tiistai 10. tammikuuta 2023

CIA:n vallankumousyritys Brasiliassa

 

Entinen presidentti Bolsonaro on CIA:n tukema oikeistokonservatiivi, joka sai hienon idean - samaan tyyliin kuin mitä Trumpin kannattajat tekivät loppiaisena pari vuotta sitten.
Kyse ei siis ole todellisesta kansannoususta. Jos CIA olisi oikeasti halunnut suorittaa vallankumouksen, se olisi kyllä onnistunut. Nyt on kyseessä vain kansan väsyttäminen. Levottomuuksien aalto tulee pyyhkäisemään yli koko maailman. Ja kansa saa lopulta vielä sen mitä se alkaa pyytää, eli Maailman talousfoorumin GREAT RESETIN.



Hyvä video aiheesta joukkovaino


Mitä tapahtuu, kun henkilö on eri mieltä virallisen agendan kanssa? Seurauksena voi olla Joukkovaino ja häirintä. Katso tämä hyvä video aiheesta. Vainon kohteeksi voi joutua ihan vaan koemielessäkin. Jesuiitat nauttivat, kun saavat kiusata ihmisiä. Rokottamattomat ja järjestelmän kyseenalaistajat ovat luultavasti kohteina. 

Tässä videolla henkilö kertoo aluksi niistä keinoista, joilla ihmistä vainotaan ja häiritään: mikroaallotus ja äänten puhuminen pään sisälle. CIA:n natsien kehittelemät tekniikat ovat hyvin kehittyneitä teknologisia sovelluksia, joista ei tiedetä mitään. Ne ovat salaisia. Ja ne, jotka kehtaavat alkaa paljastaa näitä laittomia tekoja, joutuvat itse kohteiksi. Monet myös murhataan. Salaisuus pysyy salaisuutena.

Kukaan ei usko, että tämä on totta. Uskotko sinä?

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...