jolloin Yhdysvaltain avaruusalus Apollo 11 laskeutui Kuuhun, mukanaan kaksi astronauttia, Neil Armstrong ja Buzz Aldrin. Kaiken kaikkiaan Kuussa kävi 12 astronauttia vuosina 1969–1972. Sen jälkeen kuulennot loppuivat kuin seinään. Eikö se ole omituista? Olisi luullut, että kuukävelystä olisi tullut meille kaikille jonkinlaista hupia. 





































Katso tästä linkistä Miksi Kuuhun ei enää lennetä? kaikkia tekaistuja syitä, miksi kuuhun ei nyt sitten enää pystytä lentämään.

Mutta olivatko Apollo-lennot sittenkään totta?

Miksi esimerkiksi kuuluisa amerikkalainen elokuvaohjaaja Stanley Kubrick kuoli yllättäen 7. maaliskuuta vuonna 1999 sydänkohtaukseen 70-vuotiaana kotonaan Isossa-Britanniassa? Hänen viimeiseksi ohjaustyökseen jäi silloisen avioparin Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin tähdittämä Eyes Wide Shut (1999), jonka leikkaustyön hän sai valmiiksi vain päiviä ennen kuolemaansa. 












Oliko Kubrickin viesti se, että elokuvassa näytetty veljeskunta rituaaleineen on olemassa, mutta sitä ei suostuta näkemään? 

Stanley Kubrickin elokuva The Shining suomeksi Hohto sisältää vihjeitä kuulentoihin. Sana shining eli hohto on muutenkin okkultistien käyttämä termi. 


Hohto -elokuvassa päähenkilönä on Danny Torrance, 5-vuotias poika, jolla on psyykkisiä voimia, kuten kyky lukea ajatuksia ja myös telepaattisia kykyjä. Hän pystyy myös mielensä voimin aiheuttamaan muutoksia fyysisessä ympäristössä. Tässä kuvassa on vihje Apollo-lentoihin ja lattian kuviointina on pentagrammi, millä viitataan saatananpalvojien voimanlähteeseen.








Murhattiinko Kubrick sen takia, että hän oli aikeissa paljastaa veljeskunnan tai kenties jotain muuta mullistavaa? Iltalehden juttu Kubrickin kuolemasta 26.7.2018 saattaa osua asian ytimeen:

Myös Kubrickin ennenaikaisena pidetty kuolema lisäsi huhuja. Orgiakohtauksellaan kohauttanut Eyes Wide Shut julkaistiin vasta ohjaajan kuoleman jälkeen, ja salaliittojen mukaan Warner Bros olisi editoinut elokuvaa myöhemmin suojellakseen uskonnollisten kulttien johtajia. Villeimpien huhujen mukaan Illuminati-salaseura olisi järjestänyt ohjaajan kuoleman, Kubrick nimittäin menehtyi 666 päivää ennen vuoden 2001 alkua. 

Erään teorian mukaan Eyes Wide Shut on Illuminatille tehty propagandaelokuva. Hidastempoisen elokuvan on jopa uskottu olevan tarkoituksella tylsä, jotta katsoja vajoaisi hypnoosiin ja hyväksyisi siihen piilotetut merkit ja viestit salaseurasta. Yksi erikoisimmista salaliittoteorioista väittää, että Neil Amstrong ei käynyt Kuussa vuonna 1969, vaan Kubrick kuvasi USA:n kuulennot NASA:lle Hollywood-studiossa. Teorian synty johtuu avaruusaiheisesta 2001: Avaruusseikkailu -elokuvasta, joka ilmestyi vuosi ennen kuukävelyä. Epäilijöiden mielestä elokuva oli osoitus siitä, että teknisesti kuulentojen lavastus oli mahdollista.[1]

