sunnuntai 27. marraskuuta 2022

EU kehittää syöpähoitoihin tekoälyä isolla rahalla

[Vaikka syöpään on jo keksitty monet halvat ja tehokkaat luontaiset hoitomuodot]

EU:n rahoittamaa hanketta johtaa Helsingin yliopistollinen sairaala (HUS), jonka yhdeksi teknologiakumppaniksi on valittu sveitsiläinen data-asiantuntija BC Platforms. 

Asiasta kertoo Pharmaphorum sivusto 25.11.2022


Euroopan komissio on myöntänyt noin 7 miljoonalla eurolla (7,2 miljoonalla dollarilla) rahoitusta uudelle hankkeelle, jonka tavoitteena on parantaa EU:n sairaaloiden kykyä kerätä tosielämän dataa (RWD) uusien syöpähoitojen tehokkuuden mittaamiseksi. 

ONCOVALUE-niminen aloite perustaa konsortion, joka kehittää tekoälyalustan, jota käytetään uusien onkologisten lääkkeiden kliinisen tiedon rutiininomaiseen keräämiseen ja analysointiin tukemaan niiden arviointia sääntelyviranomaisten ja terveysteknologian arviointivirastojen (HTA) toimesta. 

Sitä johtaa Helsingin yliopistollinen sairaala (HUS), jonka yhdeksi teknologiakumppaniksi on valittu sveitsiläinen data-asiantuntija BC Platforms. EU on tehnyt yhteisiä ponnisteluja vahvistaakseen todellisen näytön käyttöä kliinisessä päätöksenteossa ja nimesi aiemmin tällä viikolla ensimmäiset datakumppanit DARWIN EU -projektilleen, joka on käynnistämässä tosielämän tutkimuksia koskien syöpää, epilepsiaa ja mikrobilääkeresistenssiä.

ONCOVALUE:n tavoitteita ovat muun muassa edistää syöpälääkkeiden käyttöönottoa ja tunnistaa potilaat, jotka eivät todennäköisesti hyödy uudesta hoidosta resurssien tuhlaamisen välttämiseksi. Tämä saavutetaan standardoimalla sairaaloiden tietojenkäsittelyä, jotta ne voivat mitata tehokkaasti uusien syöpähoitojen kustannustehokkuutta BC Platformsin mukaan.

"Avaamalla oven laajalle levinneelle RWD-sääntelylle ja HTA-integraatiolle ONCOVALUE johtaa turvallisempiin, tehokkaampiin ja edullisempiin hoitoihin, teknologioihin ja digitaalisiin ratkaisuihin, (personoituun) syövänhoitoon", HUS sanoi lausunnossaan.

Se puolestaan ​​"edistää syöpähoidon kustannustehokkuutta ja kestävyyttä [ja] arvopohjaisen syövänhoidon pitkän aikavälin täytäntöönpanoa eurooppalaisissa syöpäsairaaloissa", se lisäsi.

Muita konsortion organisaatioita ovat syöpäsairaalat Hollannissa, Espanjassa, Portugalissa ja Italiassa sekä terveydenhuollon tietoyhtiö IQVIA ja teknologian tarjoajat Siemens Healthcare, Elevate BV, CIAOTech ja Ttopstart. Rahoitusta myönnetään EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta.

Neljän vuoden hankkeen aikana noin 40 000 eurooppalaista potilasta osallistuu vuosittain konsortion sairaaloista.

BC Platforms sanoi, että se auttaa luomaan hankkeen teknisen arkkitehtuurin sekä data-analyysin, jotta tämä tekniikka voi muuntaa jäsentelemättömät potilastiedot lääketieteellisistä muistiinpanoista ja kuvista strukturoiduksi dataksi ja todelliseksi todisteeksi, jota kliinikot voivat käyttää hoitotoimenpiteiden hallintaan.
HUS on jo useamman vuoden ajan saanut EU:lta rahaa näihin tekoäly hankkeisiin. Suomi taitaakin olla ihan etunenässä viemässä maailmaa kohti tekoälyn ohjaamaa todellisuutta.

Aalto yliopisto on tekoälyhankkeessa vahvasti mukana, selviää Aalto yliopiston sivustolta  3.2.2022. Lääketehdas Bayer johtaa tätä hanketta, joka tapahtuu yhteistyössä HUS:n kanssa:
”Tavoitteena on, että tekoälyyn perustuvilla algoritmeilla voidaan tunnistaa entistä herkemmin lääkkeiden haittavaikutuksiin liittyviä harvinaisiakin signaaleja. Etsimme myös mahdollisuuksia tutkimuksessa tarvittavien potilasmäärien vähentämiseen niin, että tutkimuksen turvallisuus ja luotettavuus säilyvät”, Bayerin Principal Clinical Data Scientist Jussi Leinonen kertoo. 

 Lue tästä koko uutinen Aalto yliopiston uutinen tekoälyhankkeesta.

Mutta kuka on tämä herra nimeltä Jussi Leinonen? Hän on ainakin aikaisemmin työskennellyt ilmastotieteen parissa. 

Hän on tutkinut ilmakehätiedettä - erityisesti pilvi- ja sadetutkan dataongelmia noin vuodesta 2008 lähtien, ja työskentelee parhaillaan koneoppimisen sovellusten parissa näihin ongelmiin. Hän Työskentelee MeteoSwissin tutka-, satelliitti- ja Nowcasting-ryhmän kanssa. Tämä tieto saattaa olla vanhentunutta, tai sitten MeteoSwiss on mukana tässä lääketieteellisessä tekoälyhankkeessa, mikä on epätodennäköistä. Mutta Aalto yliopiston uutisen mukaan Leinonen on nyt sitten Bayerin palveluksessa.

