lauantai 29. lokakuuta 2022

Oliko kylmä sota huijausta?

 

Valheellista propagandaa sotien aloittamiseen


Mikä saa ihmiset uskomaan, että on olemassa vihollinen, jota vastaan on varustauduttava ja ryhdyttävä sotimaan? PROPAGANDA. Tässä postauksessa käydään läpi, miten valheellista propagandaa on rakennettu. Varjoeliitin näkökulmasta ihmisiä pitää kiihottaa sotaan ja rakentaa vihollinen - varsinkin, jos sitä vihollista ei ensinkään ole olemassa. Kaikkein pisimpään kestänyt valheellinen propaganda liittyy kylmään sotaan. Siihen ei ollut syypäänä Neuvostoliiton johtaja Stalin. Lähdetään purkamaan tätä lankakerää Neuvostoliiton romahtamisvuodesta eli vuodesta 1991.

Neuvostoliiton romahtaessa vuonna 1991 kylmän sodan ajateltiin päättyneen. Varjoeliitin ajatushautomona tunnetun Rand Corporationin tutkija Francis Fukuyama kiiruhti kirjoittamaan kirjan nimeltä Historian loppu. Maailmaan piti hänen visioidensa mukaan tulla pysyvä rauhantila. Mitään pysyvää rauhaa ei ole vuoden 1991 jälkeen saavutettu, vaan senkin jälkeen maailma on ollut jatkuvassa sotatilassa. Persianlahden sota vuonna 1991 lähti käyntiin Yhdysvaltain johtaman kansainvälisen koalition nimissä. Yhdysvaltain silloinen presidentti Yalen yliopiston Skull and Bones -salaseuran kasvatti George H. Bush lausui kuuluisat sanat: ”Tämä on alku uudelle maailmanjärjestykselle.” Mitä se sitten tarkoittaneekaan. Eihän sitä juuri missään ole avattu suurelle yleisölle. 

Ja ne, jotka pääsevät tästä kauheasta salaisuudesta selville, toivovat melkein, että eivät olisikaan saaneet sitä selville. Kyse on paljon pahemmasta, kuin kukaan edes on osannut aavistaa. Ja senkin, minkä luulet saaneesi jo tähän mennessä tietää tästä karmaisevasta totuudesta, on luultavasti sittenkin vain "valkopestyä" sinne päin olevaa totuutta. Kovin moni ei vaan enää ole hengissä kertomassa näitä TOTUUKSIA.
Muutama vuosi sitten julkisiksi tulleet kansallisen arkiston lähteet ovat vahvistaneet, että George H. Bush todellakin on kuulunut pahamaineiseen salaseuraan. 

Mitäköhän Skull and Bones -salaseuran logossa oleva lukusarja 322 tarkoittaa? Ainakin logossa olevat luut ja pääkallo osoittavat, kun sitä tarkemmin tutkitaan, että siinä sekoittuu miehen ja naisen anatomia. Naisen ja miehen sääriluut, kallon muoto, silmien sijainti, otsaluu ja hammaskaari ovat erilaiset. Sitä päästäisiinkin mielenkiintoiseen aiheeseen, nimittäin transgenderismiin. Sellaisena kuin Hollywoodin satanistit sitä tarjoilevat sellaisille ihmisille, jotka eivät osaa olla yhtä tarkkaavaisia kuin "kuolemansyyntutkijat" tai patologit, jotka kyllä tietävät naisen ja miehen anatomiaan liittyvät eli ruumiinrakennetta koskevat eroavaisuudet. Et ehkä usko sitä todeksi, että Illuminatin ideologiaan kuuluu vaihtaa sukupuolta. Sen jälkeen pääseekin maailman luokan tähdeksi tai politiikan huipulle. 

Numerosarja 322 pitää sisällään salaisuuden: se on nimittäin ihmisen luku. Meidän jokaisen perimässä on 22 kromosomia molemmilta vanhemmiltamme, jolloin peruskromosomien määrä on jokaisessa solussa 44. (Tämän lisäksi olemme saaneet vanhemmiltamme sukusolut X ja Y, joiden yhdistelmä määrittää sukupuolen.) Tarkoittaako tuo Skull and Bonesin edessä oleva numero 3 kenties sitä, että kromosomimäärä tuleekin tulevassa superihmisessä olemaan kolminkertainen eikä pelkästään kaksinkertainen. 3 x 22 tekee yhteensä 66. Sehän alkaakin jo kuulostaa pedonmerkiltä. Onko mahdollista, että tulevan superihmisen dna tulee olemaan buustattu 22:lla uudella kromosomilla? Mahdollistaako esimerkiksi CRISPR/CAS9 -teknologia sellaisen mutaation?

Tämä tällaisena pienenä pohdintana uudesta maailmanjärjestyksestä saatanallisen salaseuran logon kautta. Jotainhan George H. Bushin on täytynyt tarkoittaa uudella maailmanjärjestyksellä. Kuka siis tietää kertoa, mistä uudessa maailmanjärjestyksessä on kysymys? Ainakin tohtori Corydon Hammondin potilaat ja kansainvälisen pedofiiliringin uhrit ovat paljastaneet jotain niin pöyristyttävää, että sellaista on vaikeata uskoa. Ihmisen perimää pyritään salaisesti peukaloimaan. Mutta sitä on vaikeata uskoa, joten sellainen epäuskon kilpi suojaa tehokkaasti kulissien takaisia toimijoita. Palataan tuohon pedofilia-asiaan myöhemmin, koska sen mahdollistaa  suuri maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu maailman politiikan johtavia henkilöitä ja poliisijohtoa sekä oikeuslaitos, joten pedofiiliringin paljastaminen ja oikeuden eteen saattaminen on äärimmäisen vaikeaa. Ja jokainen, joka sitä on tosissaan yrittänyt, on varmaankin joutunut kyseisen satanistisen ringin leikepöydälle. 

Naton salaiset armeijat kylvävät  terroria ja kuolemaa

Palataan  nyt vielä vuoteen 1991, koska samaan aikaan, kun kansainvälinen rintama lähti jyräämään Saddam Husseinin Irakia, Balkanilla alkoi kuohua. Jugoslavia natisi liitoksissaan. Uutisvirran keskellä Italian pääministeri Giulio Andreotti teki samana vuonna kuitenkin kaikkein suurimman paljastuksen, kun hän joutui myöntämään, että kaikissa Länsi-Euroopan maissa oli jo vuosikymmenten ajan toiminut CIA:n johtamia Naton salaisia armeijoita.  Kun tutkijat ja toimittajat ovat lähteneet selvittämään, mitä nämä Naton salaiset armeijat ovat ja miten ne ovat toimineet, järkytys on ollut suuri. Naton salaiset armeijat kylvivät kuolemaa ja terroria ja suorittivat vallankaappauksia ja estivät tehokkaasti demokratian toteutumista. Asia on tutkittu yliopistotasolla väitöskirjan muodossa ja aiheesta on julkaistu kirja myös Suomeksi Daniele Ganser: Naton salaiset armeijat. YLE on tehnyt aiheesta myös dokumentin Kylmän sodan agentit Suomessa. Ja nyt sitten Suomi on ihan vapaaehtoisesti hakenut NATO-jäsenyyttä. Mitä järjenköyhyyttä!

Eikä kylmä sota ole ohi, niin kuin voidaan todeta nykyisestä maailman tilanteesta. Venäjän presidentti Putin on ”hyökännyt” Ukrainaan. Media rummuttaa päivästä toiseen, että Putin on syyllinen sotaan. Mutta onko asia niin mustavalkoinen kuin annetaan ymmärtää? Mistä tämä vanha vihollinen – Venäjä – on jälleen kerran noussut uhkaamaan maailmanrauhaa? Onko mahdollista, että maailmassa on sellaisia voimatekijöitä, jotka voivat tietoisesti manipuloida maailman sotatilaan? 

Analysoidessaan Washingtonin politiikkaa amerikkalainen taloustieteilijä ja yhteiskuntakriitikko Paul Craig Roberts, joka toimi Ronald Reaganin aikana apulaisvaltiovarainministerinä, on todennut sotateollisen kompleksin tarvitsevan jatkuvasti sotaa. Kylmän sodan aikana Neuvostoliiton ja kommunismin uhka olivat niitä tekosyitä, joiden varjolla sotaa oli mahdollista ylläpitää monella tasolla ja monta vuosikymmentä. Kun Neuvostoliitto romahti vuonna 1991, oli nopeasti tehtailtava uusi vihollinen. Tyhjiön tuli täyttämään arabiterrorismin uhka. Luotiinko kansainvälisen arabiterrorisminkin uhka keinotekoisesti, kuten jotkut ovat päätyneet uskomaan? Aivan varmasti.

Epäilys herää – olivatko 911-iskut sisäpiirin tehtailemia?

Kaikki muistavat päivän 11.9.2001, jos olivat jo silloin syntyneet ja sen ikäisiä, että sen muistavat. Tapahtumista on kulunut yli kaksikymmentä vuotta. Uuden maailmanjärjestyksen nimissä käytyä sotaa on jo takana päin yli  kolmekymmentä, jos sota lasketaan alkaneeksi vuonna 1991 alkaneesta Persianlahden sodasta.

Yhdysvalloissa tiistaina 11. syyskuuta 2001 tapahtuneiden terrori-iskujen sarja, jolloin arabiterroristein väitetiin kaapanneen neljä matkustajalentokonetta, joista kaksi ohjattiin New Yorkin World Trade Centerin kaksoistorneja päin, aiheutti tornien romahtamisen ja antoi Yhdysvaltain hallitukselle oikeutuksen alkaa taistella Al-Qaedaa ja Osama bin Ladenia vastaan mm. Afganistanissa. Osama bin Ladenin suvun Saudiyhteyksiä ja Bushin suvun yhteisiä bisneksiä Carlyle Groupiin ei ole valtamedioissa tuotu esille. Moni kuitenkin alkoi epäillä 911-iskua false flag- operaatioksi ja sisäpiirin hankkeeksi, jossa oli päämiehenä George W. Bush itse. Monia alkoi ihmetyttää tornien putoaminen vapaassa pudotuksessa sekä iskuun liittyvät muutkin outoudet. Monille heräsi kysymyksiä siitä, oliko kaikki, niin kuin virallinen onnettomuustutkinta antoi ymmärtää.

Samaan todellisuuteen heräsi myös suomalainen Hannu Yli-Karjanmaa, joka alkoi kerätä aineistoa tapaukseen liittyen ja päätyi toteamaan, että kyseessä oli Washingtonin sisäpiirin tehtailema isku, joka oli suunniteltu etukäteen ja sen päämääränä oli oikeuttaa Washingtonin harjoittama valtioterrorismi kohdennettuja arabimaita vastaan. Tässä arabeja vastaan käydyssä sodassa saudipomot ja saudimiljonäärit kuten bin Ladenin suku on näytellyt suurta osaa. Ensimmäisenä ”shakkilaudalta” piti pyyhkäistä pois Irak, koska se oli Saddam Husseinin johdolla alkanut olla taloudellinen uhkatekijä myös Saudeille. Afganistan oli puolestaan alistettava Washingtonin (ja CIA:n) hallintaan huumekaupan takia. Sodan käyntiin tarvitaan laajaa tiedusteluorganisaatiota ja terroristisia rikollisjärjestöjä. 