Miksi ihmeessä kuulennot olisi pitänyt feikata? Länsimaissa avaruuslentoja ei ole vielä myönnetty valheeksi, mutta Neuvostoliiton Juri Gagarin ei ainakaan ole ikinä käynyt avaruudessa – ainakin, jos on uskominen Ruotsissa nykyään asuvaa virolaista elokuvaohjaajaa Jüri Linaa:

Neuvostoliiton propagandahuijaus on paljastunut entisissä kommunistisissa maissa (esimerkiksi Unkarissa, Virossa ja Puolassa). Se oli myytti, johon kaikki olivat todella uskoneet, että Neuvostoliiton ilmavoimien upseeri Juri Gagarin oli tehnyt avaruuslennon. Monet länsimaiset hallitukset olivat tietoisia tästä Neuvostoliiton bluffista, mutta eivät halunneet paljastaa sitä totuutta. Ihmisten ei ollut tarkoitus tietää, että Neuvostoliitto oli takapajuinen valtio. Yksi mielenkiintoinen kirja tästä on Gagarin: Kosminen valhe (Gagarin - kozmikus hazugsag", Budapest, 1990). Unkarilaisen toimittajan Istvan Nemere kirjan tietoa Gagarinin "avaruusmatkan" ympärillä olevista ristiriidoista ei ole julkaistu sanaakaan Ruotsissa, jossa Neuvostoliittoon suhtaudutaan edelleen suurella kunnioituksella. Tällainen paljastus olisi aivan liian kiusallista.[2]

Kilpailu avaruuden valloittamisesta oli osa kylmää sotaa Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton välillä - tai näin meille ainakin väitetään. Mutta sitten kun sinulle selviää, että kaikki tiedustelupalvelut ympäri maailmaa palvelevat samaa keskusta eli varjoeliittiä, voit heittää kaikki valheet romukoppaan tässä psykologisessa sodankäynnissä ja avata silmäsi. Molemmat silmäsi!

Taustana Juri Gagarinin feikatulle avaruuslennolle oli se, että Vladimir Iljushin lähetettiin avaruuteen (tai johonkin korkeuteen) 7.4.1961, mutta sukkula oli pudonnut ja hajonnut aiheuttaen Iljushinille vakavia vammoja. Mitään tietoa Iljushinista ja epäonnistuneesta avaruuslennosta ei kerrottu. Uutta lentoa ei voitu tehdä, koska avaruuskapseli oli tuhoutunut. Uusi lento päätettiin feikata 12.4.1961. Neuvostoliitto teki Gagarinin avaruuslennosta radio-ohjelman. Koko maailma uskoi tähän, paitsi länsimaiset tiedustelupalvelut. He eivät olleet onnistuneet rekisteröimään mitään radioviestintää Gagarinin ja avaruuskeskuksen välillä. Myöhemmin Iljushin kuoli järjestetyssä auto-onnettomuudessa.

Länsimaiset tiedustelupalvelut siis tiesivät, että Neuvostoliiton avaruuslento oli feikattu. Siinähän olisikin ollut todellinen uutispommi, kun länsimaat olisivat paljastaneet sen lavastetuksi. Mutta ei. He eivät hiiskuneet sanaakaan. Ketä tässä sitten oikein huijataan? Jos et sitä ymmärrä, silmäsi ovat todellakin auki ollessaankin kiinni. Jeesus sanoi jo aikoinaan: "Näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö. Kuulemalla kuulkaa älkääkä käsittäkö." On hyvin työlästä saada ketään ymmärtämään yhtään mitään.

Jüri Linan mukaan ei meillä ei kuitenkaan ole mitään syytä uskoa, että NASAkaan olisi onnistunut yhtään sen paremmin oikeasti lennättämään ihmistä kuuhun, kun se ei Van Allen Belt -säteilyn takia edes ole mahdollista. Avaruusteknikko Bill Kaysing uskoi, että astronautit kiersivät Maata kiertävää rataa kahdeksan päivää ja että NASA näytti väärennettyjä kuvia kuusta sillä välin. Kuvat oli otettu Nevadan autiomaassa salaisessa sotilastukikohdassa nimeltä Area 51, jossa on kraatterien peittämä maa, joka näyttää samanlaiselta kuin kuun pinta. 