Jännä asia, että Sveitsi on monella tapaa tekoälyn kehittämisen ytimessä. Maailman talousfoorumi toimii Sveitsin Davosissa. Bilderberg ryhmän ohjausryhmä ilmeisesti myös kokoontuu säännöllisesti Sveitsissä. Kansainvälinen järjestelypankki, joka on kaikkien maailman keskuspankkien keskuspankki, toimii myös Sveitsissä.

BC Platformin käytössä 2 miljoonan suomalaisen terveystiedot - ja mitä se niillä tekee?

Sveitsiläinen BC Platform on jo viime keväästä asti tehnyt yhteistyötä suomalaisten biopankkien kanssa. Onko kyseessä jotain sellaista, että Suomi on nyt joku koekaniinimaa?
Asiasta kertoi 13.5.2022 Inside Precision medicine -sivusto:


Kolme Suomen sairaanhoitopiirin omistamaa biopankkia ja terveydenhuollon data- ja analytiikkayhtiö BC Platforms (BCP) ovat julkistaneet monivuotisen sopimuksen, jonka mukaan BCP automatisoi fenotyyppisen, genomisen ja kliinisen tiedon hallinnan. Kauppa syntyy, kun Suomi alkaa hyödyntää biopankkeihinsa tallennettua dataa eri puolilla maata ja vakiinnuttaa asemansa johtavana reaalimaailman datassa (RWD), jota lääkeyhtiöt ja diagnostiikan kehittäjät käyttävät ympäri maailmaa.
”Tämä on hyvä uutinen Suomen terveydenhuoltojärjestelmän ja sen tutkimuskyvyn kehittämiselle. Hyväksytty näyte- ja potilastiedot mahdollistavat integroidun ja automatisoidun toimintamallin Suomen biopankkilain ja GDPR:n alaisina, kertoo johtaja Sanna Siltanen, Suomen Kliininen Biopankki Tampere (FCBT), yksi kaupassa mukana olevista kolmesta biopankista. ”Uskomme, että laadukkaat pitkittäiset geno-fenotietonäytteemme herättävät tutkimuskiinnostusta maailmanlaajuisesti. Kumppanuutemme BC Platformsin kanssa tarjoaa meille ainutlaatuisia, kehittyneitä ohjelmistotyökaluja, jotka vähentävät merkittävästi Biopankkimme datan hallintaan tarvittavaa resurssia ja mahdollistavat entistä enemmän keskittymisen siihen, että Suomesta tulee Biopankki-tutkimuksen johtava maa.

Hankkeeseen kuuluvat FCBT:n lisäksi Pohjois-Suomen Biopankki Borealis (johon kuuluu Lappi) ja Keski-Suomen Biopankki Jyväskylässä. Kaikki kolme biopankkia ovat osa FinnGen-projektia ja ovat olleet toiminnassa vuodesta 2015. Kolmella biopankilla on terveystietoja noin 2 miljoonalta suomalaiselta, mikä on noin kolmasosa maan kokonaisväestöstä.

Yhteistyön organisoi yksi Suomen johtavista tieto-, terveys- ja hyvinvointiteknologian yrityksistä, sairaanhoitopiirien ja julkisen sektorin omistama Istekki Oy. Se toimii järjestelmäintegraattorina ja projektitoimistona uusien teknologioiden käyttöönotossa.

Millä oikeudella 2 miljoonan suomalaisen terveystietoja aletaan nyt organisoida keinoaälyn keinoin? Ja mitä siitä seuraa, kun ja jos ihmisten mahdollisia perinnöllisiä ja tai puhkeamassa olevia sairauksia aletaan tunnistaa ehkä paremmin? Silloin viimeksi kun eugeniikkaa harjoittavat tahot alkoivat havainnoida ja saada selville mahdollisia vammoja ja perinnöllisiä sairauksia, sellaiset ihmiset sterilisoitiin. Natsit puolestaan tekivät ihmisistä luokittelua reikäkorttijärjestelmällään ja tiesivät sen perusteella, ketkä haettiin keskitysleireihin tai tuhoamisleireihin. Ja kun tiedetään, että valtiot ovat sitoutuneet väestönvähennystalkoisiin väestöräjähdystä välttääkseen, niin onko kaukaa haettu ajatus, että ihmisiä aletaan luokitella sen mukaan, keiden annetaan elää? The spirit of the game is: The survival of the fittest. Eli pelinhenki on: parhaiden selviytyminen.

Inside Precision medicine -sivusto jatkaa:

”Olemme iloisia voidessamme olla mukana parantamassa biopankkiasiakkaidemme tiedonhallintaa ja tehdä hedelmällistä yhteistyötä BC Platformsin kanssa. Odotamme tulevia vuosia varmistamassa, että asiakkaiden odotukset täyttyvät ja jopa ylitetään, Istekin palvelupäällikkö Kirsi Kauhanen sanoo. "Tärkein tavoitteemme on varmistaa asiakkaillemme turvallinen ja luotettava ympäristö työskennellä ja menestyä ydinalueellaan."

"Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta kumppanuudesta näiden arvostettujen suomalaisten biopankkien kanssa ja kiittää Istekkia sen toteuttamisesta", sanoi Tero Silvola, BCP:n toimitusjohtaja. "Suomessa, jossa meillä on T&K-keskus, väestön geneettisellä perinnöllä on merkittävää arvoa kliinisten näkemysten tarjoajana monien sairauksien aiheuttajista ja hoidosta. Näemme tämän kumppanuuden avaavan uusia strategisia terveystietoihin perustuvia suuria vaikutusmahdollisuuksia Biopankeille ja tiedeyhteisölle."

