tiistai 22. marraskuuta 2022

Tohtori Judy Mikovitsin taistelu jesuiitta Anthony Faucin piikityspropagandaa vastaan

Maailma on ehkä hetkellisesti huokaissut - ja ajattelee, että se kauhea piikityspakko on ainakin hetkeksi ohi, mutta tuskinpa vaan. Niitä piikkejä on varattu ja ostettu Ursula Von der Layenin toimesta ainakin neljä jokaista EU:n kansalaista varten, joten varmasti ne pitää vielä jollain keinoin iskeä jokaisen piikitykseen suostuvan lihaan. Sen takia haluan muistuttaa, että missä mennään. Ketkä näiden piikkien markkinoijat olivatkaan? Jesuiitat. 

23.7.2016 Time -lehdessä oli juttu, jonka otsikko kuului: ”What Tim Kaine, Donald Trump and Pope Francis Have In Common” eli mitä Tim Kainelle, Donald Trumpilla ja Paavi Franciscuksella on yhteistä?[1] Vastaus on, että he ovat kaikki jesuiittoja. Trump opiskeli jesuiittojen ylläpitämässä Fordhamissa, jonka logona on kummallista kyllä pässinpää. Ehkä siellä koulunsa käyneet ovat pässinpäitä. Voisiko Trump ollakaan mikään pulmunen, kun hänen ympärillään on näitä konnia? Onko sekään mikään yllätys, että Anthony Fauci on myös jesuiitta? Pässinpäitä luultavasti ihan kaikki.

Kysyin aivan juuri eräältä hyvin kouluttautuneelta aikaansa seuraavalta keski-ikäiseltä henkilöltä, että sanooko hänelle nimi Anthony Fauci mitään. Ei sanonut. Ei tiennyt. Ei ollut kuullutkaan. Niin. Itselleni, joka olen jo vuosikymmeniä seurannut uuden maailmanjärjestyksen edistymistä ja erilaisten rokotekampanjoiden läpiajoa tarkkaillut, Fauci on aivan tuttu juttu - niin kuin monelle muullekin pakkopiikityksiä vastustaneelle vähemmistölle.


Olkoon tämä kirjoitus nyt sitten vaikka niille, jotka eivät Faucista mitään tiedä. Hän on siis toiminut National Institutes of Healthin alaisen kansallisen allergia- ja infektiotautien instituutin pääjohtajana marraskuusta 1984 lähtien. Hän kuului 2019–2020 koronaviruspandemian yhteydessä perustettuun Valkoisen talon koronavirustyöryhmään.

Mutta kuten moni valveutunut henkilö on jo huomannutkin, lehdistö (ja valtamedia ylipäätään) on asetettu portinvartijaksi, jotta totuus jää peittoon. Kuitenkin käy usein niin, että lehdistö avoimesti siteeraa totuutta, joka sitten "debunkkaamalla" todetaankin valheeksi. Ei nimittäin ollut mikään sattuma, että juuri Anthony Fauci oli asetettu tehtäväänsä koronapandemian ”hoidossa”. Faucin alaisuudessa vuosia toiminut tohtori Judy Mikovits tuli koronapandemian aikana esille kertoakseen somevideoilla näkemyksensä pandemiasta. Hän oli onneksi tuossa vaiheessa jo vapautettu "suukapulastaan" eli gag oorderista, jolla hänet oli vaiennettu viideksi vuodeksi vuoden 2011 jälkeen, jolloin hänet oli irtisanottu työpaikastaan. Koronaplandemian aikana Mikovits nousi esiin ja hyökkäsi sanallisesti Faucin johtamaa koronapiikitystä vastaan. Somessa levinneistä videoista tuli niin valtavia hittejä, että valtamedian oli pakko tehdä vastaisku. Tietenkin somealustat tekivät kaikkensa, että tällaista haitallista ja kauheaa disinformaatiota ei missään nimessä päästetä leviämään Facebookissa tai YouTubessa.


Mutta koska vaihtoehtomedioita eivät nämä sensorit pysyneet sulkemaan, heidän oli pakko aloittaa loanheitto. Eli miten kävi? Esimerkiksi The New York Times -lehdessä (9.5.2020) arvioitiin Mikovitsin puheita. Lehti totesi Mikovitsin videoillaan esittämät puheet ”perusteettomiksi väitteiksi”, vaikkakin lehden mukaan Mikovitsin hyökkäystä tohtori Anthony Faucia, olikin katsottu yli kahdeksan miljoonaa kertaa viimeisen viikon aikana. Katsotaanpa miten The New York Times -lehdessä kirjoitettiin Judy Mikovitsista:

Maanantaina YouTubeen lähetetyssä videossa nainen kuvaili animoidusti globaalin eliitin, kuten Bill Gatesin ja tohtori Anthony Faucin, perustelematonta salajuonta käyttää koronaviruspandemiaa taloudellisen voiton tavoitteluun ja poliittisen vallan kaappaamiseen. 26-minuuttisella videolla nainen väitti, kuinka tohtori Fauci, National Institute of Allergy and Infectious Diseases -instituutin johtaja ja johtava ääni koronaviruksesta, oli haudannut hänen tutkimuksensa siitä, kuinka rokotteet voivat vahingoittaa ihmisten immuunijärjestelmää. Hän julisti, että heikentyneet immuunijärjestelmät ovat tehneet ihmisistä alttiita sairauksille, kuten Covid-19.

Rokotteen vastustajat, salaliittoryhmä QAnon ja Reopen America -liikkeen aktivistit tarttuivat nopeasti videoon, joka on kohtaus pidemmästä ja myös arveluttavasta dokumentista nimeltä "Plandemic", ja se keräsi yli kahdeksan miljoonaa katselukertaa. Ja se on tehnyt naisesta – tohtori Judy Mikovitsista, 62, arvottomasta tiedemiehestä – joka on noussut viruksesta levitettävän disinformaation uudeksi tähdeksi.

Hänen nousuaan ei tehostanut vain YouTube-video, vaan myös hänen huhtikuussa julkaisemansa kirja "Plague of Corruption", joka kehystää tohtori Mikovitsin totuudenpuhujana, joka taistelee petosta vastaan tieteessä. Viime viikkoina hänestä on tullut äärioikeistolaisten julkaisujen, kuten The Epoch Times ja The Gateway Pundit, suosikki. Median näkemysyhtiö Zignal Labsin mukaan hänen mainitsemisensa sosiaalisessa mediassa ja televisiossa on noussut jopa 14 000:een päivässä.[2]

Lisäsin korostukset tekstiin, koska lehtihän asettui arvioimaan Mikovitsin asemaa ja luotettavuutta melko tyypillisillä keinoilla. Kas kun ei vielä ollut mainintaa siitä, että Mikovits olisi ollut antisemiitti, mutta ilmeisesti viittaus äärioikeistoon on jo riittävän paha arvonalennus Mikovitsille. 

Judy Mikovits ja Kent Heckenlively kirjoittivat vuonna 2020 julkaistun kirjan Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science. Kirjassa kerrotaan miten paljon peittelyä ja korruptiota tapahtuu rokotebisneksen ympärillä. Kirjassa on lukuisia esimerkkejä siitä, että kun virologit ja rokotteiden kehittäjät havaitsivat rokotteissa ongelmia tai saastumista, heidät vaiennettiin, irtisanottiin ja heidän tutkimuksensa todettiin virheellisiksi. Näin kävi myös Judy Mikovitsille. Signs of The Times -sivustolla on hänen puolustuksekseen esitetty seuraavaa:

Kommentti: Judy Mikovitsia on tämän videon lisäksi haastateltu lukuisia kertoja ja odotetusti on hän kiitosten lisäksi saanut internetissä niskaansa yhden jos useammankin naakkaparven, jotka mustamaalaavat hänen mainettaan ja "debunkkaavat" hänen sanomisiaan. Ottaen huomioon Mikovitsin vastustajien loputtomat resurssit ja kuinka paljon (rahaa) on pelissä, nämä hyökkäykset ovat odotettuja. Esim. käyttäen hakuterminä sanaa Mikovits antavat tavallisimmat hakukoneet tuloksina 99-prosenttisesti negatiivisia ja "debunkkaavia" kirjoituksia, uutisia ja artikkeleita. Mikovitsista kertova Wikipedia-sivu on luonnollisestikin myös muokattu antamaan hyvin negatiivisen sävyn hänestä.

Listaamme alla kolme tavallisimmista "debunkkaus"-väitteistä, tarjoten vasta-argumentit niihin:

1. Väite: Mikovits ei ole arvostettu tai varteenotettava tieteilijä, hänen meriittinsä ovat vaisut ja saattavat jopa olla täysin tekaistut.