Hannu Yli-Karjanmaa alkoi pitää blogia nimellä syyskuun11.[1] Siitä tuli niin suosittu, että häntä kehotettiin kirjoittamaan kirja, joka ilmestyi vuonna 2008 nimellä Valtiot ja terrorismi. Kirja on hämmästyttävän taidokkaasti kirjoitettu. Hannu Yli-Karjanmaa oli ammatiltaan puuseppä. Mitä kohtalon ironiaa. Niin oli myös kristinuskon perustaja parisen tuhatta vuotta sitten. Onhan se kyllä mielenkiintoista todeta, että maailman viisaimmat yliopistoissa opiskelleet tohtoritkaan eivät useinkaan ole onnistuneet kirjoittamaan mitään niin selkeää ja totuudenmukaista kuin mitä Hannu Yli-Karjanmaa kirjoitti. Koska Yli-Karjanmaa on tehnyt niin loistavaa tutkimustyötä, olen tässä blogissa lainannut ja hyödyntänyt laajasti Valtiot ja terrorismi -kirjan uudistettua ja päivitettyä PDF-dokumenttia vuodelta 2013, jonka Yli-Karjanmaa tarjosi internetissä ilmaiseen jakoon. 

Valtamedioissa Hannu Yli-Karjanmaata ei juuri haastateltu. Mutta Kansan Uutisten Elias Krohn teki hänestä jutun.


Poiminta Elias Krohnin jutusta Kansan Uutisista.
Kuten kaikesta Hannu Yli-Karjanmaan esille tuomasta totuudesta voidaan päätellä, hän oli osunut asian ytimeen. Maailman varjoeliitti on onnistunut salaisesti rakentamaan sellaisen kulissien takaisen valtarakenteen, joka pitää rahalla ja kieroutuneella satanismilla poliitikkoja "panttivankeina". Demokratia ja vapaus on menetetty, jos kansa ei herää. Varjoeliitti pelkää vain yhtä asiaa: valveutunutta kansaa ja aitoa demokratiaa. Eisenhowerin varoittama sotateollinen kompleksi on varjoeliitin kanssa yhteistyössä varustanut Naton salaisia armeijoita, joita myös Gladio-verkostoksi kutstutaan.

Ne, jotka osuvat asian ytimeen, joutuvat kärsimään. Hannu Yli-Karjanmaan kohtaloksi koitui kohdata ennenaikainen kuolema. Hänet löydettiin vuonna 2017 kuolleena Ruotsin Lapista, jossa hän oli koskimelontareissulla. Jälleen kerran herää kysymys, oliko hänenkään kuolemansa luonnollinen? En usko. Epäilen, että Yli-Karjanmaa siivottiin syrjään hyvissä ajoin ennen kuin varjoeliitti polkaisi käyntiin tämän vuosisadan pahimman PUHALLUKSEN  nimeltä COVID19 -huijaus. Hannu Yli-Karjanmaalla oli niin valtava tietoarsenaali, että hän ei olisi siitäkään huijauksesta pysynyt vaiti.

Hannu Yli-Karjanmaan muistoksi Vesa Raiskila kirjoitti Vastavalkeassa 11.9.2017 muistokirjoituksen, jossa kerrotaan, miten suuri vaikutus Yli-Karjanmaan asiantuntemuksella oli Raiskilaan itseensä. Raiskila kertoo, että oli suhtautunut salaliittoteorioihin naureskellen, kunnes Hesarin helmikuussa 2005 julkaisema Hannun vastakirjoitus Saska Saarikosken 9/11-kriitikot lytänneeseen kirjoitukseen ja sen lukemista seurannut vierailu Hannun sivustolla olivat saaneet Raiskilan vakuuttuneeksi, ettei kaikki 911-iskuissa oikein täsmännyt. Hannun blogista Raiskila oli nähnyt myös ensimmäistä kertaa WTC 7:n tasaisen putoamisen perustuksilleen, mikä lopulta sai Raiskilan toden teolla kyseenalaistamaan 9/11-iskujen viralliset selitykset. 

Vesa Raiskila listaa Hannun esille nostamat kysymykset:
”Hannu Yli-Karjanmaa esitti syyskuun 11:nnen tapahtumista olennaisia, perusluonteisia kysymyksiä, joita valtamediassa ei tultaisi esittämään. Miten kaikki 19 väitettyä konekaapparia saattoivat läpäistä lentokenttien turvatarkastukset ongelmitta? Miten ilmavalvonta ei tavoittanut – vähintäänkin tilanteen tarkistaakseen – yhtäkään supervallan ilmatilassa väitetysti kaapatusta neljästä koneesta? Miksei yhdestäkään koneesta tehty lennonjohdolle hälytystä uhkaavasta tai alkaneesta kaappauksesta? Yleisesti käytetyn kaappauskoodin näppäily vie pilotilta vain 2–3 sekuntia, siinä missä kaappareilta kului virallisen kertomuksen mukaan yli puoli minuuttia murtautua lennon 93 ohjaamoon. Silti yksikään neljän koneen kahdeksasta pilotista ei tehnyt hälytystä lennonjohdolle.” 
”Miten väitetyt kaapparit, jotka eivät olleet koskaan ohjanneet suurta matkustajakonetta ja olivat lentäneet keskinkertaisesti tai surkeasti pienkoneilla, olisivat onnistuneet tekemään manöövereitä – niin Pentagonia kuin WTC:n vain 63 metrin levyisiä kaksoistorneja huimalla nopeudella lähestyttäessä – joihin ammattilentäjätkään eivät omien lausuntojensa mukaan olisi pystyneet? Kolmen koneen yhteensä kuuden mustan laatikon kerrottiin tuhoutuneen täydellisesti – mutta Satam al-Suqamin passi löytyi vahingoittumattomana kaksoistornien lähettyviltä? Miten väitetyt kaapparit olisivat onnistuneet kahdella lentokoneella tuhoamaan kolme pilvenpiirtäjää perustuksilleen, vaikka pilvenpiirtäjät oli suunniteltu kestämään matkustajakoneen törmäyksen ja siitä aiheutuvat tulipalot?”[2]
Eräs tällainen ihmettelijä oli myös suomalainen liikemies Tapani Koivunen, joka joutui kansainvälisissä liiketoimissaan liikekumppaneidensa huijaamaksi, ja sitä kautta tuomituksi amerikkalaiseen vankilaan. Hän kirjoitti kokemuksistaan kirjan Amerikkalainen painajainen (20015). Kirja on erinomainen kuvaus myös Yhdysvaltain oikeus- ja vankilajärjestelmän mädännäisyydestä ja rasistisuudesta. Koivunen on kirjassaan todennut, että 911-iskussa on täytynyt olla taustalla salaliitto. Hänen saamien tietojen mukaan kaksoistornien putoamisen oli aiheuttanut räjähde nimeltä superthermite, joka on rautaoksidin ja alumiinin seos. Se toimii hänen mukaansa kuin maali, jota voidaan maalata seinään, mutta kuivuttuaan se on kuin räjähde. Se palaa 2500 celsiusasteessa, joten se riittää sulattamaan teräksen, jonka sulamispiste on 1400–1500 astetta, joten lentokoneiden kerosiinin 800 asteen lämpötila ei olisi ollut riittävä teräspalkkien romahtamiseen sekunneissa. Koivunen vietti useamman vuoden Yhdysvaltain vankiloissa kärsiessään tuomiota petoksesta, johon hän ei ollut oman todistuksensa mukaan kansainvälisessä liiketoiminnassaan syyllistynyt. Häntä olivat amerikkalaiset ja venäläiset rahoittajat huijanneet. Koivunen kertoo myös kirjassaan, että hänen liiketalouden opettajansa kauppatieteen tohtori Heikki Urmas oli ollut juuri kaksoistornien romahtamisen aikaan Manhattanilla todistamassa ”arabiterroristien iskua” ja ihmetellyt tornien romahtamista vapaassa pudotuksessa. Urmas oli myös uskonut, että isku oli ollut sisäpiirin operaatio. Heikki Urmas alkoi kymmenisen vuotta sitten pitää luentoja, joissa hän alkoi paljastaa Suomen poliittisesta historiasta KGB:n järjestämiä poliittisia salamurhia Suomessa. Mauno Koivisto junailtiin presidentin virkaan murhaamalla kaikki vastustajat!  Heikki Urmas oli aiheesta kirjoittanut myös vuonna 2010 julkaistun kirjan Raadolliset toverit. Pian tämän jälkeen hän oli itsekin kuollut.

Koivunen mainitsee Jesse Venturan olleen ehdottomasti sitä mieltä, että 911 oli hämäysoperaatio eli false flag -operaatio. Vuonna 2001 tehdyn 911-iskun jälkeen moni on herännyt ihmettelemään, mitä tässä maailmassa oikein tapahtuu. Moni salaliittojen ihmeelliseen maailmaan hurahtanut on kertonut juuri tuon 911-iskun olleen sellainen herättävä tekijä. Hannu Yli-Karjanmaa ei ole ollut ainoa, joka on menettänyt henkensä kyseenalaistettuaan 911-iskut. Kymmenen päivää ennen odotettua uudelleenvalintaansa senaattori Paul Wellstone kuoli pienen lentokoneensa mystisessä törmäyksessä 25.10.2002. Media syytti säätä. Vuonna 2004 ilmestyneessä American Assassination -kirjassa kaksi tohtoriksi väitellyttä professoria, James Fetzer ja Don "Four Arrows" Jacobs, osoittavat, että sää ei tappanut senaattori Wellstonea, hänen vaimoaan ja lastaan ​​sinä aamuna lokakuussa. Molemmat lentäjät eivät myöskään olleet epäpäteviä, kuten oli väitetty National Transportation Safety Boardin myöhempien väitteiden mukaan. Tieteellisen tutkimuksen, loogisen analyysin ja virallisen tarinan kyseenalaistamisen avulla American Assassination vahvistaa sen, että senaattori Paul Wellstone murhattiin. Miksi ihmeessä? Oliko syynä se, että hän oli vaatinut kongressia antamaan 911-iskujen uudelleen tutkinnan hallituksesta riippumattomalle puolueettomalle taholle? Wellstone oli myös äänestänyt kongressissa kaikkia Yhdysvaltain sotia vastaan Irakissa (1991, 2003).[3]

Näyttelijä William Hurt kuoli eturauhassyöpään 72-vuotiaana 13.3.2022. Hän oli lähtenyt mukaan 911-totuusliikkeeseen Architects and Engineers for 9/11 Truth kyseenalaistamaan virallista totuutta. Hän antoi tuottajana ja artistisena ohjaajana tukensa elokuvalla The Unspeakable. Hän antoi tukensa myös dokumenttielokuvalle The Forbidden Truth.[4] Kuten lukija tulee huomaamaan, virallisen dogmin kyseenalaistajat yleensä kuolevat. Filosofiassa dogmi tarkoittaa sellaista väitettä, joka perustuu uskomukseen. Dogmit ovat väitteitä, joihin ihmisten pitäisi uskoa, vaikka niitä ei ole todistettu tosiasioiksi.