Lähteet:

1. https://pharmaphorum.com/news/eu-launches-ai-powered-real-world-data-project-for-cancer-therapies/
2. https://www.insideprecisionmedicine.com/topics/translational-research/biomarkers-topic/biobanking/finnish-biobanks-tap-bc-platforms-to-manage-integrate-data/
3. https://www.aalto.fi/fi/uutiset/bayer-aalto-ja-hus-laajentavat-yhteistyota-tekoaly-kliinisen-laaketutkimuksen-avuksi

Syöpään on jo keksitty lukuisia parantamiskeinoja!

Tietenkin kyseessä on näissä lääketieteellisissä syöpähoidoissa patentoidut lääketehtaiden tuottamat ja markkinoimat lääkkeet sekä sädehoito, joka on yleisesti käytetty syövän hoidon muoto. Sädehoidossa käytetään suurienergistä, ionisoivaa säteilyä eli niin kutsuttua radioaktiivista säteilyä. Sädehoito on kirurgian ohella toinen tärkeä syövän paikallinen (parantava ?) hoitomuoto.

IARC:n arvioiden mukaan kaikkiaan syöpään sairastui maailmanlaajuisesti 19,2 miljoonaa ihmistä vuonna 2020, ja syöpään kuoli 10 miljoonaa ihmistä. Suomessa uusimmat viralliset syöpätilastot kertovat, että uusia syöpätapauksia todettiin vuonna 2018 hieman yli 34 400 ja syöpäkuolemia noin 12 700.

Syöpään on keksitty jo montakin hoitomuotoa, mutta niitä salaillaan ja jopa kielletään sen takia, että ne ovat usein hyvin tehokkaita ja vieläpä lähes ilmaisia. Lääketeollisuus on halunnut niitä pimittää ja salailla sekä mitätöidä ja tuhota sellaisia hoitomuotoja tarjoavien lääkäreiden tai hoitomuotojen kehittäjien uran - sen takia, että nämä nyt jo pitkälle kielletyt hoitomuodot olisivat tuhonneet Big Pharman eli lääketeollisuuden erittäin tuottoisan bisneksen. Katso Tokentubesta Cancer Forbidden Cures.



Syöpäsolujen mitokondriot pystyvät käyttämään vain sokeria aineenvaihdunnassaan, joten KETO-ruokavalio sekä paasto auttavat tuhoamaan syöpäsoluja. KETO-ruokavaliohan tavallaan imitoi paaston kaltaista tilaa. Paastossa ihminen alkaa käyttää maksan tuottamia ketoaineita. Ketoruokavaliossa saavutetaan sama tilanne. Syöpäsolut kuolevat ns. nälkään. 
Ihmiselle on terveellistä paastota tai noudattaa pätkäpaastoa.

Mitä paastossa ja pätkäpaastossa sitten tapahtuu? Kun ihminen ei syö koko ajan ja käytä energiaansa pelkästään syödyn ruuan sulattamiseen, keho alkaa käyttää ravinnokseen oman kehonsa heikkoja soluja ja tietenkin rasvavarantoja, joita se muuttaa maksassa ketoaineiksi. Kehon kykyä ikään kuin syödä itseään nimitetään autofagiaksi. 

Vuoden 2016 Nobel-palkinnon saaja Yoshinori Ohsumi löysi ja selvitti autofagian taustalla olevat mekanismit, joka on perusprosessi solukomponenttien hajottamiseksi ja kierrättämiseksi.

Sana autofagia tulee kreikan sanoista auto-, joka tarkoittaa "itse" ja phagein, joka tarkoittaa "syömistä". Siten autofagia tarkoittaa "itsesyöntiä". Tämä käsite syntyi 1960-luvulla, kun tutkijat havaitsivat ensimmäisen kerran, että solu voi tuhota oman sisältönsä sulkemalla sen kalvoihin, jolloin muodostuu säkkimäisiä rakkuloita, jotka kuljetettiin hajoamista varten kierrätysosastoon, jota kutsutaan lysosomiksi. Ilmiön tutkimisen vaikeudet merkitsivät sitä, että siitä tiedettiin niin vähän, kunnes Yoshinori Ohsumi käytti 1990-luvun alussa loistavien kokeiden sarjassa leipomohiivaa tunnistaakseen autofagialle välttämättömiä geenejä. Sitten hän selvitti hiivan autofagian taustalla olevia mekanismeja ja osoitti, että soluissamme käytetään samanlaisia ​​kehittyneitä koneita.

Ohsumin löydöt johtivat uuteen ymmärtämisen paradigmaan  siitä, kuinka solu kierrättää sisältöään. Hänen löytönsä avasivat tien ymmärtää autofagian perustavanlaatuista merkitystä monissa fysiologisissa prosesseissa, kuten nälkään sopeutumisessa tai infektioreaktiossa. Autofagiageenien mutaatiot voivat aiheuttaa sairauksia, ja autofaginen prosessi liittyy useisiin tiloihin, mukaan lukien syöpä ja neurologiset sairaudet.

Mitä tekemistä FIFA:lla on keinoälyllä varustetun terveystyöntekijän kanssa?

Tässä postauksessa selviää kummallisia asioita kuten WHO:n ja kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n yhteys toisiinsa. Qatarissa kisataan juuri nyt jalkapallon MM-kisoja ja aivan hiljattain Qatarissa kokoontui myös WHO:n globaalit terveyssuunnittelijat.

WHO on tiedottanut omilla kotisivuillaan, että Qatarin huippukokouksen suurin anti on ilmeisesti eräänlainen keinoälyllä varustettu puhuva pää - avatar-hahmo, joka antaa neuvoja terveysasioissa.

