torstai 1. joulukuuta 2022

The Coming Digital Currency

Kevin Shipp toimi ennen CIA:n agenttina, mutta sitten häntä pyydettiin tekemään jotain laitonta ja kamalaa. Hän kieltäytyi ja hänet yritettiin murhata sairastuttamalla myrkyllisessä ympäristössä. Hän selvisi ja alkoi paljastaa CIA:n ja koko globaalin eliitin pimeitä suunnitelmia.

Mass murder, coverup, and payoffs: Following the Big Money behind the Cr...



Rio Tinto on maailman toiseksi suurin kaivosyhtiö ja sen on perustanut Rothschildin pankkiirisuku. Kevin Annett kertoo videolla, että brittiläinen monarkia omistaa nyt tuota yhtiötä ja yhtiö on anastanut Kanadasta valtavat maa-alueet ja tapattanut kaikki intiaanit ja muutkin, jotka ovat asettuneet vastustamaan. Justin Trudeau peittely- ja salailuoperaatiossa mukana. MURHAAJIA HE OVAT!

Brittimonarkit anastivat siis alkuperäisväestön maat, koska siellä oli timantteja! Ja sitten he tappoivat nämä intiaanit. Tämä kaikki tapahtui muutama vuosi sitten, kun kuningatar Elisabet oli vielä elossa. 


Alex Jones ja Project Veritaksen yhteydet brittien tiedustelupalveluun ja sionisteihin

 


Alex Jonesin viimeisin video nostaa esille konservatiivisen journalistista sisältöä tuottavan yhtiön nimeltä Project Veritas ja sen paljastamat ihmis- ja lapsikaupat. Taitaa olla nämä ”paljastukset”, mitä ehkä paljastetaan, vain sellaisten pikkutekijöiden puuhastelua. Koska Project Veritaksella ei ole puhtaat jauhot pussissa ja se linkittyy erittäin vahvasti sellaisiin sionistisiin rahoittajiin ja taustoihin, että kuka edes pystyy luottamaan tällaiseen mediaan?

Wikipedian mukaan Project Veritas:

”Project Veritas (PV) on amerikkalainen äärioikeistolainen aktivistiryhmä, jonka James O'Keefe perusti vuonna 2010. Ryhmä tuottaa petollisesti muokattuja videoita peitetoiminnassaan, joissa he käyttävät salaisia ​​tallenteita pyrkiessään häpäisemään valtavirran mediaorganisaatioita ja progressiivisia (lue vasemmistolaisia) ryhmiä. Project Veritas käyttää myös ansoja luodakseen huonoa julkisuutta kohteilleen ja on levittänyt disinformaatiota ja salaliittoteorioita videoissaan ja toimissaan.”

Project Veritas on ollut toiminnassa vuodesta 2010 alkaen, mutta O’Keefe aloitti konservatiivista propagandaa valmistelleen aktivisminsa jo joitakin vuosia aiemmin. Hänen ensimmäinen tunnettu tempauksensa oli horjuttaa salaa tehdyillä nauhoituksilla amerikkalaisten luottamusta Planned Parenthood -järjestöön, joka on tunnetuin aborttioikeuden puolestapuhuja Yhdysvalloissa. Sellainen toiminta vetoaa Amerikan fundamentalistikristittyihin. 


The Guardian -lehdessä 8.3.2013 kerrotaan varsin ikäviä asioita James O´Keefesta. Hän on joutunut oikeudessa korvaamaan aiheuttamiaan vahinkoja valheellisiksi todettujen kampanjoidensa takia. Hänen alaisensa Project Veritaksessa ovat tuoneet esille seksuaalista häirintää ja jopa vankina pitämistä. 

Mikäli The Guardianin tiedot pitävät paikkansa, James O´Keefen oma toiminta ei kestä päivänvaloa.

Politiikan saralla PV;n toiminta on siis ollut yksipuolista, kun se on paljastanut tai tehtaillut paljastuksia vasemmistolaisista tai sellaisiksi heidän leimaamistaan henkilöistä.