Hannu Yli-Karjanmaan Valtiot ja terrorismi- kirjan mukaan motiivi 911-iskuun oli liiankin läpinäkyvä. George W. Bushin piti päästä jatkamaan Irakin vastaista sotaa, jonka hänen isänsä George H. Bush oli aloittanut kymmenen vuotta aiemmin. Persianlahden sotaan hänen isänsä Skull and Bones -salaseuran kasvatti Bush sr. oli lähtenyt valheellisella propagandalla. CIA on propagandamestari. Vuonna 1990 Irakin ja Yhdysvaltojen välit eivät olleet huonot. Irakin diktaattori Saddam Hussein oli pitkäaikainen CIA:n agentti, jonka ensimmäinen suuri operaatio oli 7.10.1959 tapahtunut silloisen pääministerin Abd al-Karim Qasimin murhayritys, joka epäonnistui ja jonka jälkeen Saddam pelastettiin Syyrian kautta Libanoniin. Yhdysvallat onnistui järjestämään vuonna 1963 vallankaappauksen, joka toi Ba'ath-puolueen valtaan. Kaappauksen seurauksena Irakin kommunisteja vainottiin ankarasti.  Saddam Hussein oli baathistisen Irakin presidenttinä 1979–2003 sekä Irakin pääministerinä vuosina 1979–1991 ja 1994–2003. Häntä paheksuttiin länsimaissa yleisesti, koska hän oli "autoritaarinen diktaattori", mutta arabimaailman suhtautuminen häneen oli huomattavan ristiriitaista.

1980-luvulla Yhdysvallat tuki Irakia sen sodassa CIA:n kouluttaman Ajatollah Khomeinin johtamaa Irania vastaan – tosin Yhdysvallat yhdessä Israelin kanssa aseisti myös Irania. Tarkoitus lienee ollut näännyttää nämä kaksi öljyvaroiltaan rikasta maata ja estää niiden vaurastuminen ja kehittyminen alueellisiksi voimatekijöiksi, jotka uhkaisivat myös Israelia. Ymmärsivätkö nämä arabijohtajat, että CIA oli kouluttanut heidät molemmat sotimaan toisiaan vastaan? Yhdysvaltain salainen yhteys Khomeiniin paljastettiin vuonna 2016 BBC:n uutisissa.





























Sinänsä hassua, että tämän blogin kirjoittaja nimimerkillä Haamukirjoittaja on todellisuudessa toimittajakoulutuksen saanut historioitsija, joka sattui kuuntelemaan journalistiikan opettajan luentoa, jossa hän nimenomaisesti mainitsi, kuinka tehokkaita ovat CIA:n koulutukset, kun niiden jälkeen Khomeinikin onnistui villitsemään kansan vallankumoukseen. Ihmettelinkin tuota jo silloin 1990-luvun lopulla, että mikäli professorin antama tieto Khomeinin saamasta koulutuksesta on totta, niin miksi CIA koulutti ja tuki myös Irakia? Erittäin kieroa ja kavalaa toimintaa, jossa kaksi maata saadaan näännyttämään ja kenties velkaannuttamaan toisensa. Kuka nämä isojen poikien sotaleikit maksaa? Kansa tietenkin. Ja ketkä siellä sotarintamalla henkensä antavat? Eivät ainakaan kansakuntien johtajat, vaan ne joista "satanisti" Karl Marx aikoinaan totesi - tyhmät massat, jotka kelpaavat vain tykinruuaksi.

Iranin ja Irakin välinen sota päättyi vuonna 1988, ja Saddam käänsi huomionsa Kuwaitiin, joka ylituotannollaan aiheutti öljyn maailmanmarkkinahinnan putoamisen Irakin kannalta huolestuttavan alas. Kuwait harrasti maiden rajalla myös Irakin puolella sijaitseviin lähteisiin suunnattuja viistoja porauksia, mikä edelleen raivostutti Saddamia.

Yhdysvaltojen Irakin-lähettilään April Glaspien Saddam Husseinille 25.7.1990 välittämä ulkoministeri James Bakerin viesti antoi ymmärtää, ettei Yhdysvallat ole kiinnostunut Irakin ja Kuwaitin välisestä rajakiistasta. Keskustelujen sisältö on kiistanalainen, mutta joka tapauksessa irakilaiset ilmeisesti laskivat, ettei Yhdysvallat ryhdy toimiin Kuwaitin puolustamiseksi ja miehittivät sen takia pienen naapurimaansa 2.8.1990. Tässä suoraan lainaus Hannu Yli-Karjanmaan Valtiot ja terrorismi -kirjasta: 
"Sattumoisin U.S. CENTCOMin komentaja kenraali Norman Schwarzkopf johti Yhdysvalloissa 9.7.–4.8.1990 pidettyä sodanjohdon harjoitusta Internal Look, joka harjoitteli sen tilanteen varalle, jos Irak miehittää Kuwaitin. Harjoitus hioi suunnitelmia keskittää amerikkalaisia joukkoja Saudi-Arabiaan, josta käsin oli tarkoitus puolustaa maata Irakin hyökkäystä vastaan. 
Sodan myymiseksi amerikkalaisille keksittiin monenlaista propagandaa. Presidentti George H. W. mm. väitti Irakin keskittäneen joukkoja Kuwaitin Saudi-Arabian vastaiselle rajalle, mikä viittasi hyökkäykseen. St Petersburg Timesin (Florida) Jean Heller kuitenkin hankki Neuvostoliiton kaupallisen satelliitin kuvia alueelta, eikä niistä ilmennyt mitään joukkojen keskityksiä. Toinen menestyksekkäämpi informaatio-operaatio muistetaan nimellä Incubator Hoax eli keskoskaappihuijaus. Kuwaitilaisen järjestön Citizens for a Free Kuwait amerikkalaisella rahalla palkkaama PR-firma Hill & Knowlton kehitti täysin fiktiivisen kertomuksen Irakilaisista sotilaista, jotka kuwaitilaisessa sairaalassa repivät vauvat keskoskaapeista ja heittivät kylmälle betonilattialle kuolemaan viedäkseen kaapit Irakiin. Kyynelehtivä nuori nainen, ”hoitaja Nayirah”, kertoi Yhdysvaltojen kongressille todistajalausunnossaan näistä kammottavista raakuuksista, ja esitys teki televisioituna valtavan vaikutuksen kongressin lisäksi myös suureen yleisöön. Jopa Amnesty International meni lankaan. 
Vasta myöhemmin paljastui, että ”hoitaja Nayirah” oli Kuwaitin Yhdysvaltojen suurlähettilään 15-vuotias tytär ja hänet valmensi loistavaan näyttelijäsuoritukseensa Lauri Fitz-Pegado, joka myöhemmin kirjoitti kirjan vuoden 2003 Irakin sodan aikana tapahtuneesta propagandatempauksesta nimeltä ”Jessica Lynchin vapautus”. Hill & Knowlton sai Kuwaitin ja Yhdysvaltojen hallituksilta ainakin 10,8 miljoonaa dollaria palveluksistaan Persianlahden sodan myymisessä amerikkalaisille. Propaganda- ja disinformaatiokampanja Irakia vastaan oli erittäin laaja: sitä koordinoi kaikkiaan 20 PR-, laki- ja lobbausfirmaa ja kampanjointiin osallistui 72 eri yhtiötä. Keskeinen väline oli luonnollisesti amerikkalainen media ja varsinkin televisio."
Jos kerran propagandaa käytettiin jo tuolloin kiihottamaan kansaa sotatoimiin, mikä saa ihmiset nykyään uskomaan, että mitään sotapropagandaa ei olisi? Käsittämätöntä hulluutta. Voiko siis Bush seniorin pojalta George W. Bushilta odottaa mitään muuta kuin samaa valheellista propagandaa? Ennen Irakin uusintasotaa vuonna 2001 väitettiin, että Irakissa on joukkotuhoaseita. Brittiläinen joukkotuhoaseiden asiantuntija David Kelly kuitenkin pilasi peitetarinan paljastamalla, että Irakissa ei oikeasti ollutkaan joukkotuhoaseita. Kelly oli vuotanut tietonsa toimittajalle, joka ei kyennyt salaamaan lähdettään. David Kellylle kävi juuri niin kuin odottaa sopiikin. Tony Blairin hallitus ei siitä tykännyt, koska Britannia oli yhdessä Yhdysvaltain hallituksen kanssa tehtaillut jo pari vuotta uusintasotaa Irakia vastaan. Syynä sotaan oli ollut British Petroleumin (BP) ja Royal Dutch Shellin tarve turvata omat öljybisnekset Irakissa. David Kelly löydettiin kuolleena 17.7.2003. Taustalla oli se, että Kellyn antamien tietojen avulla BBC Today -ohjelma raportoi, että hallitus oli kaunistellut tai vääristänyt tiedustelutietoja, jotka se esitti yleisölle vuonna 2003 oikeuttaakseen sodan. 

Imagokonsultti Alastair Campbellin johtaman hallituksen ja BBC:n välillä syntyi raivokas riita, josta BBC kieltäytyi perääntymästä, koska se ei havainnut uutisraporteissaan olevan puutteita. Kelly paljastui BBC:n lähteeksi ja tämä tunsi itsensä julkisesti nöyryytetyksi, kun pomonsa nuhteli häntä. Ylpeä mies tunsi itsensä pettyneeksi siitä, että hänen elinaikanaan rakentamansa maine oli peruuttamattomasti tahraantumassa. Viimeiseksi jäänyttä iltakävelyään edeltävinä päivinä Kellyn perhe sanoi, että he eivät olleet koskaan nähneet häntä niin alamaissa. Kun uutiset hänen kuolemastaan ​​levisivät, tavallisesti itsevarma Tony Blair vaikutti hämmästyneeltä, kun toimittaja huusi: "Onko sinulla verta käsissäsi?" Kellyn kuolema ei johtanut viralliseen tutkintaan, vaan Lordi Huttonin julkiseen kyselyyn, joka loi harvinaisen vilauksen Whitehallin, brittiläisen tiedustelupalvelun, korkean politiikan alhaiseen moraaliin ja BBC:n toimintaan. Sen johtopäätös vapautti suurelta osin hallitukseen kohdistuneet syytökset ja yllätti tarkkailijatkin. 

Huttonin johtopäätös, jonka mukaan Kelly teki itsemurhan, on edelleen kiistanalainen. Tutkimuksessa todettiin, että Kelly kuoli valtimon leikkaamisen jälkeen, oli ottanut yliannostuksen kipulääkkeitä ja hänellä oli sydänsairaus, joka jätti hänen valtimoonsa "merkittävän ahtauman". Asiantuntijat sanoivat, että paljon vähempi verenhukka on saattanut tappaa tiedemiehen kuin mitä tarvittiin terveen miehen
tappamiseen. Niiden joukossa, jotka ovat vaatineet tutkimusta tai epäilevät, että kyseessä oli itsemurha, ovat entinen Tory-johtaja Michael Howard ja liberaalidemokraattien ministeri Norman Baker, joka kirjoitti kirjan, jonka mukaan Kelly todennäköisesti murhattiin.[5]

Irakin sota oli juuri käynnistynyt valheellisin perustein 20. maaliskuuta 2003 ja se jatkui aina 15. joulukuuta 2011 saakka. Maailman valtaeliitin on pakko käydä sotaa pitääkseen järjestelmän kasassa: George Orwellin sanoin: ”Sota on rauhaa, vapaus on orjuutta ja tietämättömyys on voimaa.” Tämän päivän liittolaiset ovat huomispäivän viholliset. New York Times -lehden (26.1.1992) mukaan Yhdysvallat oli myynyt salaa aseita Irakille sen käydessä sotaa Irania vastaan.