WHO:n terveystyöntekijä Florence 2.0.

Tarvitaanko sitten enää lähitulevaisuudessa lääkäreitä tai sairaanhoitajia, kun WHO kaikessa keinoälyn luomassa transhumanistisessa älyttömyydessään lanseerannut iki-ihanan Florence 2.0 (Nihgtingale) kaunokaisen antamaan terveysohjeita? Mielenkiintoista tulee olemaan, että millaisia ne ohjeet sitten ovat.

WHO:n sivustolta löytyy tämä tieto päivättynä 4.10.2022 otsikolla "WHO ja kumppanit lanseeraavat maailman laajimman vapaasti saatavilla olevan tekoälyllä varustetun terveydenhuollon työntekijän"


Tapaa WHO:n keinoälyinen terveysammattilainen nimeltä Florence.

Maailman terveysjärjestö WHO lanseerasi 4.10. Qatarissa pidetyssä World Innovation Summit for Health (WISH) huippukokouksessa Qatarin terveysministeriön tuella tekoälyllä toimivan WHO Digital Health Workerin (digitaalisen terveystyöntekijän) nimeltä Florence versio 2.0, joka tarjoaa innovatiivisen ja interaktiivisen alustan lukemattomien terveysaiheiden jakamiseen seitsemällä kielellä.

Esikuvana 1800-luvun sisar hento valkoinen vaiko kenties musta? 

Florence nimi on varmasti osuva, koska se tuo mieleen Florence Nightingalen, joka oli nykyaikaisen sairaanhoidon ja sairaanhoitajan esikuva. Hän tuli tunnetuksi hoidettuaan lokakuusta 1854 lähtien Turkissa yhdessä 38 vapaaehtoisen naissairaanhoitajan kanssa Krimin sodan uhreja.



Onko yllättävää, että se aito ja oikea sairaanhoitaja Florence Nightingale oli palkittu työstään ritarimerkillä? Eli jesuiittojen palkitsema ja kunnioittama sairaanhoitaja 1800-luvulta on tämän digitaalisen hahmon esikuva! Tämä nykyisten jesuiittojen luoma digitaalinen hahmo jakaa nyt varmaan puhuvana päänä reaaliaikaisesti terveystietoa.


Krimin sodan jälkeen kuningatar Victoria pystytti tämän obeliskin Krimillä kaatuneiden muistoksi. Vuonna 1954, vuosisata tapahtuman jälkeen, Istanbulin brittiyhteisö lisäsi muistomerkille lisälaatan. Siinä luki:

Florence Nightingalelle, jonka työ tämän hautausmaan lähellä sata vuotta sitten helpotti paljon inhimillistä kärsimystä ja loi perustan sairaanhoitajan ammatille.

Tämä yllä oleva kuva obeliskista on lainattu Darmon Richterin blogista. Darmon Richter on kirjoittanut (30.1.2015) käynnistään Turkin hautausmailla artikkelin otsikolla "Dark tourism in turkey: Visiting the tombs of istanbul” ylläpitämässään blogissa nimetä Ex Utopia. Aikaisemmin blogi kulki nimellä Bohemian blog. Olen napannut vain tämän yhden kuvan tähän näytteeksi. Koska blogin ylläpitäjällä on omiin kuviinsa tekijänoikeus, koen, että on parempi, että viittaan tuohon artikkeliin ja jokainen voi itse tutustua runsaaseen vapaamuurarilliseen symboliikkaan, jota blogin pitäjä löysi brittiläisten ylläpitämistä hautapaikoista Turkissa.

Obelisk Florence Nightingalen ja Krimin sodan uhreille

Historiasta tiedetään, että obeliskit perustuvat muinaiseen egyptiläiseen auringonjumalan palvontaan. Varhaisimmat obeliskit tunnettiin "benben-kivinä". Ne olivat karkeasti leikattuja ja katkaistuja, mutta obeliskien kärjen pyramidi-ioni syrjäytti nämä benbenit. Pyramidi on muoto, joka erottaa obeliskit muista monumentaalisista pylväistä. Auringonjumalan hengen piti tunkeutua kiviin tiettyinä aikoina, ja näinä aikoina sille uhrattiin ihmisuhreja. Uhrit olivat luultavasti sotavankeja, jotka oli vangittu elävältä, ja ulkomaalaisia, ja kun nämä epäonnistuivat, pappien on täytynyt vetää puoleensa alkuperäisväestöä.

Onissa kuningas toisensa jälkeen pystytti Benbenejä Auringonjumala Re:n kunniaksi, niin että vuonna 1300 eKr kaupunki oli täynnä obeliskejä. Roomalainen kirjailija Plinius kirjoitti tästä Onin kaupungista, jossa kuninkaat "alkoivat eräänlaisen kilpailun muodostaessaan pitkänomaisia kivikappaleita, jotka tunnetaan obeliskeina, ja pyhittivät ne Auringon jumaluudelle". Kirjassa "Fallinen perintömme" kerrotaan, että "kaikilla pylväillä tai pylväillä oli alun perin fallinen merkitys, ja siksi niitä pidettiin pyhinä. Pan, vuohen jumala ja aistillisuuden jumala, esitettiin usein obeliskina. Entinen noita kirjoittaa: "Obeliski on pitkä, terävä nelisivuinen varsi, jonka ylin osa muodostaa pyramidin. Sana 'obeliski' tarkoittaa kirjaimellisesti 'Baalin vartta' tai Baalin lisääntymiselintä' (Sivu 341 Kuvitettu vapaamuurarien ja okkulttisten symbolien avulla. Dr. Cathy Burns)

Lainaan seuraavan tiedon suoraan sivustolta Freemasonry Databank:

Ymmärtääkseen, miksi obeliski on niin tärkeä vapaamuurareille, on ymmärrettävä egyptiläisen mytologian vapaamuurarien versio heidän rituaaliensa takana.