Moni ajattelee tässä kohtaa, että tällainen Alex Jonesin ja PV:n mustamaalaus on valtamedioiden ja kabaalin salajuoni pimittää TOTUUTTA. Eli ihminen, joka valitsee uskoa Alex Jonesia ja hänen taustallaan toimivaa Project Veritasta, tekee sen kyllä puhtaasti tunnesyistä.

En ole koskaan uskonut, että Alex Jones olisi muuta kuin CIA:n Mockingbird operaation tuote, jonka tehtävänä on markkinoida salaliittoteorioita pinnallisesti ja orkestroida kontrolloitua oppositiota. Minulle sellainen ei kelpaa. Totuus on ILKEÄ kaikkia osapuolia kohtaa - myös republikaaneja kohtaan.

Kuten tiedetään, Wikipedia ei ole luotettava lähde. Sehän on selvä asia, mutta siinä esitetyt väitteet voidaan ottaa tutkimuksen alle. En väitä tietäväni kaikesta kaikkea, mutta yritän perehtyä asioihin tasapuolisesti. Perehdytän lukijani tässä postauksessa Project Veritakseen mahdollisimman monipuolisesti.

Ensinnäkin vaikka Project Veritaksen epäillään toimivan varsin kyseenalaisin keinoin, sen toimintaa alettiin kuitenkin jopa puolustaa journalistiseen vapauteen perustuvilla argumenteilla. Esimerkiksi Helsingin Sanomienkin jutussa kerrotaan PV:n toiminnasta jotain sellaista, mikä alkoi herättää laajempaa mielenkiintoa. HS (19.11.2021) otsikolla ”Konservatiivinen hämärähanke USA:n kahtiajaon ytimestä – Tällainen on The New York Timesin julkaisukiellon aiheuttanut Project Veritas”:

Suurelle osalle amerikkalaisia tuntematon Project Veritas nousi valtakunnalliseksi puheenaiheeksi poikkeuksellisen uutisen myötä vuosi sitten. Newyorkilainen tuomari käski The New York Timesia (NYT) lopettamaan väliaikaisesti eräiden tietojen julkaisun ja keruun liittyen PV:hen. Tuomarin määräys koski dokumentteja, jotka olivat PV:n asianajajan kokoamia. PV on haastanut lehden oikeuteen kunnianloukkauksesta, koska lehti julkaisi artikkelin PV:n tuottamasta – lehden mukaan perättömiä väitteitä sisältäneestä videosta – liittyen vaalivilppiin Minnesotassa.

Sananvapauden puolustajat tyrmistyivät tuomarin päätöksestä, joka heidän mielestään rajoittaa lehden oikeutta kerätä journalistista tietoa. NYT:n päätoimittaja Dean Baquet sanoi uutistoimisto Reutersille, että tuomarin päätös on perustuslain vastainen ja toimii ”vaarallisena ennakkotapauksena”. Oikeusjupakka on pannut vastakkain maailman arvostetuimpiin kuuluvan sanomalehden ja aivan toisenlaisilla kriteereillä tietoa hankkivan ja levittävän hankkeen.

Tarkkaavainen lukija saattaa nyt kiinnittää huomiota tuohon HS:ssa esitettyyn väitteeseen, joka liittyy vaalivilppiin. Kun niinkin arvovaltainen lehti kuin The New York Times alkaa kirjoitella PV:stä ja sellainen kielletään, silloin herääkin ajatus, että tässä nimenomaisessa tapauksessa olisikin ollut mahdollista, että PV kertoikin jotain TOTTA! Eli vaalivilppiä ei saanutkaan paljastaa. Kaikkea muuta höpötystä kylläkin. Kabaali oli ilmeisesti päättänyt, että tällä kertaa Joe Biden voittaa vaalit. Tästä lisää postauksen lopussa.