Rahaa erilaisiin peiteorganisaatioihin ja -operaatioihin Washingtonista/ Lontoosta johdettu politiikka hankkii huumekaupasta, jota se operoi ja hallitsee. Huumekauppa on aina ollut kansainvälisten tiedusteluoperaattoreiden käsissä. Kansainvälisestä huumekaupasta ja esimerkiksi Vladimid Putinin johtaman KGB/FSB:n alaisen Venäjän Mafian osallisuudesta tähän maailmanlaajuiseen bisnekseen on kirjoitettava oma lukunsa, ellei peräti oma kirjansa. Kun historiasta oppii ymmärtämään niin perustavaa laatua olevan valheen, kuin sen, että Venäjän vallankumous olisi ollut tsaarinvaltaan tyytymättömän kansan suorittama vallankumous vuonna 1918, alkaa kokonaiskuva hahmottua. Neuvostoliitto oli täysin vapaamuurarien hanke, jossa tsaariperhe syöstiin lopullisesti valtaistuimelta. Mikä saa ihmiset uskomaan, että Neuvostoliitto ja sen raunioista uudelleen noussut Venäjä ei olisi täysin vapaamuurarillisen salaseuran hallinnassa edelleenkin? 

On täysin turhaa odottaa, että Putinin Venäjä olisi taistelemassa uutta maailmanjärjestystä vastaan. Tässä pelissä on kyse psykologisesta sodankäynnistä. Roomalaiset sen jo keksivät - hajota ja hallitse.
"Hajota ja hallitse (lat. divide et impera) on poliittinen periaate, jonka mukaan hallittavat on jaettava esimerkiksi etupiireittäin ryhmiin, joita sitten kiihotetaan toisiaan vastaan."
Kansakunnan pahin tauti on nimeltään idiotismi. Valitettavasti siihen sairastuneet eivät tajua olevansa idiootteja. Löytyykö pelastaja kenties QAnonista? Psykologiseen sodankäyntiin kuuluu johdattaa harhaan sillä tavalla, että kerrotaan kaikista asioista lähestulkoon melkein aina totta, mutta sitten tehdään kuitenkin ohjausliike harhaan. QAnon on CIA:n harhautusoperaatio per se.

Yhdysvaltain laivaston Navy Seal erikoisjoukkoihin kuulunut Bill Wood on esimerkki tällaisesta harhauttamisesta. Hän on kertonut esimerkiksi näin 9/11-iskuista kyseenalaisen taustan toimittajana omaavan Kerry Cassidyn haastattelussa varsin totuudenmukaisia asioita:
”Sanoisin, että useimmat valtion virastot saivat jonkinlaisen ilmoituksen tai varoituksen hyökkäyksestä etukäteen. Nykyään on varmasti enemmän kuin tarpeeksi todellista näyttöä, jota on hyvin helppoa löytää YouTubesta ja tehdä internethakuja löytääksesi tietoa. Iskujen jälkeen minä käytin paljon aikaa ja vaivaa palatakseni takaisin ja yhdistääkseen joukon pieniä tietoja, jotka, jos joku teki työtään tuolloin, olisi voinut helposti määrittää tarkalleen mitä tapahtuisi ja sitten estää sen. Ja jos minä tiesin siitä, kuka muu tiesi? Kenen muun olisi pitänyt tietää? Paljon ja paljon kysymyksiä tuli mieleeni hyvin nopeasti. Ja kun katselin rakennusten 1, 2 ja 7 tuhotumista sen perusteella, että olen nähnyt paljon rakennuksia räjäytettynä ja olen nähnyt paljon rakennuksia räjäytettynä tarkoituksella. Useimmat amerikkalaiset eivät ole nähneet paljon rakennuksia räjäytettynä. He ovat juuri nähneet monia rakennuksia, jotka on purettu tarkoituksella, eivätkä he todellakaan voi erottaa näitä kahta toisistaan. Ja jos tiedät jotain räjähteiden fysiikasta ja rakennusten tosiasiallisesta räjäyttämisestä [..] Mutta minä näin sinä päivänä, että rakennukset putosivat alas ikään kuin niillä ei olisi ollut rakenteellista tukea missään koko rakennuksessa.”[6]
Kannattaa tutustua toimittaja Kerry Cassidyn taustoihin. YouTube-video, jossa Bill Woodia haastatellaan, on todellinen lavastetun todellisuuden huippu. Taustalla kuuluu jatkuvaa helikopterin ääntä ikään kuin luomaan tunnelmaa "häirinnästä" ja lisäämään vaarantuntua ja tarkkailun alla olemista. Bill Woodin Bill Wood tosin näyttää kertovan pitkälle meneviä tosiasioita, mutta on selvästi hurahtanut CIA:n omaan hämäysoperaatioon nimeltä QAnonin valkohatut, koska hän haastattelun edetessä esittää tyynesti sellaista ”teoriaa”, että hallituksen ja armeijan piirissä olisi nyt takinkääntäjiä, jotka jonkinlaisella salaisella vastaoperaatiolla ovat kaappaamassa valtaa takaisin kansalaisille. QAnon satuihin kuuluu kertomuksia maanalaisista tunnelisodista. Näitä valkohattuihin uskovaisia löytyy Suomestakin. Epäilen, että QAnonin taustalla on jotain CIA:n kehittämää hypnoottista MK-ultraohjelmoinnin tapaista voimaa, koska siihen taruun uskovaiset ovat raivokkaita ja jopa aggressiivisia. QAnonin keulakuvana on Donald Trump, jonka väitetään taistelevan maailman valtaeliittiä vastaan. Höpöhöpö. Samaa varjoeliittiä koko sakki. Suomessa nähtävästi  kansalaisvaikuttaja Jussi Siitarinen on huomannut tämän QAnonin vedätysbluffin. Sitä myöhemmin lisää tässä blogissa.

Totuus Ukrainan sodasta

Tutkijatohtori Ivan Katchanovskin tutkielma The Far Right, the Euromaidan, and the Maidan Massacre in Ukraine avaa näkökulman, joka kuvastaa täydellisesti CIA:n toimintamallia. Maidanin kansannousussa CIA:n tukemat äärioikeistolaiset kaappasivat vallan. Ukrainassa alkoivat tämän jälkeen hallita äärioikeistolaiset voimat, jotka kohdistivat sortotoimia Itä-Ukrainan venäläisväestöä kohtaan. EU ja länsimaat ovat antaneet ehdottoman tukensa Ukrainan fasistiselle hallitukselle.  Väitteet siitä, että Ukrainaa olisi vuoden 2014 jälkeen hallinneet äärioikeistolaiset fasistit leimataan yleensä heti Putinin ja Venäjän syöttämäksi propagandaksi. Valhe ja petos paljastuvat aikanaan, kunhan vaan rohkeat tutkijat ja toimittajat alkavat selvittää totuutta. Tarvitaan ensi käden tietoa tapahtumien keskipisteestä. Paul Craig Robertsin sanoin ”arabiterrorismin uhan kuluessa loppuun, oli synnytettävä uudelleen vanha vihollinen – Venäjä”.[7] 

Vuoden 2014 jälkeen elämme jälleen kerran kylmän sodan jännitteiden keskellä. Ensimmäisen maailmansodan painekattila sijaitsi Balkanilla. Ukraina ei ole siitä kaukana. Ukrainan kriisiin johtanutta Maidanin kansannousua Kiovan aukiolla vuonna 2014, on suorastaan mahdotonta ymmärtää tai edes uskoa CIA:n operaatioksi ennen kuin on lukenut kaiken tässä blogissa tuodun tiedon loppuun saakka.

Kylmä sota oli huijausta

Toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltain johtama länsiliittouma alkoi taistella Neuvostoliiton johtamaa kommunistista maailmaa vastaan. Maailma jakaantui kahteen leiriin. Kahden erilaisen maailman ja maailmankuvan välillä vallitsi jännite ja kauhun tasapaino, koska molemmilla suurvalloilla oli käytössään myös ydinase. Kovin harva kuitenkaan tulee koskaan ymmärtämään, että kylmää sotaa ei koskaan olisi oikeasti ollut olemassa, ellei sitä olisi valheellisesti synnytetty. Neuvostoliiton johtajaksi Leninin kuoleman jälkeen vuonna 1924 noussut Josif Stalin ei ollut se, joka rautaesiripun laski idän ja lännen välille. Rautaesirippu laskettiin Britannian pääministeri Winston Churchillin käskystä tai vähintäänkin yhteisestä sopimuksesta Stalinin kanssa, mutta Stalin lienee se, joka olisi ehkä halunnut lopulta liennyttää idän ja lännen välisiä jännitteitä. Tästä on historiaan jäänyt todistusaineistoa. Koska voittajat kirjoittavat historian, he eivät halua paljastaa omalta kannaltaan katsottuna epämiellyttäviä asioita. Onko meille länsimaissa kerrottu historia valhetta?

Sodassa ensimmäinen uhri on yleensä totuus. Sotapropagandan taakse on usein vaikeata nähdä silloin, kun tiedotusvälineiden jakamaa tietoa sensuroidaan tai niitä käytetään propagandan levittämiseen. Tässä kirjassa kerrotut asiat ovat historiaa, joita ei luultavasti koulun oppikirjoista löydy. Kyseessä on kaikkien aikojen salaliitto. 1990-luvulla julkisuuteen noussut aktivisti ja kirjailija David C. Korten totesi kirjassaan Maailma yhtiöiden vallassa, että maailman politiikassa ei olisi olemassa salaliittoa, mutta suunnitelmia on tehty ja tehdään edelleen ”julkisen keskustelun ulkopuolella” – käytännössähän asia tarkoittaa juuri suljettujen ovien takana tapahtuvaa päätöksentekoa, joka vastaa salaliittoa. Tässä blogissa on hyödynnetty monien jo edesmenneiden rohkeiden tutkijoiden, toimittajien ja kirjailijoiden työtä. Lähinnä tämä blogi on kooste muiden tutkijoiden havainnoista. Tämän kirjan ansiona on se, että kun palapelin palaset on koottu yhteen, kokonaiskuva saattaa olla valmiimpi. Tässä blogissa vahvasti lainattuja ja hyödynnettyjä tutkijoita ja kirjailijoita ovat:

CIA:n salainen sota:
Daniel Ganser: Naton salaiset armeijat. Alkuteos: Nato’s secret armies: operation Gladio and terrorism in Western Europe Suomentanut: Suom. Lauri Itäkannas.
Hannu Yli-Karjanmaa: Valtiot ja terrorismi, PDF-dokumentti 2013.
Jüri Lina: Architects of Deception. 2005. Kirjan suorat lainaukset käännetty suomeksi tämän kirjan
kirjoittajan toimesta.
Webster Tarpley luennot, joita voi kuunnella YouTubessa.