Osiris oli Egyptin kuningas, joka meni naimisiin sisarensa Isisin kanssa. Hänen veljensä 'Set' halusi anastaa valtaistuimen ja suunnitteli näin hänen kuolemansa. Hän huijasi Osiriksen kiipeämään kultaiseen arkkuun. Heti kun Set oli sisällä, Set naulasi kannen kiinni ja heitti arkun Niiliin. Se kulkeutui Byblosiin Syyriaan, missä se pysähtyi pientä tamaris-puuta tai akasiapuuta vasten, ja kuollut Osiris oli vielä sisällä. Isis sai selville, mitä Set oli tehnyt Osirisille, joten hän lähti etsimään miestään.

Näky vei hänet Byblokseen, jossa hän otti hänen ruumiin talteen ja vei sen takaisin Egyptiin. Valitettavasti Set varasti sen ja repi sen neljääntoista osaan, jotka hän hajotti ympäri Egyptiä estääkseen Osirista heräämästä henkiin. Isis sai takaisin kaikki kappaleet yhtä lukuun ottamatta - vain penis oli kateissa - ja hän suoritti Osirikselle sopivan hautauksen. Heidän poikansa Horus kosti hänelle tappamalla Setin. 

Toinen poika, Anubis, herätti Osiriksen henkiin "leijonan otteella".

Voitettuaan kuoleman Osiris hallitsee nyt kuninkaana ja niin kutsuttujen kuolleiden tuomarina. Osiriksen pala, jota Isis ei koskaan saanut takaisin, oli penis, jonka Set oli heittänyt Niiliin, jossa kalat söivät sen. Aina niin kekseliäs Isis valmisti keinotekoisen elimen, jonka ympärille egyptiläiset perustivat kultin tai juhlan.

Tästä on pieni askel siihen johtopäätökseen, että benben tai obeliski oli itse asiassa fallinen symboli. Olipa kyseessä Osiris, Re tai hedelmällisyys yleensä, se oli myös isyyden symboli "Kivi, joka synnytti".

1800-luvulla mystistä valaistumista hapuileville vapaamuurareille obeliski oli ainoa edelleen olemassa oleva Osiriksen arkkitehtoninen symboli. Ja jos, kuten jotkut vapaamuurarien historioitsijat väittävät, Hiram Abiff on todella uudestisyntynyt Osiris, ei voisi olla suurempaa todistetta vapaamuurarien vallasta nykymaailmassa kuin Egyptin obeliskit, jotka vapaamuurarit ovat työntäneet lännen suurten kaupunkien sydämeen. Nämä symboloisivat myös Boaasia ja Jakimia, kaksoispylväitä, jotka vapaamuurarit väittävät rakennetun Salomon temppelin eteen jäljitellen kahta obeliskia Egyptin temppelien sisäänkäynnissä.

                                Martin Short - Inside the Brotherhood

                            (https://christian-restoration.com/fmasonry/obelisks.htm)

Hiljattain edesmennyt Martin Short oli varmasti vapaamuurariuden asiantuntija.


The Guardian -lehden mukaan Martin Short paljasti toimittajana ja kirjailijana korruptiota Lontoon poliisissa ja vapaamuurariuden saloja sekä kirjoitti järjestäytyneen rikollisuuden historiaa molemmin puolin Atlanttia. Onko taaskaan yllättävää, että myös tämä totuuden torvi kuoli syöpään? 

Florence 2.0. antaa mielenterveysneuvoja

Jatketaanpa Florence 2.0. terveystyöläisen tarkastelua. Voiko olla mahdollista, että kohta hologrammitekniikalla toteutettuna tämä terveystyöntekijä nähdäänkin ihan pian kävelevänä hahmona - terveyskeskuksissa ja sairaaloissa? No se jää nähtäväksi. Katsotaanpa WHO:n sivustolta, että mitä tämä Florence nyt sitten tekee.

"Florence voi jakaa mielenterveysneuvoja, antaa vinkkejä ahdistukseen, opastaa syömään oikein, olemaan aktiivisempi ja lopettamaan tupakan ja sähkötupakan. Hän voi myös tarjota tietoa COVID-19-rokotuksista ja muusta. Florence 2.0 on nyt saatavilla englanniksi ja seuraavina arabiaksi, ranskaksi, espanjaksi, kiinaksi, hindiksi ja venäjäksi."

Hyvä, että Florence antaa mielenterveysneuvoja, koska kyllä tässä dystooppisessa hulluuden maailmassa tarvitaankin juuri sitä. Toivottavasti tämä puhuva pää antaa vain neuvoja eikä ohjaa hakemaan mielialalääkkeitä. Tästä tulikin mieleeni, että joka ikinen kerta, kun kävin lääkärissä uupumuksen tai muun mielialaan liittyvän asian takia, minulle sanottiin, että sairaslomaa ei voi määrätä ellei samalla määrätä mielialalääkettä. Otin reseptin ja sairasloman, mutta lääkettä en koskaan hakenut. En ole koskaan uskonut, että mielialaan liittyvät tekijät olisivat aivojen kemiallisesta epätasapainosta johtuvia asioita.

Jos kyseessä on siis vain jonkinlainen empaattinen kuuntelu ja terapia, Florence työn lähtökohdat kuulostavat siis varsin hyvältä - paitsi, että ollaanko menty siihen pisteeseen, että kellään oikealla ja aidolla ihmisellä ei ole aikaa kuunnella ihmisen murheita? 

