lauantai 19. marraskuuta 2022

Pedofiilit pyörittävät maailmaa

Postaus, jota olen työstänyt jo useita viikkoja, on ollut erittäin raskasta työstettävää, koska se liittyy kansainväliseen pedofiliarinkiin. Lapsiin ja nuoriin kohdistuva systemaattinen, vuosia jatkunut väkivalta ja hyväksikäyttö on, jotain mitä järki ei ymmärrä. Kun tähän kaikkeen liittyy vielä satanistinen ja ritualistinen väkivalta, jota harjoittavat ja ovat jo vuosikausia harjoittaneet uutta maailmanjärjestystä ajavat korkean profiilin omaavat poliittiset johtajat - ymmärryskykyni on loppunut. 

Olen tehnyt tutkimusta tähän suuntaan nyt jo jonkin aikaa - ihan vilpittömästi. En ole tietoisesti pyrkinyt mustamaalaamaan mitään enkä ketään. Minulla ei ollut mitään ennakkoasennetta. Olen antanut faktojen ja todistusaineiston puhua. Olen katsonut niitä ja tehnyt järkyttävän havainnon - kaikki päätyy aina samalle sylttytehtaalle. Nimittäin vapaamuurarilliseen juutalaiseen perinteeseen aina Babylonian aikakaudelle saakka. Sieltä tämä lasten ritualistinen uhraaminen Molokille/ Baalille juontaa juurensa. Kammottavaa.

Juutalaisille oli annettu Mooseksen kautta laki, jonka keskipisteenä oli laintaulut kymmenen käskyn muodossa. Nehän ovat olleet kautta vuosisatojen hyvän demokraattisen lainsäädännön perustana. Kuka sellaista edes haluaisi kumota? Babylonian pimeydestä voimansa ammentaneet satanistit alkoivat kirjoittaa Vanhan Testamentin kirjoitusten rinnalle ihan omaa lakikirjaansa - Talmudia. Eikä siinä kaikki, he myös alkoivat tulkita VT:n kirjoituksia aivan kuten tahtoivat. Luultavasti tuo "viisaus" tuli itseltään perkeleeltä. Muuta en tähän osaa sanoa. Koska Talmud sallii alle kolmivuotiaiden lasten naittamisen - ja itse asiassa juuri lasten hyväksikäyttö ei olekaan Talmudin mukaan huorin tekemistä vaan ihan suotavaakin. Talmud kannustaa ritualistiseen lasten raiskaamiseen.

Oikeasti tuota edellä mainittua en ehkä olisikaan koskaan halunnut tietää. Mutta se vain tuli tietooni yksinkertaisesti sen takia, että ihmettelin tätä juutalaista Hollywood näyttelijä Kevin Spaceytä, joka vuodesta toiseen pääsee pälkähästä, vaikka on ollut lukuisia kertoja syytettynä pedofiliasta. Ja sitten henkilöt, jotka ovat olleet valmiita tulemaan esiin ja asettamaan Kevin Spaceyn syytteeseen, kuolevat ihan yllättäen - ennen kuin ehtivät todistaa.

Heitä on alkanut kuolla kuin kärpäsiä. 


Kun googlettaa Kevin Spacey yhdessä sanan "pedophilia" tai "sex abuse" - osumia ja juttuja tulee niin paljon, että niiden lukemiseen väsyy. Ja useimmiten todistajat on joko maksettu hiljaisiksi tai tapettu tai hiljennetty ihan millä vaan keinolla.

Kaikkein omituisin keissi on se, että Kevin Spacey käpälöi ja kopeloi Norjan kuninkaallista Ari Behmiä, joka aikoi nostaa syytteitä Spaceytä vastaan. Ja hups - hänkin kuoli yllättäen.

Tämä Spacey on vain yksi esimerkki näistä suojelluista juutalaispedofiileistä, mutta lonkerot ulottuvat niin järkyttäviin mittakaavoihin, että sitä on vaikeata edes ymmärtää.

Kaikki todisteet on kuitenkin olemassa. Ja siihen liittyy kansainvälinen poliittinen johto, poliisiylijohto, lahjottu (kiristetty, uhkailtu) oikeuslaitos. Vallankolmijako on täysi vitsi. Demokratiaa ei ole. On vain yksi johtoporras - siellä pyramidin huipulla. Sillä hallinnassaan poliisi, armeija ja koko poliittinen näennäisjohto. 

Suomi ei ole mikään lintukoto. Suomi on tiukasti tämän korruptoituneen eliitin talutusnuorassa. Sen takia Veijo Balzar ei saanut viime helmikuussa mitään tuomiota oman pedofiiliseksikulttinsa pyörittämisestä. Ja kun eräs suomalainen rikostoimittaja sitä alkoi ihmetellä ja penkoa - miten kävi? Hänkin kuoli.