MK ULTRA: 
Mielenhallintaohjelma MK-Ultran asiantuntija Corydon n Greenbaum-puhe v. 1992
MK Ultran uhrit: Fiona Barnett Eyes Wide Open, Cathy O´Brien -luennot, Carolyn Hamlett ja Loren Grace Doctrines of Demons - Exposing Christian Witchcraft.

Tässä blogissa esitetyt väitteet ja tiedot perustuvat lähteisiin. Jokainen voi itse tutkia väitteet ja tehdä sen jälkeen omat päätelmänsä. 

Oliko kylmä sota kauhea petos, jolla Yhdysvaltain puolustusbudjetti saatiin paisutettua ja Yhdysvallat varustettua valtavaksi sotakoneeksi taistelemaan sotia, joissa taisteltiin ”kommunisteja” vastaan? 
Mutta onko se totuus vai oliko kyseessä propaganda, jolla sodat oikeutettiin? Tarkastellaan ensin sitä, miten kylmä sota lähti käyntiin toisen maailman sodan jälkeen vuona 1945. Toisen maailmansodan voittajat kokoontuivat Jaltan konferenssin sopimaan siitä, miten maailmaa hallitaan sodan jälkeen. Mitä Jaltalla oikeasti tapahtui? Sovittiinko siellä jotain salaista?

Jaltan konferenssin salaiset sopimukset

Jaltan konferenssi oli toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltain, Ison-Britannian ja Neuvostoliiton välinen konferenssi 4.–11. helmikuuta 1945 Jaltan kaupungissa, Krimin niemimaalla. Siihen osallistuivat Neuvostoliiton johtaja Josif Stalin, Yhdysvaltain presidentti Franklin Roosevelt ja Britannian pääministeri Winston Churchill ulkoministereineen ja yleiskuntaedustajineen. Voisiko olla mahdollista, että nämä vapaamuurareihin kuuluneet voittajavaltioiden päämiehet olisivat sopineet sulassa sovussa tässä Jaltan konferenssissa, miten maailmaa johdetaan hajota ja hallitse -menetelmällä eli jakamalla maailma kahteen leiriin? Kiistaton tosiasia on, että Jaltalla tehtiin salaisia sopimuksia., mutta mitä tarkalleen ottaen oli sovittu, on vielä selvittämättä. Ainoa todistaja on Hollywoodissa toiminut elokuvaohjaaja Myron Fagan, joka on kertonut vuonna 1967 äänitetyissä nauhoitteissaan, että hänelle näytettiin autenttisia mikrofilmejä Jaltan konferenssissa pidetystä salaisesta keskustelusta, jossa liittoutuneet päättivät antaa Itä-Euroopan Stalinille.[8] 

Myron Faganin mainetta ja luotettavuutta voidaan pitää jokseenkin kyseenalaisena, koska hän toimi senaattori McCarthyn neuvonantajana ja propagandistina kommunistiajojahdissa 1950-luvulla. Faganin nauhoitteet vuodelta 1967 kuulostavat hyvin antisemiittisiltä ja erittäin antikommunistisilta. Näytettiinkö Faganille oikeasti salaisia mikrofilmejä Jaltan kokouksesta, on ainoastaan Faganin oman todistuksen varassa.

Toisaalta mikrofilmien ja salaisten sopimusten olemassaoloa voidaan pitää jopa mahdollisena, sillä perusteella, että ranskalaisdokumentissa Yalta´s Last Secret vuodelta 2013 on paljastettu, että ainakin jotain salaista oli Jaltan konferenssissa sovittu. Dokumentti näytettiin Suomessakin YLE:n kanavalla. Yalta´s Last Secret -dokumentin sisältöä on kuvailtu seuraavalla tavalla:
”Toisen maailmansodan lopussa liittolaiset luovuttivat kaksi miljoonaa Venäjän, Ukrainan ja Baltian kansalaista Neuvostoliitolle. Se oli osa Churchillin, Rooseveltin ja Stalinin välillä allekirjoitettua salaista sopimusta, kun ”kolme isoa” tapasi Krimillä helmikuussa 1945 Jaltan konferenssissa. Heidän sopimuksensa pidettiin salaisena - kunnes ”palautetut” (ne, joita ei ollut teloitettu) lähetettiin työleireille Siperiaan. Siellä he jakoivat tarinansa vankitoverinsa ja venäläisen kirjailijan Aleksandr Solženitsynin kanssa, joka paljasti heidän kokeman traagisen kohtalon kirjassaan Vankileirien saaristo. Dokumentti Jaltan viimeinen salaisuus avaa tämän hiljaisen sivun historiassa paljastaakseen koskettavan inhimillisen tarinan rohkeudesta ja vastarinnasta, sillä se jäljittää vuosien 1944 ja 1947 välisenä aikana tapahtuneita suuria poliittisia tapahtumia näiden selviytyneiden näkökulmasta, joiden kohtalosta oltiin hiljaa niin kauan. Matkan varrella elokuva tuo esiin muiden mukana olevien toimijoiden, kuten Liechtensteinin – Euroopan pienimmän maan ja ainoan maan, joka vastusti Neuvostoliittoa kieltäytymällä luovuttamasta 500 balttilaista pakolaistaan ​​– ja kenraali Holmston-Smislowskyn rohkeutta, joka taisteli vuosia lähettääkseen nämä turvapaikanhakijat turvaan Argentiinaan, jossa jäljellä olevat eloonjääneet ja heidän jälkeläisensä asuvat nykyään.”
Mitä muuta Jaltan konferenssissa oli sovittu, jää vain arvailujen varaan. Myron Fagan oli oman aikansa propagandisti, mutta aidot tallenteet Jaltalta ovat voineet olla kiihokkeena hänen toimintaansa. Jaltan konferenssissa tehdyistä salaisista sopimuksista ei ole täyttä varmuutta, muuta kuin siltä osin, että kaksi miljoonaa sotavankia palautettiin Stalinille.

Jo toisen maailman sodan aikana ennen Jaltaa Winston Churchillin ainakin tiedetään tehneen suoraan salaisen sopimuksen Stalinin kanssa. Naton salaisia armeijoita tutkinut sveitsiläinen valtiotieteentohtori Daniele Ganser on kirjoittanut, että Churchill lähetti Britannian ulkoministeri Anthony Edenin SALAA Moskovaan vuoden 1943 lokakuussa sopimaan Balkanin maiden jaosta. Sopimuksen mukaan Yhdysvallat ja Britannia ottaisivat Kreikan etupiiriinsä, ja Bulgaria sekä Romania jäisivät Neuvostoliitolle.[9] Churchill ja Stalin ainakin olivat jo varmoja etupiirijaosta, vaikka sotaa ei ollut vielä edes käyty loppuun. Hitlerin Saksan lyöminen oli liittoutuneille vain ajan kysymys.

Länsimaissa on annettu ymmärtää, että kylmän sodan jännitteet idän ja lännen välillä syntyivät Neuvostoliiton vihamielisyyden takia. Historioitsija Webster Tarpley on kyseenalaistanut tällaisen väitteen. Tarpleyn mukaan Rooseveltin jälkeen presidentiksi valitulla Harry S. Trumanilla oli keskeinen rooli kylmän sodan jännitteiden luomisessa. Truman astui Yhdysvaltain presidentin virkaan Franklin Delano Rooseveltin kuoleman jälkeen. Truman oli varmasti vapaamuurarieliitin luottomies häikäilemättömyydessään. Jüri Linan mukaan Harry S. Truman, joka oli senaattori ja korkea-arvoinen vapaamuurari toisen maailmansodan aikana, oli antanut heti operaatio Barbarossan alkaessa varsin kummallisen haastattelun The New York Times -lehdelle 24. kesäkuuta 1941, pari päivää sen jälkeen, kun Hitler oli aloittanut hyökkäyksen Neuvostoliittoon 22. kesäkuuta:
”Jos näemme, että Saksa on voittamassa, meidän pitää auttaa Venäjää, ja jos taas Venäjä on voitolla, meidän pitää auttaa Saksaa. Ja tällä tavalla annamme heidän tappaa mahdollisimman monta, vaikka minä en halua nähdä Hitleriä voittajana missään olosuhteissa. Ei kumpikaan heistä ajattele mitään lupauksistaan."[10]
Tuohon aikaan Truman (1884–1972) ei ollut vain 32. asteen vapaamuurari, vaan hän oli myös Grand Lodge of Missourin suurmestari (1940–41). Nämä tiedot ovat saatavilla Alexandrian vapaamuuraritemppelistä Virginiasta.

Saksa oli hyökännyt Neuvostoliittoon, Suomi oli ilmoittanut pysyvänsä puolueettomana, mutta Suomen armeija oli silti jo liikekannalla. Tiistaina, juhannuspäivänä, oli koottu Itä-Hämeen miehistä pataljoona, joka kuormattiin Jyrängön Ränninmäessä junaan suuntana itäraja. Viimeiset sotilaat lähtivät jo varhain seuraavana aamuna, 25. kesäkuuta 1941. Heinolassa ei ollut enää juurikaan sotilaita, ei edes ilmatorjuntaa. Neuvostoliiton sotilastiedustelulla oli varmasti tieto, että Heinolassa oli pataljoona. Koska minkä takia Heinola olisi muuten joutunut ensimmäisenä Suomessa todistamaan sodan alkaneeksi, sillä venäläiset pommittivat rajusti juuri Heinolaa? 

Heinolalaisen Itä-Häme-lehden päätoimittaja Ari Viuhko on kirjoittanut suorastaan koomisesti, että sen minkä heinolalaiset olivat tienneet jo koko päivän yrittäessään pelastaa Heinolaa kaupungissa riehuvilta tulipaloilta pommitusten seurauksena, sen Suomen kansa sai tietää vasta illalla: ”Saman päivän iltana pääministeri Jukka Rangell puhui radiossa ja totesi Suomen olevan jälleen sodassa Neuvostoliiton kanssa. Heinolalaisille sitä ei tarvinnut enää kertoa - heidän sotansa oli alkanut jo aamulla kello 7.34.”[11]

Stalin uskoi, että Roosevelt murhattiin

Rooseveltin kuolemakaan ei Webster Tarpleyn mukaan ollut luonnollinen. Roosevelt piti siirtää syrjään, koska tämä oli Jaltan konferenssin jälkeen luonut hyvät ja lämpimät suhteet Staliniin. Näillä kahdella suurvallan päämiehellä ei siis ollut aikomustakaan eikä kenties tarvettakaan aloittaa kylmää sotaa. Tarpleyn mukaan Lontoosta tuli kolmensadan komitean käskystä määräys hankkiutua Rooseveltistä eroon ja asettaa Lontoon käskylinjalle uskollinen 32. asteen vapaamuurari Harry S. Truman tilalle Yhdysvaltain presidentin virkaan.
Stalin, Truman ja Churchill samassa kuvassa.
Rooseveltista piti päästä eroon.