Mutta jatketaan Florencen kanssa matkaa seuraavalle osastolle, mikä lieneekin se oleellisempi päämäärä koko projektissa:

"Florence on auttanut torjumaan COVID-19:ää koskevia vääriä tietoja pandemian alusta lähtien. Pandemialla on ollut merkittävä vaikutus mielenterveyteen. On arvioitu, että joka kahdeksas ihminen maailmassa elää mielenterveyshäiriön kanssa. Hänen aiheensa, kuten tupakka ja epäterveellinen ruokavalio, tappavat 16 miljoonaa ihmistä vuosittain, kun taas fyysinen passiivisuus tappaa arviolta 830 000 ihmistä. Nämä kuolemat johtuvat sellaisista sairauksista kuten syöpä, sydänsairaus, keuhkosairaus ja diabetes, joita voidaan ehkäistä ja hallita oikealla tuella."

Koneäly varmasti jaksaakin tehokkaammin taistella näitä itsepintaisia "totuuden torvia" vastaan. Kyllähän tätä "valistusta" on jo ollutkin näiden asioiden suhteen ihan ihmistenkin toimesta, mutta viralliset suositukset ovat usein olleet terveyden suhteen hyvin ristiriitaisia. Suomalainen lääkäri Antti Heikkilä on jo vuosia taistellut lääkärikunnan ja terveysviranomaisten antamia vääriä ohjeita vastaan. Ne kun tuppaavat vaan sairastuttamaan enemmän ja tekemään ihmisisistä oireiden lievittämisessään lääkkeiden orjia. Juurisyytä kun ei pyritä korjaamaan. Antti Heikkilä on todennut, että kaikkien sairauksien taustalla on lähes poikkeuksetta matala-asteinen tulehdustila. Kun tulehdus saadaan laskemaan tai eliminoitua kokonaan, ihmiskeholla on ihmeellinen kyky rakentaa uudelleen itsensä kuntoon. Sehän se immuunipuolustuksen tehtävä onkin. Kun vahvistetaan immuunipuolustusta ja vähennetään tulehdusta aiheuttavia tekijöitä, alkaa paranemisprosessi. Ruokavalio on ratkaisevassa asemassa. Ensimmäinen ohje: Käännä virallinen ruokapyramidi ylösalaisin ja testaa sitä. Syömme liikaa nopeita hiilihydraatteja, jotka aiheuttavat tulehdusta.

Kuka ohjelmoi keinoälyn ohjaamaa Florencea?

Kuka tämän keinoälyn on ohjannut ajattelemaan, mikä on terveellistä tai ei? Digitaalisuusko ihan itsestään sen tekee? WHO kertoo tästä näin:

"Digitaalisella teknologialla on ratkaiseva rooli ihmisten auttamisessa terveellisempään elämään", sanoi Andy Pattison, WHO:n digitaalisten kanavien tiimipäällikkö. "Tekoälyn ohjaama terveystyöntekijä Florence on loistava esimerkki mahdollisuudesta valjastaa teknologiaa ihmisten fyysisen ja henkisen terveyden edistämiseksi ja suojelemiseksi. WISHilla pyrimme tapaamaan visionäärisiä kumppaneita jatkaaksemme tämän huipputeknologian parantamista. Tekoäly voi auttaa täyttämään aukkoja terveystiedoissa, joita on monissa yhteisöissä ympäri maailmaa."

Tottahan tuohon keinoälyyn täytyy algoritmien ohjelmoijien syöttää jotain syötettä. Eihän sinnekään voi mitään tyhjästä ilmestyä? Vai onko tässäkin menossa sellainen evoluutioprosessi, että kaikki on vaan jotenkin räjähtänyt tyhjästä - niin kuin koko maa planeetta ja kaikki muukin, mitä nyt avaruudessa pyörii?

WHO:n tiedotetta eteenpäin lukiessa iskee tajuntaan kummallinen yllätys - nimittäin jalkapalloliiga FIFA.

"Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä WHO:n kanssa Firenzen kehittämisessä ja olemme erittäin innoissamme tämän tekniikan tarjoamista mahdollisuuksista lisätä tietoisuutta keskeisistä terveysongelmista", sanoi tohtori Yousuf Al Maslamani, FIFA World Cup Qatar 2022:n virallinen terveydenhuollon tiedottaja kansanterveysministeriöstä.

Samaan aikaan Qatarissa potkitaan FIFA:n jalkapalloa, taustalla kokoontuu terveysalan ammattilaisia miettimässä maailman terveyden edistämistä digitaalisesti. Outo yhteensattuma. FIFA:n tämän vuoden teemamusiikin soundtrackin kuvassa on jotenkin kummallisesti hahmotettavissa käärme. Vai näenkö ihan harhoja? Mikä tämä FIFA:n tämän vuoden Dreamers -kappaleen taivaalla näkyvä hahmo oikein on? Videolla näkyy, kuinka merestä nousee taivaalle iso valas. Onko sekin symboliikkaa, joka viittaa siihen, että peto nousee merestä? Aivan kuten Ilmestyskirjan 13 luku asian ilmaiseekin.
Ilmestyskirja: 
13:1 Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. 
13:2 Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. 


Ja näiden FIFA:n MM-kisojen logokin muistuttaa käärmettä. Sehän nyt on selvää, että WHO:n omassa logossa, joka otettiin käyttöön jo vuonna 1948, on tuo sama käärme.

Kun katselee näitä Qatarin MM-kisojen teemamusiikin videoita, ei voi olla huomaamatta Illuminatin symboliikkaa esimerkkinä mainittakoon "tree of life", joka on Raamatussakin mainittu elämän puu, joka sijaitsi Eedenin puutarhassa.
 


