lauantai 26. marraskuuta 2022

Johtaako WHO:n uusi sopimus Suomen kansan Pedon merkkiin?


Lue ehdottomasti tämä artikkeli: WHO:n sopimuksesta Injektiopiikki.com

Nyt se kannattaa kyllä lukea todella tarkkaan. Injektiopiikki.comin viimeisin postaus sisältää niin järkyttävää ja ajankohtaista asiaa, jollaista en ole pitkään aikaan lukenut yhtään mistään. Näyttää siltä, että WHO:n sopimus Suomen kanssa on johtamassa siihen, että kaikkien on otettava digitaalinen henkilöllisyys eli ID ja se tullaan laittamaan osaksi ihmiskehoa - tekniikkaa, miten sen tehdään ei artikkelissa kerrota. Viime aikoina on ehdotettu, että se olisi jonkinlainen tatuointi. Vuosikymmeniä takaperin kehitettiin mikrosirua ja sitä tekniikkaa hyödyntää RFID, eli radiotaajuinen etätunnistus, joka on menetelmä tiedon etälukuun ja -tallentamiseen käyttäen RFID-tunnisteita eli tägejä. RFID-tunniste tai saattomuisti on pieni laite, joka voidaan sisällyttää tuotteeseen valmistusvaiheessa tai liimata siihen jälkikäteen tarralla. 

Jotain tuon kaltaista se saattaa olla. Katselin jo vuosia sitten kauhuissani, miten postipaketteja alettiin seurata tuon tägin avulla. Ihmettelin, että eivätkö ihmiset tajua, mihin tämä kehitys tulee johtamaan. Postipakettien avulla lähdettiin kehittämään ja testaamaan tätä jäljitys ja seurantamenetelmää, jonka piiriin sitten liitetään lopulta ihmiset. Ja jos joku ei nyt sitten tiedä, miksi tuo järjestelmä tulee olemaan pedon merkki niin pakko se on tähän taas laittaa - nimittäin ne kolme kuuluisaa Raamatun jaetta Ilmestyskirjan luvusta 13. 

Ilmestyskirja:

13:1 Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

13:2 Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

13:3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

13:4 Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"

13:5 Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.

13:6 Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

13:7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

13:8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

13:9 Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

13:10 Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.

13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.

13:12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.

13:13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

13:14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. 


Ukrainan sota? Miksi?

Kuka on syyllinen? Kuka aloitti sodan?

Näihin kysymyksiin Ukrainan sodan taustoista ja syistä kertoo kokenut everstiluutnantti Riccardo Bosi. Hänellä on asiaa.

Riccardo Bosi kertoo Ukrainan sodasta KansanTubessa. Kannattaa katsoa. Kun sota tästä vielä eskaloituu Suomeen asti - varsinkin siinä vaiheessa, kun Suomi on täysivaltainen NATO-jäsen. Kannattaa miettiä kenen joukoissa seisoo ja kenen puolesta taistelee.

Kuka on everstiluutnantti (Rtd) Riccardo Bosi?

Riccardo Bosi on haluttu puhuja ja konsultti johtajuudessa, strategiassa ja innovaatioissa, ja hän työskentelee yksityisen teollisuuden, julkisen sektorin sekä armeijan kanssa hyödyntäen yli 40 vuoden kokemustaan ​​kaikissa kolmessa.

Riccardo on entinen Australian armeijan erikoisjoukkojen everstiluutnantti, joka palveli Lähi-idässä, Aasiassa ja Tyynellämerellä sekä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien erikoisoperaatioiden komennon pitkäaikaisena neuvonantajana. Riccardon kokemus teollisuudesta ulottuu kansainvälisistä yrityksistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Hän on konsultoinut kansainvälisesti kaasu- ja öljyteollisuuden liiketoiminnan jatkuvuutta Pakistanissa, Thaimaassa, Filippiineillä ja Italiassa sekä luonut ja kehittänyt startup-yrityksiä eri toimialoille. Julkisella sektorilla hän on kehittänyt aloitteita, jotka ovat tuoneet valtiolle vuosittain satojen miljoonien dollarien arvosta uutta teollisuutta. Riccardo asuu Sydneyssä Australiassa, on onnellisesti naimisissa ja hänellä on kolme ihanaa lasta.

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...