Rooseveltin terveydentila heikkeni yllättäen ja hän kuolikin 12.4.1945. Jaltan konferenssi oli pidetty juuri paria kuukautta aiemmin 4.–11. helmikuuta 1945. Rooseveltin hautajaisiin osallistuneen Neuvostoliiton suurlähettiläs Gromykon ei annettu katsoa Rooseveltin ruumista. Gromyko oli pyytänyt FDR:n puolisolta Eleanor Rooseveltiltä lupaa katsoa ruumista, mutta arkkua ei saanut avata hautajaisissa. Gromykolla olisi ollut kokemusta havaita myrkytyksen merkkejä. Stalin epäili vahvasti, että FDR oli myrkytetty. Tarpleyn mukaan myrkyttäminen oli mahdollista, koska venäläisamerikkalainen taidemaalari Elizabeth Shoumatoff oli pyydetty maalaamaan Franklin D. Rooseveltin muotokuva. Maalaus jäi keskeneräiseksi, koska Roosevelt kuoli kesken kaiken. Tarpleyn mukaan Stalin oli välittömästi epäillyt, että Roosevelt oli myrkytetty. Tarpley epäilee, että antikommunistina tunnetun taidemaalarin maalausvälinepakkia ei koskaan olisi tutkittu. Pakissa saattoi siten olla myrkkyä, jota taidemaalari olisi voinut huomaamattomasti sujauttaa Rooseveltin viinilasiin.
Elizabeth Shoumatoffin maalaama 
muotokuva Rooseveltista jäi kesken,
koska Roosevelt kuoli kesken kaiken.
Webster Tarpleyn mukaan CIA on aina pystynyt hyödyntämään antikommunisteja peiteoperaatioissa. Roosevelt oli siivottava syrjään, koska hän oli selkeästi kansansuosikki ja olisi terveydentilan salliessa saattanut olla uudestaan ehdolla presidentiksi. Stalin oli kutsunut Rooseveltin pojan Elliot Rooseveltin Kremliin vuonna 1946 ja oli kertonut tälle, että Churchillin jengi oli myrkyttänyt Rooseveltin. Stalin oli kertonut Elliotille, että hän pelkäsi myös omasta puolestaan, koska oli ollut havaittavissa, että uhka kohdistui myös häneen. Stalin kuolikin lopulta vuonna 1953 hieman epämääräisissä olosuhteissa ja epäiltiin, että hänet olisi myrkytetty. Churchillin kanssa yhteistyötä tekivät Yhdysvaltain Neuvostoliiton suurlähettiläs Averell Harriman sekä Prescott Bush, joka oli merkittävä pankkiiri ja rahoittaja maailmansotien aikana. Bush oli ollut mukana rakentamassa Hitlerin sotakoneistoa. Harriman ja Bush -suvut ovat Yale yliopiston Skull ja Bones -salaseuran kantavimmat voimat.

Isku Pearl Harboriin tiedettiin etukäteen

Britannia ei olisi kyennyt voittamaan Saksaa toisessa maailmansodassa ilman Yhdysvaltain osallistumista sotaan. Yhdysvaltain kongressi on aina ollut haluton osallistumaan Euroopan sotiin, joten aina on tarvittu, jokin kansaa järkyttävä isku, joka kiihottaa kansaa painostamaan kongressia sodan julistuksen kannalle. Franklin Roosevelt ei tästä syystä varoittanut Yhdysvaltain Havaijin tukikohtaa ennen japanilaisten iskua Pearl Harboriin, vaikka isku oli hänen tiedossaan. Roosevelt myös varmisti tuhon olevan totaalinen antamalla tukikohdalle käsittämättömiä määräyksiä. Aiheesta on kirjoittanut historioitsija John Toland vuonna 1986 julkaistussa kirjassa Infamy: pearl harbor and its aftermath. Shoupin ja Minterin tutkimukset, joista on kirjoitettu kirjassa Imperial Brain Trust perustuvat valtion arkistoihin. Niistä selviää, että Yhdysaltain pakotteet kuten Japania provosoiva vientikielto ja sanktiot toisen maailmansodan aikana ja jo sitä ennen, johtivat siihen, että Yhdysvallat oli jo hyvissä ajoin tietoinen sodan mahdollisesta syttymisestä Japania vastaan.[12] 

Salaliittoteoreetikkona tunnettu A. Ralph Epperson on Arizonan yliopistosta valmistunut historioitsija. Hän on selvittänyt, että havaijilaisen sanomalehden sunnuntainumerossa 7.12.1941 oli otsikkona Japan may strike over weekend.[13] Mitenkä siis on voinut olla mahdollista, että paikallisen sanomalehden toimittajalla oli tietoa mahdollisesta iskusta, mutta Yhdysvaltain tiedustelupalvelulla ei ollut aavistustakaan asiasta? John Tolandin mukaan Yhdysvaltain sotilastiedustelu oli täysin tietoinen japanilaisten iskusta, koska Yhdysvaltain koodinpurkajat olivat selvittäneet japanilaisten salakirjoituksella lähetetyt viestit. Sotilastiedustelu toimitti viestit Rooseveltille, joka varmisti, että Havaijia ei varoitettu eikä suojeltu. Ralph Epperson dokumentoi kirjallisuudessaan, kuinka Yhdysvaltain hallitus antoi salaisesti tietoa atomiaseista Neuvostoliitolle. Tämä on yksi lukuisista esimerkeistä, jotka osoittavat, että kylmä sota oli täydellinen huijaus.

Stalinkin murhattiin

Samanlaista juonittelua liittyy myös kylmän sodan jännitteiden luomiseen. Kylmä sota piti saada käyntiin, koska sen varjolla maailma jaettiin kahteen leiriin. Kylmän sodan jännitteitä ei ollut tarkoitus purkaa heti, joten Stalinkin oli siivottava nopeasti syrjään, koska tämä oli ehdottanut vuonna 1952 Saksojen yhdistämistä, jotta suurvaltojen väliset jännitteet olisivat lieventyneet. Samalla Stalin oli toivonut, että Neuvostoliiton sisäpoliittiset ja taloudelliset olot olisivat kohentuneet. Tunnettu yhteiskuntakriitikko Noam Chomsky on tuonut esille, että Washington ei tätä linjaa hyväksynyt, koska se olisi estänyt Saksaa liittymästä Natoon.[14] Lontoon poliittinen eliitti, jota Britannian tiedustelupalvelu MI5:ssa palvellut John Coleman nimittää Kolmensadan komiteaksi[15], tahtoi sotaa, joten Neuvostoliitto ei saanut ryhtyä liian ystävälliseksi länttä kohtaan vaan sen oli edelleen esitettävä rooliaan pelottavana uhkana. Oliko Stalinin linja muuttumassa kolmensadan komitean kannalta haitalliseksi?  Pitikö hänetkin lopulta murhata?

Näinkin asian voisi tulkita, koska Stalin kuoli 5.3.1953 erittäin epämääräisissä olosuhteissa. Jopa niin epämääräisissä, että Stalinin pojanpoika on vaatinut ”Neuvostoliiton tyrannin” ruumiin kaivamista ylös ja sen analysointia, siltä varalta, löytyisikö jäänteistä viitteitä myrkytyksestä. Hänen tiedetään vaatineen sitä noin vuosi sitten The Times -lehden mukaan (30.11.2021) [16] Se on sinänsä ironista, koska jos selviää, että Stalin olikin oikeisti myrkytetty, niin hänen kohtalonaan oli se mitä hän itse teki Leninille vuonna 1924. Stalin oli itse ollut mukana Lenin kuolemaan johtaneessa juonittelussa ja nyt hän oli vastavan juonittelun kohteena itse. Stalinin salakavala osuus Leninin vastaisesta salaliitosta selviää elämäkerran kirjoittaja Roman Brackman teoksessa The Secret File of Joseph Stalin: A Hidden Life. Jackie Manskyn (10.10. 2017) The True Story of the Death of Stalin mukaan on olemassa todisteita siitä, että Stalinin kuolema ei olisi ollut luonnollinen. Stalin itse oli ollut niin paranoidi, että epäili juutalaisten lääkärien olevan syyllisiä hänen sairastumiseensa jo alun perinkin. Stalinin kuolemaan liittyneet salatut yksityiskohdat paljastuivat vasta vuonna 2003.

Manskyn mukaan ”kauan haudatut todisteet voivat viitata peittelyyn. Tiedetään, että helmikuun 28. päivän yönä Stalin joi "hedelmämehua" (laimennettua Georgian viiniä). Myrkkyä, kenties myrkyllisen, mauttoman verenohennusaineen varfariinin muodossa, olisi voinut helposti pudota Stalinin juomaan ja se olisi voinut aiheuttaa hänen vatsaverenvuotoaan. Mutta onko näin, jää todennäköisesti ikuisesti spekulaatioksi, Brent ja Naumov päättelivät teoksessa Stalin's Last Crime: The Plot Against the Jewish Doctors, 1948–1953. Sinä iltana Stalinin raudankuja 30-vuotinen hallitusvalta Neuvostoliitossa päättyi. Hänen kuolinajaksensa kirjattiin kello 21.50. Stalin itse epäili laajaa juutalaisten tohtoreiden salaliittoa, ja oli sen takia käynnistänyt oikeudenkäyntejä ja kuulusteluita heitä vastaan. Mutta Manskyn mukaan tähänkin liittyi suurta ironiaa:
”Hän sai asianmukaista lääketieteellistä hoitoa puoluejohtajien tiiviissä tarkkailussa, ja se oli muotoiltu siten, että se vakuuttaisi lääkäreiden olevan vapaita juonensyytöksistä kiihtyneen yleisön vaatimuksesta, ettei yksikään Stalinia hoitavista lääkäreistä ollut millään tavalla yhteydessä väitettyyn salaliittoon. (Ironista kyllä, heidän joukossaan oli useita vangittuja Kremlin lääkäreitä, mukaan lukien Joshua Rubensteinin, joka hoiti Stalinia viimeiset päivät. Eräs patologi, Aleksandr Myasnikov, sanoi olleensa kuulustelujen puolivälissä, kun hänen vangitsijansa alkoivat yhtäkkiä pyytää lääkärin neuvoja. Maaliskuun 5. päivänä Stalin oksensi verta ja hänen vatsansa alkoi vuotaa, mikä on yksityiskohta keskuskomitealle lähetetystä loppuraportista, kunnes tutkijat Jonathan Brent ja Vladimir Naumov löysivät yksityiskohdan vuonna 2003.”[17]

Yhdysvaltain sisäinen puhdistus kommunisteista 1960-luvulla

Yhdysvalloissa rivit puhdistettiin myös siten, että poliittisen eliitin piti hankkiutua eroon kotimaisista kommunisteista, joita pääomaeliitti oli vielä sotien välisenä aikana suosinut ja tukenut. Rintamalinja oli käännettävä koko kansakunnan osalta antikommunistiseksi. Senaattori McCarthyn kommunistijahdin perimmäinen tarkoitus saattoi olla ja olikin valtaa pitäneen eliitin keino lietsoa kommunisminvastaista sotaa ja päästä eroon epätoivotuista henkilöistä Yhdysvaltain sisällä. Historioitsija Carroll Quigleyn mukaan juuri näin olisi lopulta tapahtunutkin. Quigleyn mukaan kommunistiajojahti oli pankkiirieliitin keino päästä eroon ainakin osasta ylimääräisiksi ja epäluotettaviksi muuttuneista kommunisteista. Rivit piti puhdistaa 1950-luvulla, koska pankkiirieliitille kommunismi oli ollut aikaisemmin vain väline, jonka avulla vanhat rakenteet ja monarkiat tuhottiin. 