Jos NASAn kuuelokuvaa esitetään kaksinkertaisella eli normaalinopeudella, astronautit näyttävät juoksevan samalla tavalla kuin Maan pinnalla. Kuka siis oli se elokuvaohjaaja, joka toteutti kuvaukset Nevadan autiomaassa? Paras veikkaus on Stanley Kubrick. Elokuvaohjaaja Bart Sibrel on tehnyt perustavaa laatua olevaa työtä paljastaakseen NASA:n kuulennot feikatuiksi kuten voidaan todeta hänen tekemästään dokumenttielokuvasta A Funny Thing Happened on the Way to the Moon vuodelta 2001. Sibrelin mukaan kaikki kuusi Apollo kuulentoa vuosina 1969–1972 olivat Yhdysvaltojen hallituksen, mukaan lukien NASA:n, tekemää hienoa huijausta.[3]

Tästä pääset katsomaan Bart Sibrelin dokumentti -elokuvan, josta näkyy sekin, miten maan muoto piti NASA:n toimesta todistaa pyöreäksi.  Sekö kuulentojen lopullisena tarkoituksena lopulta olikin? Että kukaan ei enää kehtaisi epäillä maan muotoa! Nythän NASA on ihan avaruudesta käsin osoittanut, että me asutamme maata, joka on pallonmuotoinen ja joka pyörii hurjaa vauhtia itsensä ympäri. Jo varjoeliitin oma science fiction propagandisti H.G. Wells kirjoitti kirjan The first men on the moon. Satanistinen eliitti on haaveillut aina nousevansa korkeammalle kuin luomakunnan Luoja. Jos se ei ole mahdollista niin se sitten feikataan.

Maapallon ympärysmitta on 40 075 km sen leveimmällä kohtaa. Tietenkin se pyörimisnopeus on vähempi mitä kauemmas napoja kohti mennään. Kun tuo ympärysmitta jaetaan 24 tunnilla, saadaan n. 1700 km/h vauhti, jolla leveimmällä kohdassa olevat ihmiset pyörivät. Eikä näköjään tunnu missään. Ilmakehä kuulemma pyörii mukana. Ja sitten on joku maanvetovoima tai gravitaatio, jonka keksi Isaac Newton. Eikä sekään perustu muuhun kuin ideaan, että sellainen täytyy olla, että emme lentelisi tässä kauheassa vauhdissa minnekään ja että meistä tuntuisi, ettemme ole pää alapäin maapallon alapuolella. Hirmu hienoja ideoita - eikä kukaan ihmettele eikä epäile. Nämähän ovat niitä kuuluisia ns. tieteellisiä faktoja.

Ennen kuolemaansa vuonna 1999 Kubrickin väitetään antaneen elokuvaohjaaja T. Patrick Murraylle haastattelun, jossa hän tunnusti olleensa vastuussa Apollo kuulentojen kuvaamisesta. Murray julkaisi 15 vuotta myöhemmin vuonna 2015 videohaastattelun pohjalta elokuvan Shooting Stanley Kubrick. Kun Kubrickin vaimolta kysyttiin haastattelusta, hän sanoi sitä väärennetyksi.[4] Turvallisuussyistä näin on tietenkin hyvä toimia.

Tavistockin tiedetään tarjonneen ohjelmaansa Kennedylle, joka kieltäytyi, mutta NASA ja RAND suostuivat. Tavistockin tarjoamat ohjelmat ovatkin mitä mielenkiintoisimpia. Nehän sisältävät kaiken massojen hallintaan, psykologiseen sodankäyntiin, MK-Ultraan jne. Ehkä maailmanhistorian kuuluisin Mantshurian kandidaatti olikin itse Adolf Hitler.