HS:n jutussa jatketaan näin:

Jos Yhdysvaltain liittovaltion poliisilta FBI:lta kysytään, PV:tä epäillään presidentti Joe Bidenin tyttären Ashleyn päiväkirjojen varastamisesta. Päiväkirjan otteiksi väitettyjä kirjoituksia julkaistiin äärioikeiston verkkosivulla viime vuonna järjestettyjen presidentinvaalien alla, noin puolitoista viikkoa ennen kuin kansa valitsi demokraatti Bidenin ja republikaani Donald Trumpin välillä. FBI ratsasi PV:n perustajan O’Keefen ja kahden hänen yhteistyökumppaninsa kodit marraskuun alussa.

Tämä kertookin jo kaiken oleellisen. Onko esimerkiksi niin, että kun PV nyt sitten onnistuikin paljastamaan jotain oleellista eli vaalivilppiä, piti kehittää joku muu syy, miksi PV:tä lähdettiin ratsaamaan ja sanktioimaan.

Dokumentti 2000 Mules on aivan hiljattain esittänyt vahvoilta tuntuvia väitteitä siitä, että demokraattipuolue olisi harjoittanut vaalivilppiä.


Katso tästä 2000 Muulia.

PV ei kuitenkaan ole kaikessa toiminnassaan välttämättä puhdas pulmunen. Vuonna 2013 ryhmä äänitti salaa videolle julkisen palvelun radiokanavan NPR:n toimitusjohtajan Vivian Schillerin keskustelua, jossa tämä laukoi kovia kommentteja esimerkiksi republikaaneja lähellä olevasta teekutsuliikkeestä. Schillerin sanomisia oli editoitu rajun tarkoitushakuisesti mutta tehokkaasti: Schiller joutui eroamaan. Tämä osoittaa, että vaihtoehtomediallakin on valtaa, mutta tekeekö sekään sitten aina oikeutta sen maalittamille kohteille?

 Project Veritaksen yritys tuottaa valeuutisia

Vuonna 2017 PV yritti tuputtaa The Washington Post -lehdelle valeuutista senaattoriehdokas Roy Mooresta, jota monet naiset olivat syyttäneet seksuaalisesta väkivallasta tai häirinnästä. Project Veritasille työskennellyt nainen lähestyi lehteä ja väitti, että Moore oli saattanut hänet raskaaksi, kun nainen oli teini-iässä. Raskaus päättyi väitetysti aborttiin. Lehti huomasi kertomuksessa aukkoja ja selvitti naisen kytkökset Project Veritasiin ja voitti tästä ja muista Mooreen liittyneistä uutisistaan Pulitzer-palkinnon.

Sananvapauden puolesta kaikkien kukkien on annettava kukkia

Oikeus- ja lakitieteen professori Jane E. Kirtley on kirjoittanut kommentaarissaan (22.11.2021) otsikolla ”Project Veritas and the mainstream media: Strange allies in the fight to protect press freedom”:

”Median etiikan ja -oikeuden professorina olen paininut vuosia sen kanssa, mitä ajatella Project Veritaksesta ja sen julkaisuista. Kuten monet medialakimiehet, toivon, että se vain katoaisi. Siitä huolimatta mediaorganisaatiot ja niiden kannattajat, kuten American Civil Liberties Union, Committee to Protect Journalists ja Reporters Committee for Freedom of Press, joiden johtajana toimin vuosina 1985–1999, kokoontuivat protestoimaan etsintöjä ja takavarikkoja vastaan mahdollisena loukkauksena uutisorganisaation sananvapauden suojaamaa oikeutta kohtaan kerätä tietoja. He vaativat vastauksia siihen, miksi Project Veritas joutui tutkinnan kohteeksi. Ja he tekivät selväksi, että he olivat huolissaan muustakin kuin vain Project Veritaksesta, jonka menetelmiä he ovat usein tuominneet.”[2]

Sananvapauden näkökulmasta onkin tavallaan suotavaa, että on journalistista vapautta, mutta se jättää sitten vastuun kuulijalle ja lukijalle tarkistaa, milloin heidän tekemänsä paljastukset ovat totta ja milloin taas tekaistuja kampanjoita. Oikeastaan järkyttävin paljastus PV:n taustalta on se, että koko organisaatio saattaakin olla brittitiedustelun kouluttama operaatio.