Tästä voi katsoa ja kuunnella koko kappaleen: We are the dreamers
Sama elämän puu on nimetty toisessa kappaleessa. Yhdennäköisyys on sama.

Elämän puu symboloi sitä, että näillä Illuminaateilla ilmeisesti on jo hallussaan ihmisgenomin salaisuudet ja että heillä on tiedossaan tieteellinen keino saavuttaa ikuinen elämä. Jostain sen kaltaisesta tässä on kysymys. Samalla elämän puu viittaa Illuminatin transhmanistisiin hankkeisiin, joissa siis on ollut tavoitteena - ei pelkästään ihmisen saattaminen osaksi keinoälyn ohjaamaa  yhteiskuntaa, vaan myös saavuttaa kuolemattomuus.

Elämän puu on vapaamuurarien kabbala-opin keskeinen oppirakennelma.


Elämän puun kymmenen sefiraa hepreankielisine merkityksineen:
  1. Keter - Kruunu
  2. Hochma - Viisaus
  3. Binah - Ymmärrys
  4. Hesed - Armo
  5. Gibura - Voima/Oikeus
  6. Tiferet - Kauneus/Luovuus
  7. Netzach - Voitto
  8. Hod - Loisto
  9. Yesode - Perusta
  10. Malkuth - Valtakunta

Kaikkein ylin chakra tai sefira on keter eli kruunu eli korona. Kun tämän asian ymmärtää vapaamuurarillisesta kabbalasta niin eiköhän sekin tässä avaudu, että plandemia nimeltä korona oli vapaamuurarieliitin kabbalistinen rituaali, jossa me maailman ihmiset olimme massiivisen rituaalin uhreja. Meitä uhrattiin vapaamuurarien alttareille - uhriksi heidän jumalalalleen auringolle, jonka kehää kutsutaan myös koronaksi.

  

Joskus vaan tuntuu, että jälleen kerran se sama totuus, minkä Jeesus sanoi: "Näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö". Jotenkin ihmisen täytyy olla todella sokea tai sitten välinpitämätön, jos ei näe tämän kaiken taakse. Meneillään on satanistien harjoittama rituaali. Molok/Baal tarvitsee tai vaatii veriuhria ja sitten hän antaa loistoa, kunniaa, rahaa ja valtaa niille, jotka häntä palvovat. 

Luetaanpa WHO:n tiedonantoa eteenpäin:
"Tiedämme, että  Florencen neuvonta keskeisistä terveyteen liittyvistä aiheista, mukaan lukien mielenterveys, ravitsemus ja tupakoinnin lopettaminen, on tärkeä työkalu sitouttaessamme ihmisiä tekemään terveellisiä elämäntapoja", lisäsi tohtori Al Maslamani."

WHO julkaisi WISH-konferenssissa Florence 2.0:n beta-version ollakseen vuorovaikutuksessa tutkijoiden, kansanterveysorganisaatioiden, yrittäjien ja poliittisten päättäjien kanssa ja aikoo jatkaa digitaalisen terveydenhuollon työntekijän kehittämistä auttamaan ratkaisemaan tämän päivän suuria terveysongelmia.

”Olemme iloisia, että Florence 2.0 lanseerattiin WISH-konferenssissa. Tämä on paikka, jossa globaalit toimijat kokoontuvat löytämään ratkaisuja kansanterveyteen. WHO osoittaa uskomatonta innovaatiojohtajuutta käyttämällä uraauurtavaa empaattista tekoälyä", sanoi Nick Bradshaw, WISHin kumppanuus- ja tiedotusjohtaja.
Digitaalinen terveydenhuollon työntekijä on tärkeä osa WHO:n ja Qatarin kansanterveysministeriön Sport For Health -kumppanuutta, joka on perustettu auttamaan tekemään tämän vuoden FIFA World Cup Qatar 2022 -kilpailuista terveyden ja turvallisuuden majakka.

Soul Machines herättää avatarit henkiin

Ei helvetti. Nyt tämä jatko WHO:n tiedotteessa on niin jäätävää, että jos eivät edes tämän päivän uskovaiset herää näkemään millaista satanistista agendaa tässä ollaan ajamassa eteenpäin, niin kuka sitten? Ehkä ne hereillä olevat joukot ovatkin jossain muualla kuin seurakunnissa. WHO:n tiedotteessa nimittäin todetaan, etä projektia tukee teknologiayritys Soul Machines, joka herättää avatarit henkiin itsenäisesti animoitujen Digital People -hahmojen muodossa. 
"Tämän yhteistyön avulla olemme luoneet etulinjan vastaajalle persoonallisuuden, joka on empaattinen, informatiivinen ja ymmärtävä", sanoo Greg Cross, Soul Machinesin toimitusjohtaja ja toinen perustaja. "Digitaalihenkilömme toimivat ja vastaavat reaaliajassa tarjoten käyttäjille ainutlaatuisen ja emotionaalisesti mukaansatempaavan kokemuksen. Odotamme innolla työmme jatkamista Florencen parissa, sillä pyrimme positiivisesti muotoilemaan ja muuttamaan terveydenhuoltoalaa.

Soul Machines sivustolta voit ostaa omaan yritykseesi väsymättömiä työntekijöitä. Kertamaksu varmaan riittää. 

Mihinkä enää tarvitaan ihmisiä, oikeita työntekijöitä, kun tekoäly ja avatarit alkavat hoidella koko bisneksen?

Kuinka pitkälle lääketieteen ohjaus tapahtuu jo keinoälyn keinoin?