Tavistockin historia paljastaa koko maailman historian julmimpien käänteiden alkulähteen. Gregg Halletin mukaan Adolf Hitler koulutettiin nimenomaisesti Tavistockissa vuonna 1912. Hitler oli Halletin mukaan brittien ”uinuva” agentti, mikä tarkoittaa sitä, että Hitlerin mieli oli pirstaloitu traumapsykologisin menetelmin. Hitlerin alitajuntaan oli istutettu persoona, jota brittien agentit pystyivät ohjailemaan. 

Historiassa on pitkään psekuloitu sitä, kuuluiko Hitler Rothschildin pankkiirisukuun. Hitlerin isän Aloisin äiti Maria Schicklgruber on väitetty olleen töissä Rothschildin perheessä Itävallassa ja tullut siellä raskaaksi. Hitlerin isoisä oli siis kenties Rothschild. Väite ei sinänsä ole aivan tuulesta temmattu, sillä The Sunday Mail Magazine 28.4.1940 julkaisi artikkelin, jossa kerrottiin, että oli löytynyt Dolfuss-asiakirja, jonka tietojen mukaan Hitlerin isoäiti oli toiminut palvelijattarena Rothschildien kartanossa Wienissä, ja hänen äitinsä oli Rothschildin avioton tytär. Artikkelin mukaan Hitlerin salattu juutalainen alkuperä, jota tämä häpesi, saattoi olla on psykologinen selitys Hitlerin fanaattisesta vihasta juutalaisia ​​ja hänen Itävallan Rothschildien julma kohtelu. Ainakin näin väitti Natsi-Saksassa Gestapon agenttina toiminut Hansjuergen Koehler, joka oman todistuksensa mukaan työskenteli useita vuosia yhtenä Gestapon päällikkönä ja hänellä oli suora pääsy arkistoon, joka sisälsi tallenteen Hitlerin elämästä. Herra Dolfuss oli kerännyt Itävallassa aineistoa Hitlerin sukujuurista, mistä seurasi hänen mystinen katoamisensa. Ennen kuin hän ehti julkaista mitään, hänet murhattiin. Tiedosto välitettiin Itävallan kansleri Schuschniggille. Dolfussin työtä jatkanut kansleri Schuschnigg joutui välittömästi Hitlerin hyökkäyksen kohteeksi, mikä käytännössä johti Itävallan liittämiseen osaksi kolmatta valtakuntaa.[5] 

Britannian pääministeri Winston Churchill oli myös Rothschildin sukua samoin kuin Mao Tsetung ja Josif Stalin. Tiedetään hyvin, että entinen Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin työskenteli kerran Rothschildien, pankki- ja viiniperheen, palveluksessa. Mutta eräs Clifford Shack väittää, että Stalinin isänä ei ollut Vissarion Dzhugashvili vaan paroni Edmond de Rothschild, joka hänen mukaansa olisi voinut tavata tyrannin äidin vieraillessaan Georgiassa viinimatkalla. Rothschildin pankkiirisuvun Ranskassa vaikuttanut Edmond de Rothschild oli rahoittanut Venäjän Bakun öljykenttien öljyn tuontia länteen. Alueen rautatien saattaminen kuntoon oli myös Rothschildien ansiota.

Satanistinen varjoeliitti hallitsee tätä maailmaa. Se aiheuttaa kaikki sodat, maailman köyhyyden, nälänhädän sekä kykenee manipuloimaan säätiloja ja triggeröimään maanjäristyksiä.

Erään virren sanoin: "Hän säät ja ilmat säätää..". Jumalalla oli tämä yksinoikeus, mutta nyt tuo satanistinen eliitti kykenee toimimaan kuin kaikkivaltias maan päällä. Avaruuteen se ei pääse, koska ilmakehän yläpuolella on taivaankansi, joka kaareutuu kuin lasikupu ylitsemme. Maa on neliskulmainen pannukakku, jossa on neljä kulmaa. Taivaan kansi on tuon nelikulmion päälle laskeutuva kupu, jonka lävitse ei ole pääsyä.