Mistä Project Veritas saa rahoituksensa?

PV syyllistyy tiettävästi valeuutisiin. Mutta paljon enemmän saa irti, kun seuraa rahaa. Se on se ohje, kun pitää selvittää kytkökset ja sitä kautta motiivit. Millä ja kenen asialla Alex Jones ja PV oikein ovat?

Talouslehti Forbesin mukaan O’Keefe on tienannut Project Veritasin aktivismillaan 1,9 miljoonaa dollaria (noin 1,7 miljoonaa euroa) vuodesta 2011 lähtien. Project Veritas saa lahjoituksia konservatiivisilta tahoilta kuten Donors Trust -rahastolta. Sitä ovat rahoittaneet Kochin miljardööriveljekset, jotka ovat tukeneet republikaaniehdokkaita.

Lokakuussa 2016 uutisoitiin, että ryhmä oli saanut 10 000 dollarin lahjoituksen Donald Trumpin säätiöltä noin kuukausi ennen kuin Trump ilmoitti pyrkivänsä ehdokkaaksi vuoden 2016 presidentinvaaleissa. CNBC-kanavan mukaan Trumpin ja muiden lahjoituksilla tuotettiin esimerkiksi video, jossa väitettiin, että demokraattiehdokas Hillary Clintonin kannattajille maksettiin 1 500 dollarin palkkioita siitä, että he järjestäisivät väkivaltaisia kahakoita Trumpin vaalitilaisuuksissa. Trump viittasi PV-ryhmän videoon vaaliväittelyssä Clintonin kanssa pyrkien osoittamaan, miten likaiseksi Clintonin kampanja oli muuttunut.[1]

Brittien tiedustelupalvelu MI6 kouluttaa Alex Jonesin tietolähdettä

Tätä näkökulmaa tuo esille PR Watch -sivusto, joka kirjoittaa (17.3.2020) otsikolla ”Kochiin linkitetty hyväntekeväisyysjärjestö rahoitti Veritas-projektia, kun se työskenteli entisten vakoojien kanssa soluttautuakseen liberaaleihin ryhmiin”:

Erik Prince, yksityisen palkkasoturiyrityksen Blackwater Worldwiden entinen johtaja, värväsi entisiä vakoojia työskentelemään oikeistolaisen pisto-operaatio Project Veritasin kanssa soluttautumaan liberaaleihin ryhmiin, New York Times raportoi 7. maaliskuuta. Hän myös antoi Project Veritas -henkilöstölle pääsyn hänen tietoihinsa. Wyomingin karjatila, jossa he saivat "valvonta- ja tunnistuskoulutuksen" entiseltä brittiläiseltä MI-6-upseerilta, kuten The Intercept raportoi toukokuussa 2019. 

Vuonna 2017 entinen brittivakooja auttoi ohjaamaan operaatiota tiedostojen kopioimiseksi ja keskustelujen nauhoittamiseksi American Federation of Teachers -järjestön Michigan-toimistossa, jossa hänen sisarensa opintosihteeri Betsy DeVos ja hänen miehensä perhe ovat riidelleet vuosia. Sama toimihenkilö, joka osallistui salaliittoon, soluttautui nykyisen demokraattiedustaja Abigail Spanbergerin (D-VA) kampanjaan seuraavana vuonna. 

DeVos-perhe on yksi oikeiston suurimmista poliittisista rahoittajista. (Prinssin perhe on myös erittäin varakas ja antaa rahaa konservatiivisiin tarkoituksiin.) Vaikka DeVos-perheen säätiöt eivät ole lahjoittaneet suoraan Project Veritasille, useat heidän varakkaat poliittiset liittolaisensa ja useat lahjoittajien neuvottelemat rahastosponsorit ovat rahoittaneet ryhmää. Ei ole selvää, kuka maksoi entisille vakoojille Project Veritaksen kanssa työskentelystä tai maksettiinko heille. 