Lapset rakastavat niitä piirtämis- ja väritystehtäviä, joissa viivalla yhdistetään pisteet toisiinsa numerojärjestyksessä. Osaatko sinä yhdistää pisteet toisiinsa? Jos sen teet, kuva on kirkastakin kirkkaampi. Ei mitään epäilyksen häivää. Kuvasta löytyy Sanna Marin, huumeet, vapaamuurarit sekä juutalaisen pedofiili-Kissingerin kouluttama natsi Klaus Schwabin WEF.

Kansallismielisyys ei ole sama asia kuin uusnatsismi. Lainaan kuvia Partisaani -sivustolta, koska uskon, että kyseisellä sivustolla on paljon hyvää annettavaa nykytilanteen arviointiin. Ennen vanhaan nostetta poliittisella uralle haettiin Suomessa Tehtaankatu 4:stä. KGB:n ja Neuvostoliiton siunausta tarvittiin, jotta ryvettyneessä Suomessa pääsi rämpimään parhaille paikoille ja palkoille. Nyt sama ryvetys jatkuu länteen päin.




Tässäkään Marinin hallituksesta otetussa kuvassa olevassa asetelmassa ei ole mitään outoa. Kuinka selvästi se pitäisi kaikille piirtää, että kuvassa on vapaamuurarillista symboliikkaa niin paljon, että pitää olla hyvin sokea, jos sitä ei näe eikä tajua. Ja miten paljon poliitikkojen pitää harrastaa itsepetosta, kun suostuvat tuollaiseen asetelmaan? Suostumalla tanssimaan vapaamuurarien askelmerkkien mukaan he antavat suostumuksensa kaikkeen siihen, mitä tuo uutta maailmanjärjestystä ajava eliitti haluaa ja tahtoo. 

Heidän täytyy varmasti laittaa sydämensä pakastimeen, jos he saavat tietää tai jos itse ovat osallisia kansainvälisen pedofiliaringin toimintaan. Jotain on pahasti vialla. Mutta kun ihminen saa sitä maallista mammonaa ja valtaa, on ehkä helpompi tehdä kompromisseja.

Tekevätkö nämä suomalaiset naispoliitikot ihan itse tietoisesti näitä vapaamuurarien käsimerkkejä vai käskeekö heitä joku tekemään näin? 

Kuvasta löytyy ainakin pari kertaa leijonan tassu. 
Sitten on tuo sormesta vetäminen tai ehkä Sanna Marinilla on etusormi ojennettuna. Sekin on hyvin tunnettu käsimerkki vapaamuurareilla. Heillä onkin tällainen oma viittomakielensä, johon saa koulutuksen vain vihkiytymällä heidän salaisuuksiinsa. Ja salaisuuksina ne pitkälti myös säilyvätkin, koska jo ensimmäisellä asteella alkaa valojen vannominen. Jos tuon valan rikkoo, saa valan vannonut kohdata juuri sellaisen kuoleman, mihin on itsensä valaa vannoessaan vihkiytynyt. 

Jokunen siellä täällä silloin tällöin jättää järjestön ja mikäli henkilö alkaa näitä salaisuuksia paljastaa, hänet useimmiten löydetään melko pian onnettomasti henkensä menettäneenä. Juhani Julin oli esimerkiksi tällainen tyyppi.

Ymmärryksen lisääminen tästä asiasta ei pitäisi olla rikos, vaikka todennäköistä on, että hyvin pian kaikkia toisinajattelijoita tullaan jollain tapaa rankaisemaan ja estämään "kansallisen turvallisuuden" nimissä. Nyt voimassa olevat siviilitiedustelulait mahdollistavat sen. En kehota ketään väkivaltaan enkä mihinkään aseistautumiseen, koska uskon vain ja ainoastaan siihen, että turva on ikiaikojen Jumalassa ja hänen pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa.

2.Korinttolaiskirje:
10:4 sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia.

Efesolaiskirje:
6:4 Ja te isät, älkää kiihoittako lapsianne vihaan, vaan kasvattakaa heitä Herran kurissa ja nuhteessa.
6:8 tietäen, että mitä hyvää kukin tekee, sen hän saa takaisin Herralta, olkoonpa orja tai vapaa.
6:9 Ja te isännät, tehkää samoin heille, jättäkää pois uhkaileminen, sillä tiedättehän, että sekä heidän että teidän Herranne on taivaissa ja ettei hän katso henkilöön.
6:11 Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
6:13 Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
6:14 Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
6:15 ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
6:16 Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
6:17 ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
6:18 Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
6:19 ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,


4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...