No huh. Sehän on jo edennyt niin pitkälle, että tukka nousee pystyyn. 
 PharmaPhorum sivustolla on paljon juttuja, joista selviää, kuinka paljon on jo otettu käyttöön keinoälyn ohjaamia toimintoja terveydenhuollossa. Varsinkin potilaiden etätarkkailu tuntuu varsin kontrolloidulta toimenpiteeltä.

Yuval Noah Harari ajaa transhumanismia 

Klaus Schwabin johtama Maailman talousfoorumi on ajanut tätä kehitystä eteenpäin nimellä neljäs teollinen vallankumous. Kirjailija Yuval Noah Harari on tällaisen vision puolestapuhuja. 

Yuval Noah Harari on israelilainen historiantutkija, professori ja kirjailija. Harari on kirjoittanut kaksi kansainvälistä menestysteosta ihmisen historiasta ja tulevaisuudesta: Sapiens. Ihmisen lyhyt historia ja Homo Deus. Huomisen lyhyt historia.  

Tässä Maailman talousfoorumissa pitämässään puheessa hän kertoo mitä tarkoittaa Ihmisen hakkerointi tietokoneella.

Harari on homoseksuaali ja tapasi vuonna 2002 miehensä Itzik Yahavin, jota hän on kutsunut "kaiken internetiksi". Yahav on myös ollut Hararin henkilökohtainen manageri. He avioituivat siviiliseremoniassa Torontossa, Kanadassa. Harari edustaa näin jo omassa elämässään sitä ihannetyyppiä, jota tulevaisuus arvostaa. Transhumanismissa on ajatus ihmisestä sukupuolettomana olentona. Meneillään oleva translain muutokset valmistavat maailmaa vastaanottamaan valtaisen ihmisbiologiaan ja transhumanismiin liittyvän mullistuksen. Ihmishybridi - Ihminen 2.0. - tulee todennäköisesti olemaan lisääntymiskyvytön ja sukupuoleton olento. Näin tuhotaan viimeinenkin totuus Luojan luomistyöstä - "naiseksi ja mieheksi hän heidät loi". Kun saatana luo jotain teknologiansa avulla, siitä tulee - kenties Frankensteinin hirviö. 

Hararilla ei ole käytössään älypuhelinta turvallisuussyistä.
YLE:n haastattelussa (22.9.) otsikolla Tieteen supertähti Yuval Noah Harari tyrmää Putinin historiapuheet – "Hän on roolittanut itsensä Hitleriksi" Harari onkin sanonut, että Zuckerbergin FB ja Google, keinoälyn algoritmit keräävät jatkuvasti tietoa meistä:
[...] ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa kaikkia pystytään seuraamaan koko ajan, sellaista tilannetta ei Hararin mukaan ollut edes Neuvostoliitossa Stalinin pahimpien vainojen aikaan.

"Hallitsijat ovat aina halunneet vakoilla ihmisiä. Nyt se on mahdollista. Kamerat, mikrofonit, älypuhelimet ja tietokoneet suoltavat minusta koko ajan tietoa, jonka algoritmit ja tekoäly käsittelevät. Se, jolla on tämä tieto hallussaan, tietää minusta enemmän kuin minä itse tiedän."

Ja mihin tämän kaiken tiedon hallitsija johtaa meidät? Koronapandemian aikana olisi voinut tapahtua jo se, mitä eliitti on odottanut - täydellinen hallinta ja keskusjohtoinen maailman hallinto. "Pelle" presidentti Trump ilmeisesti toimi jarruna Hararin mukaan YLE:n haastattelussa:

Hararin piti esiintyä Helsingissä jo syksyllä 2020, mutta koronapandemia sulki maailman. Mitä globaalihistorioitsija ajattelee globaalin pandemian hoidosta nyt, kun se näyttää vihdoin talttuneen?

– Se oli tieteen voitto, mutta poliittinen epäonnistuminen.

Hararin mukaan koronapandemia kyettiin torjumaan tehokkaammin kuin mikään kulkutauti koskaan ihmiskunnan historiassa. Musta surma tappio keskiajalla kolmanneksen Euroopan ja Aasian ihmisistä, eikä kenelläkään ollut hajuakaan siitä, mitä oikeasti tapahtui, Harari muistuttaa. Sata vuotta sitten, espanjantaudin jyllätessä, ihmiskunta oli voimaton.

– Nyt emme olleet avuttomia. Kesti kaksi viikkoa tunnistaa virus, vuodessa käytössämme oli useita tehokkaita rokotteita.

Tiedemaailma siis tarjosi välineet epidemian taltuttamiseen, mutta Hararin mielestä poliitikot epäonnistuivat niiden hyödyntämisessä.

– Vaikka jotkut yksittäiset maat toimivat tehokkaasti, maailmanlaajuisesti puuttui johtajuutta.

Harari viittaa erityisesti Yhdysvaltoihin, jossa Trumpin hallinto hänen mukaansa lähinnä sabotoi yrityksiä maailmanlaajuisesta yhteistyöstä.

Hararin mukaan koronapandemia voisi olla viimeinen globaali kulkutauti. Keinot tautien leviämisen estämiseksi ovat olemassa.

Mutta meiltä puuttuu yhteinen, maailmanlaajuinen toimintasuunnitelma. Eikä sellaista näytä syntyvän edes nyt, kun pandemia alkaa olla ohi.

Eiköhän tämä globaalia satanistista agendaa ajava musta eliitti ole tehnyt uudet laskelmat. Seuraavassa yrityksessä on sitten paljon totalitaarisempaa johtajuutta. Antaakohan peto sille jotain yliluonnollisia voimia siihen hankkeeseen?

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...