lauantai 5. marraskuuta 2022

Iltalehti oli 3.11.

Pääkirjoitus: Viiva, jonka ylitys oikeasti voisi tarkoittaa kolmatta maailmansotaa

Valtteri Varpela
Uudessa maailmanjärjestyksessä Suomi voi joutua näyttämään entistä vahvemmin, kenen joukoissa se seisoo, kirjoittaa Iltalehden uutispäätoimittaja Valtteri Varpela.

Varpelan kirjoituksesta poiminta:
Jos Iran sekaantuisi Ukrainan sotaan entistä vahvemmin, se voi sysätä myös Irania yhtenä päävihollisistaan pitämän Israelin osallistumaan sotaan. Samaan aikaan Pohjois-Korea ampuu ohjuksia Japaninmereen ja antaa väitetysti aseapua Venäjälle.

Yhdysvallat ja muut länsimaat aseistavat Ukrainaa Venäjää vastaan, mutta raja on vedetty tarkasti siihen, ettei Nato-maiden sotilaita lähetetä paikalle sotimaan. Kiina seuraa sotaa sivusta hiljaa, samalla hyötyen Venäjän halvasta energiasta.


Jos kukaan on ikinä lukenut Harvardin professorin Samuel P. Huntingtonin teesejä niin tietää, että juuri tuo yllämainittu kuvio on ollut varjoeliitin suunnitelmissa viimeiset 30 vuotta. Kolmatta maailmansotaa on suunniteltu pitkään ja hartaasti.

Israel tulee olemaan keskipisteessä, koska niin on suunniteltukin. Huntington oli jo toisen maailman sodan aikana luomassa suunnitelmia salaisessa Rockefeller säätiön rahoittamassa hankkeessa nimeltä War and Peace studies. Sen jälkeen Huntingtonin tie vei Harvardiin.

Huntington kirjoitti varjoeliitin toimeksiannosta kirjan nimeltä Kulttuurien kamppailu ja uusi maailmanjärjestys (engl. The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order), joka ilmestyi vuonna 1996.  Siinä Huntington hahmottelee kylmän sodan jälkeistä maailmaa, joka ei enää olisikaan kaksinapainen. 

Kirjan pääväitteen mukaan maailmanyhteiskunta jakautuu kahdeksaan kulttuuripiiriin (alkuteoksessa civilization, suomeksi kirjaimellisesti ’sivilisaatio’), jotka kylmän sodan aikaisen maailman kahtia jakaneen poliittisen vastakkainasettelun poistuttua ovat saaneet tai saamassa entistä suuremman merkityksen kuhunkin kulttuuripiiriin kuuluvien ihmisten laajimpana samastumiskohteena. Näiden kulttuuriltaan ja todellisuuskäsitykseltään toisistaan poikkeavien kulttuuripiirien törmäykset, erityisesti rajavyöhykkeillään, olisivat siten tulevaisuuden selkkausten alkuperä.

Näin oli siis suunniteltu. Nyt noita rajalinjoja aletaan rakennella - jokainen suuri sivilisaatio alkaa nyt hakea omaa liittoumaa, eli hakeutua johonkin suurempaan. Meillä Suomessa samaistutaan eurooppalaiseen sivilisaatioon ja toisaalta rakennetaan Pohjolan vahvaa linnaketta. Tosin suomalaisia ollaan tässä ekana työntämässä rintamalle. Ruotsin suurvalta-asema 1600-1700-luvulla perustui suomalaisiin hakkapeliittoihin. Olisiko  ruotsalaisten narrien jo aika paljastaa sekin tosiasia. Ovathan jo kaiken muunkin suomalaisten oikean historian meiltä varastaneet ja pimittäneet. Kuka hallitsee Suomea? Luultavasti ruotsalainen Wallenbergin suku.

Huntinngtonin teesi myös tukee sitä ajatusta, joka vapaamuurarieliitillä on: Kun kristityt yhdessä sionistien kanssa taistelee arabimaailmaa vastaan, ne molemmat tuhoavat toisensa. Mikä tuhkan keskeltä nousee kuin Feeniks-lintu? Eiköhän se ole se pimeyden valtakunta, saatanan valtakunta, jota vapaamuurarit ovat vuosituhansia jo rakentaneet omissa salaseuroissaan. Se on saatanan synagoga. Eikä sillä ole mitään tekemistä varmaankaan tavallisten juutalaisten kanssa. Antisemitismistä ei ole kyse silloin, kun paljastetaan saatanan juonia.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...