Vastaus: Tämä väite on helposti kumottu katsomalla esim. hänen julkaisujaan. Hänen väitöskirjansa vuodelta 1991 löytyy Scholar Googlesta ja abstrakti on luettavissa. Julkaisuhaku NCBI:n (National Center for Biotechnology Information) tietokannasta nimellä Mikovits JA antaa tulokseksi 34 osumaa/julkaisua, joista moni on yhteistyössä Frank W. Ruscettin kanssa. Frank Ruscetti, PhD on arvostettu mikrobiologi, joka teki yli 40-vuotisen uran National Cancer Institutessa, toimien esim. sen leukosyyttibiologian osaston johtajana useita vuosia. Tutkijat Ruscetti ja Poiesz eristivät ensimmäisen ihmissairauksia aiheuttavan retroviruksen (Human T-cell Leukemia Virus) vuonna 1980. Mikovitsin nimi löytyy esim. tämän osaston työryhmän luettelosta vuoden 1996 NCI:n vuosikirjassa. Haku Ruscettin nimellä samaisesta NCBI:n tietokannasta antaa tulokseksi 277 julkaisua. Mikovits ja Ruscetti tekivät yhteistyötä vuosikymmenien ajan. On tuskin mahdollista, että kukaan huijari, tekaistuin meriitein, pystyisi olemaan erään maailman johtavimpien mikrobiologien työryhmässä tulematta paljastetuksi.

2. Väite: Mikovits on epäluotettava, koska hänet pidätettiin vuonna 2011 hänen syyllistyttyä laboratoriomuistiinpanojen varastamiseen Whittemor Peterson Institutesta (WPI), jossa hän työskenteli tuolloin.

Vastaus: syytteet Mikovitsia vastaan hylättiin kesäkuussa 2012 todisteiden puuttuessa (varkaudesta ei ollut näyttöä). Lisäksi tuomari, joka tuomitsi alunperin Mikovitsia vastaan joutui myöhemmin eväämään itsensä, koska hän oli vastaanottanut lahjoituksia Whittemor Peterson Instituten johtajalta Harvey Whittemorelta. Harvey Whittemore sai tuomion törkeistä rikoksista, mm. laittomien lahjusten antamisesta ja valehtelusta liittovaltion virkamiehille.

3. Väite: videossa Mikovits väittää virheellisesti erään tutkimuksen osoittaneen influenssarokotteiden lisäävän riskiä sairastua COVID-19:ään.

Vastaus: Mikovits ei videossa sano että tutkimuksen mukaan sairastumisriski koskee juuri COVID-19:ää (SARS-CoV-2 viruksesta), vaan sairastumista koronaviruksista yleisesti (erilaisia koronaviruksia on lukuisia). Lisäksi kuuluuhan SARS-CoV-2 myös koronaviruksiin! Kyseisessä tutkimuksessa mainitaan: "Examining non-influenza viruses specifically, the odds of both coronavirus and human metapneumovirus in vaccinated individuals were significantly higher when compared to unvaccinated individuals".

Suosittelemme myös lukemaan Mikovitsin uutuuskirjan Plague of Corruption, joka on ollut jo viikkoja Amazonin myydyimpien listan ykkösenä. Mikovitsilta on aiemmin ilmestynyt myös kirja Plague, josta löytyy vastaukset ja vasta-argumentit useisiin debunkkaajien väitteisiin hänen uraauurtavista löydöksistään koskien ns. XMRV-retrovirusta (joka hänen mukaansa saattaa olla monien kroonisten sairauksien taustalla).[3]

Signs of The Times Times -sivustolta löytyy tekstitettynä Judy Mikovitsin haastattelusta tehty Plandemic -dokumenttivideo. Koska Judy Mikovits ei suostunut valehtelemaan ja pimittämään tietoaan rokotteiden haitallisuudesta, lääketeollisuus aloitti häntä vastaan mustamaalaamis- ja vainokampanjan, joka johti häntä vastaan nostettuihin tekaistuihin syytöksiin ja pidätykseen. Oikeus sai langetettua hänelle viideksi vuodeksi ”suukapulamääräyksen” (ns. gag order), millä tarkoitetaan, että Mikovits ei saanut missään puhua rokotetutkimuksistaan, muuten siitä olisi seurannut oikeustoimia häntä vastaan. Judy Mikovitsin tietojen täytyy olla todella vaarallista Pig Pharman kannalta!

Katso tästä dokumenttia Plandemic ja Judy Mikovits.


Vielä niille tiedoksi, jotka eivät herraa Anthony Fauci ole tunteneet, niin jatkoa tämän linkin kautta. Uusi haastaja YouTubelle näyttää olevan Kansantube. Toinen on tietysti Tokentube.


[1] https://time.com/4420430/tim-kaine-catholic-abortion/

[2] Davey Alba (9.5.2020) ”Virus Conspiracists Elevate a New Champion” The New York Times. https://www.nytimes.com/2020/05/09/technology/plandemic-judy-mikovitz-coronavirus-disinformation.html

[3] https://fi.sott.net/article/512-Plandemic-dokumenttielokuva-osa-1-Judy-Mikovitsin-haastattelu-tekstitetty-suomeksi

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...