Sosialismin edistäminen ei ole ollut enää 1950-luvun jälkeen pääoma- ja pankkiirieliitin tavoitteena, koska alkoi ikävällä tavalla ilmetä, että kommunistinen tai ylipäätään työväenliikkeen liikehdintä alkoi lisätä demokratiaa ja ihmisten vaikutusmahdollisuuksia. Liian voimakas työväenliike ei ollut teollisuus- ja pankkiirieliitille mieleen, koska sellainen demokraattinen kehitys alkoi vaatia työehtoihin parannuksia ja palkankorotuksia. Sisäpolitiikassa kommunismin pelko auttoi teollisuus- ja pääomaeliittiä taistelemaan hyvinvointivaltioon tähtääviä hankkeita vastaan. Toisaalta kommunismin vastaista pelkoa käytettiin sodan lietsontaan ulkopolitiikassa. Sen takia ”kommunismin” tuli sijaita jossakin kaukana olevana pelotteena kuten esimerkiksi Neuvostoliitossa.

Konservatiiviset teollisuuspiirit erityisesti havaitsivat, että McCarthyn liikkeen alkuun panema oikeistopoliittinen kommunismin vastainen liike sopi hyvin kylmän sodan ideologiseen rintamaan. Teollisuuspiirejä edustanut Belmont Broherhoodin nimellä kulkenut vapaamuurarillinen salaseura perusti vuonna 1958 John Birch Societyn (JBS), joka alkoi tuottaa kommunistista salaliittoa ”paljastavaa” kirjallisuutta. Merkille pantavaa JBS:n toiminnassa on juuri se, että kaikessa paljastettiin vain kommunisteja. JBS:stä muodostui näennäisen oikeistokristillinen poliittinen voima, jonka toimintaa voi kuvata vähintäänkin äärioikeistolaiseksi. Se mainostaa edelleenkin itseään patrioottiseksi liikkeeksi, joka käy kulttuurisotaa kaikkea epäisänmaallista vastaan. Se puolustaa vihamielisesti perinteisiä kristillisiä arvoja taistellen samalla liberalismia vastaan. 

JBS sopi erityisen hyvin kylmän sodan taktisiin menetelmiin. Kuten olettaa sopiikin, JBS ei missään vaiheessa ole paljastanut mitään esimerkiksi Henry Kissingeristä tai Naton salaisista armeijoista. Todelliset salaisuudet jäivät siis JBS:n toimesta paljastamatta. John Birch Societyn kaltaisen oikeistokonservatiivisen salaliittoretoriikan takia yhteiskuntakriittiset kannanotot leimataan helposti äärioikeistolaiseksi fanatismiksi, jota pidetään vaarallisena ja jota ei pidä missään nimessä ottaa todesta. Tähän ansaan moni lankeaa tänäkin päivänä.

Tässäkin blogissa esille tuodut ”salaliittoteoriat” saatetaan rinnastaa tai leimata 1960-luvulla Yhdysvalloissa alkaneeseen salaliittoretoriikkaan. Helsingin Sanomien toimittaja Tommi Nieminen on tästä ilmiöstä hyvä esimerkki. Hesarin sunnuntaitoimituksessa työskentelevä Tommi Nieminen, 49, palkittiin syksyllä 2022 tiedonjulkistamispalkinnolla sananvapauden ja muiden ihmisoikeuksien puolustamisesta journalismin keinoin. Niemistä kehutaan siitä, että tällä on kyky perehtyä asioihin pintaa syvemmältä. Yhtenä kriteerinä palkinnolle oli HS:n toimittaja Miska Rantasen mukaan se, miten Nieminen käsitteli VKK-puolueen perustajan Ano Turtiaisen poliittista toimintaa HS:ssä 9.1.2022 julkaistussa sunnuntaiartikkelissa.[18] Nieminenhän esimerkiksi ”asiantuntevasti” viittasi Turtiaisen salaliittoteorioiksi leimattujen näkemysten olevan peräisin Yhdysvaltain oikeistokonservatismista 1960-luvulta. Nieminen on näin ollen hyvin perillä asioista – pintaa syvemmältä. Ymmärtääkö Nieminen todella CIA:n kaikki taktiikat, kuten esimerkiksi sen, että Yhdysvaltain 1960-luvun oikeistokonservatiivinen salaliittoretoriikka oli ”Belmont Brotherhoodin” oma harhautusoperaatio ja osa kylmän sodan retoriikkaa? Lopputulos on se, että Nieminen harhautettiin tässä psykologisessa sodassa 6-0. Suosittelisin Niemisen ottamaan vihdoinkin sen punaisen pillerin.
"Termit punainen pilleri ja sininen pilleri viittaavat valintaan halukkuudesta oppia mahdollisesti hämmentävä tai elämää muuttava totuus ottamalla punainen pilleri tai jäämällä tyytyväiseen tietämättömyyteen sinisen pillerin kanssa. Termit viittaavat kohtaukseen vuoden 1999 elokuvassa Matrix."
Belmont Brotherhoodilla viitataan John Birch Societyn perustajiin ja voimakkaisiin johtajiin. Vapaamuurarien omat lähteet kertovat, että tällainen paljastus, että olisi olemassa jokin ”kuviteltu” veljeskunta,  tuli luultavasti järjestön sisältä, kun joku sen sisältä ”vihelsi pilliin” ja toi julki tämän ryhmän:
”Se viittaa vapaamuurareihin, jotka työskentelivät John Birch Societyn toimistoissa Belmontissa, Massachusettsissa. Tämän John Birch Societyä vastaan ​​tehdyn hyökkäyksen pääedustaja on Nicholas J. Bove, Jr., järjestön perustajan Robert Welchin entinen tutkimusavustaja. Näyttää siltä, ​​että Robert Welchin kirjasto sisälsi useita kirjoja vapaamuurariudesta ja John Birch Societyn lokakuun 1973 tiedotteen sivulla 14 Welch vakuutti lukijoilleen, että "Amerikan vapaamuurarit ovat yhtä isänmaallisia kuin sinä tai minä." Welch mainitsee useita kertoja, että hän puhui kommunismia vastaan ​​vapaamuurarien looseissa.”[19]
"Vuonna 1977 ryhmän entisiä korkea-arvoisia JBS:n jäseniä tuottama "Belmont Brotherhood" viittaa asiakirjaan kansallisneuvostossa Belmontissa, Massachusettsissa, jossa JBS:n kansallinen päämaja alun perin sijaitsi. Useat siinä mainitut lähteet osoittavat, että John Birch Societyn varhaiset jäsenet olivat myös sen liberaalin järjestelmän jäseniä, jota he teeskentelivät vastustavansa, ja edustivat suuressa määrin Amerikan korporatiivisia etuja. Niitä he edistävät vannomalla toisilleen lojaalisuuden valan salaisessa veljeskunnassa, mikä on järjestäytynyt vapaamuurarius. Tämä 12-sivuinen raportti päätyi tarkkaavaiseen havaintoon, että John Birch Society edustaa Illuminatin salaliiton pirullisinta muotoa, jonka mukaan annetaan ymmärtää, että illuminatia voi vastustaa: Illuminati oli vain yksi salaliiton haara. Kuinka voidaan hyökätä Illuminatia vastaan ​​hyökkäämättä sen takana olevaa pirullista voimaa: järjestäytynyttä vapaamuurariutta vastaan? Welch on tarjonnut salaliitolle kaikkien aikojen arvokkaimman palvelun. Hän perusti organisaation miljoonien amerikkalaisten tuhoamiseksi, jotta ihmiset eivät saisi selville, mikä todellinen voima Illuminatin takana todella oli. Ja myönnämme, että vapaamuurarit valitsivat äärimmäisen taitavan miehen tekemään työtä. Welch, Belmontin veljeskunnan avulla, hoiti roolinsa erittäin tehokkaasti."[20]


























John Birch Societyn perustamisen taustatoimijana oli myös Joseph McCarthyn lakimiesavustajana toiminut Roy Cohn, joka oli kaappihomo, rasisti ja korruptioon taipuvainen asianajaja. Roy Cohnista tuli Roger Stonen neuvonantaja ja Donald Trumpin lakimies jo silloin, kun Trumpin isän kiinteistöbisnekset olivat suurennuslasin alla. Roger Stonesta puolestaan tuli ”presidenttien” tekijä.

1970-luvulta lähtien Roger Stone on vakiinnuttanut asemansa Yhdysvaltojen politiikan välineenä. Konservatiivisena poliittisena konsulttina hän työskenteli useiden republikaanipoliitikkojen presidentinvaalikampanjoissa, mukaan lukien presidentit Richard Nixon ja Ronald Reagan, New Yorkin kongressiedustaja Jack Kemp, joka oli varapresidenttiehdokas Kansasin senaattori Bob Dolen kanssa vuonna 1996, ja Presidentit George W. Bush ja viimeisenä Trump. Hän on myös yksi politiikan värikkäimmistä hahmoista, joka tunnetaan räikeästä muodistaan ​​ja rohkeasta haastattelutyylistään – ja selässään olevasta Nixon-tatuoinnista. Hänestä tehtiin jopa vuoden 2017 Netflix-dokumentti "Get Me Roger Stone". 

Vaikka tämä The New York Times -menestyskirjailija kasvoi katolisessa kodissa, hän myönsi, että hän oli luopunut uskosta, jossa häntä oli kasvatettu useita vuosia nuoruudessaan. Siitä huolimatta hän kunnioitti kristinuskoa ja sen kannattajia. Roger Stonen tiedetään ylistäneen Billy Grahamia kaikkien aikojen suurimmaksi evankelistaksi ja kansakunnan moraaliseksi selkärangaksi. Jos se kaikki, mitä tässä blogissa myöhemmin kerrotaan Billy Grahamista uuden maailmanjärjestyksen agenttina ja pedofiilinä, pitää paikkansa, niin mikä saa ihmiset uskomaan, ettei Roger Stone myöskin itse luultavasti kuulunut samaan rinkiin? Roger Stone on kertonut, että hän lopulta olisikin tullut "uskoon" Billy Grahamin vaikutuksesta. Mikä pakkomielle näillä Billy Grahamin ristiretkillä uskoon tulleilla herroilla on tehdä Illuminatin käsimerkkejä? Roger Stone on maalauttanut itsestään taulun, jossa hän tekee tämän Napoleonin tekemän käsi povessa käsimerkin. 

Tässä näin lyhykäisyydessään Donald Trumpin taustalla olleet presidentintekijät. En tule koskaan uskomaan, että Trump voisi edustaa mitään sellaista muutosvoimaa, jota varsinkin Yhdysvaltain oikeistokristityt odottivat ja pettyivät. Trumpin vaikutuksesta monet ihmiset menettivät täysin luottamuksensa mediaan, koska Trump masinoi ajatuksen fake news ja alkoi tuottaa omaa disinformaatiotaan. 