Varjoeliitti omistaa kaikki merkittävät TV-kanavat ja koko viihdetuotanto-organisaation. Simpsonien tekijät ovat luultavasti vapaamuurarien salaisuuksiin vihittyjä. Heillä onkin sen takia ihan oikea tieto siitä, että taivaankaaressa on kupu. Se on lasintapaista silikonia. Simpsonien eräässä jaksossa Bart lyö pesäpallo-ottelussa palloa niin kovaa, että se lentää korkealle taivaalle ja osuu taivaankanteen - rikkoen sen. Mielenkiintoista tässä episodissa on se, että kun taivaan kansi hajoaa, sen takaa purkautuu vettä.






















  

Simpsoneissa taivaankansi hajoaa, kun Bart lyö pesäpallon taivaalle. Purkautuva vesi osoittaa sen, että Simpsonien tekijät tuntevat Raamatun alkukertomuksista sen, miten maa luotiin.

Raamatun ensimmäinen kirja 1. Mooseksen kirja, jota kutsutaan myös nimellä Genesis eli alku, kertoo miten vedet erotettiin vesistä, jotka olivat alapuolella, niistä vesistä, jotka olivat yläpuolella. Joten taivaanvahvuuden yläpuolella on vettä.
 
1. Mooseksen kirja:

1:6 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä."
1:7 Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin.
1:8 Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä.
1:9 Ja Jumala sanoi: "Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin." Ja tapahtui niin.
1:10 Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän kutsui mereksi. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.

Kuten tulette tämän blogin edetessä huomaamaan - kaikki Raamatun totuudet on haluttu jesuiittojen toimesta kumota. Ihan kaikki. Saatana ei ole tullut mitään muuta kuin varastaman ja tappamaan. Hän on vienyt sinultakin ymmärryksen ja saanut sinut uskomaan kaikenlaisia valheita. Surullisinta lienee se, että uskovia johtavat sellaiset  tahallaan harhaanjohtavat sudet tai sitten lampaat, jotka uskoneet noita susia.

Juhani Laukkanen on tällainen valheen niellyt pastori. Valitettavasti.





























Juhani Laukkanen pilkkaa salaliittoja, vaikka varmasti hyvin tietää, että juuri saatana on tuhansien juonien mestari. 













Tässä lopunajassa olisi tärkeää, että kaikki tietäisivät totuuden siitä, mitkä voimat tätä maailmaan hallitsevat.

Kristityt on manipuloitu uskomaan sellainen valhe, jota nimitetään sionismiksi. Kristityt on suuren valheen voimin ja rahan voimalla 1800-luvulta alkaen käännytetty kannattamaan ja tukemaan sionismia. Kannattaa tarkastaa kaikki asiat perinpohjin historiasta ennen kuin alkaa yhdessä "uskottoman" kanssa kantaa vierasta iestä. Sitä tässä on kyse. Kristittyjen tulisi muistaa, ketkä Jeesuksen tappoivat.

[1] Elina Kirssi Iltalehti 26.7.2018

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/201807252201095979

[2] Jüri Lina The Architects of Deception 2005, 26.

[3] Bart Sibrelin elokuvan voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=bdQHKf48Mfw

[4] Elokuvaohjaaja T. Patrick Murrayn elokuvan voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=L2zwEaAjoOc

https://blackbag.gawker.com/did-stanley-kubrick-fake-this-video-of-stanley-kubrick-1747558774?utm_campaign=socialflow_gawker_facebook&utm_source=gawker_facebook&utm_medium=socialflow

[5] Hansjurgen Koehler 1940 Inside the Gestapo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...