Tiedustelupalvelut CIA ja MI5

Salaisilla tiedustelupalveluilla oli ratkaiseva rooli ja tehtävä kylmän sodan aikana. Yhdysvaltoihin perustettiin keskustiedustelupalvelu CIA vuonna 1947 ja Lontoossa vastaava tiedustelupalvelu oli sotilastiedustelu MI5 ja MI6. Kuka perusti CIA:n? Se oli katolisen kirkon salaiseen sääntöjärjestöön nimeltä Maltan ritarit kuulunut jäsen nimeltä William "Wild Bill" Donovan. Häntä on pidetty CIA:n "isänä”. Hän toimi jo sitä ennen myös CIA:n edeltäjän OSS:n johtajana. Kuka sitten perusti FBI:n? Hänkin oli jesuiitta. Hän oli nimeltään Charles Joseph Bonaparte – vaikutusvaltainen roomalaiskatolinen, joka oli myös Maltan ritari.

Vuosien varrella monet CIA-pomot ovat olleet Maltan ritareita ja saaneet jesuiittakoulutuksen. Kuten CIA:n johtajat, William Casey, Allen Dulles, William E. Colby, John McCone, George Tenet ja CIA-upseerit, William F. Buckley, Jr., James Jesus Angelton sekä natsiupseerit, Reinhard Gehlen, Heinrich Himmler, Franz von Papen. Eräät fasistiset johtajat Benito Mussolini ja Augusto Pinochet olivat Maltan ritareita.

Molempien maiden (Yhdysvallat ja Britannia) tiedustelupalvelujen johtamina ja Vatikaanin alaisuudessa toimi toisen maailmansodan jälkeen erittäin salaista sotaa käyviä taisteluyksiköitä, joita on hieman harhaanjohtavasti kutsuttu Naton salaisiksi armeijoiksi. Toinen nimitys CIA/MI5:n johtamille salaisille sissiarmeijoille on Gladio-verkosto. Näitä salaisia sissiarmeijoita on tutkinut sveitsiläinen tutkijatohtori Daniele Ganser.
Daniel Ganserin väitöskirjaan perustunut Naton salaiset armeijat vuodelta 2005 esitteli salaisten armeijoiden agenteille toimitettua Pentagonin tiedustelupalvelu DIA:n CIA:n käyttöön laatimaa käyttöohjekirjaa nimeltä Field Manual FM 30-31. Käyttöohjekirjassa väitettiin olleen ohjeita väkivaltaisten iskujen kuten salamurhien, murhien ja attentaattien toteuttamiseen rauhan aikana ja samalla oli tarkoitus lavastaa syyllisiksi kommunisteja ja vasemmistolaisia. Tavoitteena iskuilla oli aiheuttaa pelkoa ja jännitteitä siviiliväestössä sekä lisätä kommunismin pelkoa. Ohjekirjassa väitettiin olleen neuvoja myös vasemmistojärjestöihin soluttautumiseen ja niiden ohjaamiseen radikalisoitumisen ja väkivallan tielle. CIA on jyrkästi kieltänyt sellaisen ohjekirjan olemassaolon vielä Ganserin tekemien tutkimustenkin jälkeen. Ganserin mukaan CIA oli jo aiemminkin lukuisia kertoja yrittänyt väittää, että asiakirja olisi väärennös. CIA väitti, että KGB olisi tahallisesti levittänyt tietoa manuaalista mustamaalatakseen CIA:ta ja Yhdysvaltoja. Ganserin tutkimukset aiheesta ovat niin vakuuttavia, että kenelläkään ei liene olevan pienintäkään epäilystä, etteikö CIA olisi ohjeistanut salaisia iskujoukkojaan toimimaan juuri niin kuin manuaali on opastanut.

Toimittaja Allan Francovich näytti BBC:n dokumentissa kokeneille amerikkalaisille vakoojille manuaalia ja he totesivat sen aidoksi. Francovich oli monipuolisesti palkittu dokumenttielokuvatekijä, mutta hänkin kuoli yllättäen 56-vuotiaana sydänkohtaukseen 17. huhtikuuta vuonna 1997 Houstonin lentokentällä. Francovich tunnettiin parhaiten vuoden 1980 elokuvan On Company Business: A Documentary History of the Central Intelligence Agency ohjaajana. Elokuva esitettiin PBS-asemilla ja se sai International Critics Award -palkinnon parhaasta dokumentista Berliinin elokuvajuhlilla vuonna 1980. Se sai myös Leipzigin elokuvajuhlien tuomariston palkinnon parhaasta dokumentista. Hänen viimeisin elokuvansa The Maltese Double Cross (1994), joka kertoo Pan Am Flight 103:n tuhoutumisesta Lockerbien yli Skotlannissa, voitti ensimmäisen palkinnon dokumenttielokuvien -sarjassa Edinburghin elokuvajuhlilla.[21]

Francovichin paljastukset CIA:sta saattoivat olla liian raskauttavia, joten sydänkohtaus saattoi olla CIA:n keino vaientaa ansioitunut dokumentaristi. Francovich ei ollut ainoa toimittaja, joka oli jahdannut CIA:n kiistämää manuaalia nimeltä Field Manual FM 30-31. Samainen manuaali oli pulpahtanut pintaan yllättäen myös Turkissa, kun eräs turkkilainen toimittaja oli alkanut jäljittää samaa käsikirjaa. Taustana tapahtumille oli se, että Turkissa 12.3.1971 tapahtuneessa toisessa Turkin asevoimien suorittamassa vallankaappauksessa oli ollut läsnä lukuisia CIA:n edustajia.  Oikeistoterrorismin aalto oli alkanut pyyhkäistä yli Turkin ja huhuja liikkui salaisista iskujoukoista, joita ohjailtiin ulkomailta käsin. Turkkilainen Baris-lehden toimittaja jäljitti huhuja ja sai käsiinsä vuonna 1973 tämän CIA:n kiistämän salaisen asiakirjan nimeltä Field Manual FM 30-31. Hän aikoi julkaista ohjekirjan turkkilaisessa Baris-lehdessä, mutta pian tämän jälkeen toimittaja katosi jäljettömiin. Manuaalia ei koskaan ehditty julkaista.

Millä taholla olisi ollut resurssit ja keinot hiljentää Baris-lehden toimittaja? Toimittajan katoamisen takana saattoi kenties olla Turkissa toiminut CIA:n tukema Vastasissit -järjestö, joka toimi Turkissa Naton salaisena armeijana. Turkin asevoimat, poliittinen oikeisto ja CIA:n valvoma äärioikeistolainen ja terroristinen salainen armeija nimeltä Vastasissit -ryhmittymä kävi koko 1970-luvun ajan raivokkaasti sisäistä sotaa vasemmistoa vastaan – keinoja kaihtamatta. Yhdysvallat oli tietoinen tästä kehityksestä ja tuki koko ajan CIA:n kautta Turkin harjoittamaa valtioterrorismia. Lisääntynyt oikeistoterrori aiheutti pelkoa ja hämmennystä Turkissa. Turkin alueella asuneet kurdit olivat vaatineet itselleen oikeuksia ja aiheuttaneet levottomuuksia sekä järjestäneet mielenosoituksia. Turkin Vastasissit lavasti kurdeja omien terrori-iskujensa tekijöiksi.

Turkkilaisen toimittajan katoaminen hämmensi ja aiheutti kysymyksiä. Turkin pääministeriksi vuonna 1974 nousseelle Bulent Ecevitille Turkin Vastasissien olemassaolo tuli täytenä yllätyksenä. Hän alkoi kysellä, mistä rahat olivat tulleet niiden toimintaan, koska valtion budjetissa niistä ei ollut tietoa. Armeijan komentaja Semih Sancar kertoi, että rahat olivat tulleet CIA:n kautta jo melko pian toisen maailman sodan päättymisen jälkeen. Sancar kehotti pääministeriä olemaan kajoamatta Turkin valtion suurimpaan valtiosalaisuuteen. Ecevit pisti kuitenkin mieleensä, että Turkissa toimi tällainen CIA:n tukema Vastasissit -niminen salainen iskujoukko. Ecevit ei tuossa vaiheessa ehkä pystynyt ymmärtämään, millaisia salaisia operaatioita hänen johtamassaan maassa tapahtui ja että niillä ”vakautettiin” Washingtonin valtaeliitin johtamia tavoitteita.

Lähteet:

[1] http://www.11syyskuu.net/
[2] https://vastavalkea.fi/2017/09/11/hannu-yli-karjanmaa-memoriam/
[3] https://www.ae911truth.org/news/791-it-took-me-a-long-time-to-face-what-i-knew-to-be-true-about-9-11
[4] https://www.ae911truth.org/
[5] Vikram Dodd 16.6.2013. Dr David Kelly: 10 years on, death of scientist remains unresolved for some https://www.theguardian.com/politics/2013/jul/16/david-kelly-death-10-years-on
[6] Kerry Cassidy haastattelee Bill Woodia https://kpblog.space/2012/01/30/from-project-camelot-bill-wood-original-interview-transcript-now-posted/ 
https://rationalwiki.org/wiki/Kerry_Cassidy
[7] Paul Craig Robertsin kannanottoja voi lukea: https://www.paulcraigroberts.org/
[8] In 1945, at the urgent request of John T. Flynn, the famous author of "THE ROOSEVELT
MYTH," "WHILE WE SLEPT," "THE TRUE STORY OF PEARL HARBOR," etc.; Mr. Fagan
attended a meeting in Washington D.C. where he was shown a set of micro-films and
recordings of the SECRET meetings at Yalta attended only by Franklin Roosevelt, Alger Hiss,
Harry Hopkins, Stalin, Molotov, and Vishinsky when they hatched the plot to deliver the
Balkans, Eastern Europe and Berlin to Stalin. elektronien lähde: https://highlander.com/wp-content/uploads/2019/03/Myron-Fagan-The-Illuminati-and-the-Council-on-Foreign-Relations-1.pdf haettu 3.4.2020
[9] Daniele Ganser Naton salaiset armeijat: 2009, 312.
[10] Jüri Lina The Architects of Deception 2005, 448–449. Linan tieto perustuu lähteeseen Bruno H. Schubert,"Free-Economy Association, Inc, USA", Huntington 1972
[11] Ari Viuhko Itä-Häme 23.6.2016 Pommit herättivät Heinolan jatkosotaan.
https://www.itahame.fi/paikalliset/791463 
[12] Lawrence Shoup ja William Minter Imperial Brain Trust 1980, 143.
[13] Ralph Epperson Masonry - Conspiracy Agains Christianity 1997, 101.
[14] Noam Chomsky Kuka hallistee maailmaa? 2016, 186. Myös Philipp Bagus mainitsee kirjassaan Euro eksyksissä Stalinin ehdottaneen Saksojen yhdistämistä.
[15]John Colemanin kirjan Conspriators´ Hierarchy voi lukea https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/4A/4A92FD2FB4DAE3F773DB0B7742CF0F65_Coleman.-.CONSPIRATORS.HIERARCHY.-.THE.STORY.OF.THE.COMMITTEE.OF.300.R.pdf
[16]https://www.thetimes.co.uk/article/exhume-stalin-to-prove-if-he-was-poisoned-pleads-great-grandson-k9srt6zn0
[17] https://www.smithsonianmag.com/history/true-story-death-stalin-180965119/
[18] https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009060012.html
[19] https://free-masons.livejournal.com/3913.html
[20] https://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Illuminati/jbs.htm
lainattu lähteestä: The Belmont Brotherhood,  http://watch.pair.com/belmont.html 
[21] https://www.nytimes.com/1997/05/03/arts/allan-francovich-film-maker-was-56.
html

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...