Center for Media and Democracy (CMD) on seurannut yli 11,9 miljoonan dollarin lahjoituksia Project Veritasille vuosina 2014–2018, mikä on noin 43 prosenttia sen maksutuloista tuon ajanjakson aikana. Ylivoimaisesti suurimmat rahoittajat ovat DAF-sponsorit-501(c)(3) -järjestöt, jotka tarjoavat lahjoittajille yksittäisiä hyväntekeväisyystilejä ja välittävät asiakkaidensa lahjoituksia muille järjestöille maksua vastaan ​​ja tarjoavat lahjoittajille erikoistarjouksen. verovähennyksiä. Asiakkailla on mahdollisuus pysyä nimettömänä.

Oikeiston suosikki DAF-sponsori on DonorsTrust. Charles Koch, Robert Mercer ja Adolph Coors ovat käyttäneet sitä voimakkaasti, ja se kaataa rahaa oikeistolaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen ja sosiaalisen hyvinvoinnin järjestöjen verkostoon. DonorsTrust antoi yli 8,4 miljoonaa dollaria Project Veritasille vuosina 2014–2018, mikä on lähes kolmannes ryhmän lahjoitustuloista. DonorsTrustin vuosimaksu nousi 607 000 dollarista vuonna 2014 korkeimmalle tasolle, 2,4 miljoonaan dollariin vuonna 2017. Useilla DonorsTrustin jäsenillä ja henkilökunnalla on läheiset siteet Kochin tukemiin toimintoihin. Asiaan liittyvä Donors Capital Fund antoi 20 000 dollaria Project Veritasille vuosina 2014–2015. 

Project Veritasilla on 501(c)(4) poliittinen haara, Project Veritas Action Fund, johon miljardööri, Trumpia tukeva Mercer-perhe on ohjannut varoja. Vuonna 2018 voittoa tavoittelematon Making America Great, jonka puheenjohtajana toimi Renaissance Technologiesin entisen toimitusjohtajan ja Breitbart News -rahoittajan Robert Mercerin tytär Rebekah Mercer, lahjoitti toimintarahastoon 750 000 dollaria. Mercer Family Foundation ei ole lahjoittanut suoraan Project Veritasille viime vuosina, mutta on mahdollista, että se on käyttänyt DonorsTrustia tehdäkseen niin. Vuosina 2014–2018 säätiö antoi DonorsTrustille 10,9 miljoonaa dollaria, mukaan lukien lähes 8,2 miljoonaa dollaria vuonna 2018, mikä on suuri lisäys edellisiin vuosiin verrattuna. Siirtämällä enemmän hyväntekeväisyysdollareistaan ​​DonorsTrustin kautta, perhe piilottaa lahjoituksensa yleisöltä. Vuonna 2012 Robert Mercer lahjoitti 25 000 dollaria Project Veritasille LLC Gravitas Maximuksen kautta.

Muita huippusäätiöitä, jotka ovat käyttäneet DonorsTrustia anonyymisti lahjoittamiseen konservatiivisille järjestöille vuosina 2014–2018, ovat Knowledge and Progress Fund, Kochin perhesäätiö (5,3 miljoonaa dollaria), Adolph Coors Foundation (4,2 miljoonaa dollaria), Searle Freedom Trust (2,6 miljoonaa dollaria) ja Charles Koch -säätiö (980 000 dollaria). Vuosina 2009–2012 DeVosin appivankien säätiö, Richard ja Helen DeVos Foundation, lahjoitti 6,5 miljoonaa dollaria DonorsTrustille, mutta ei ole sen jälkeen lahjoittanut.

National Philanthropic Trust, toinen lahjoittajien neuvoma rahaston sponsori, antoi lähes 1,3 miljoonaa dollaria Project Veritasille vuosina 2014–2018. Fidelity Charitable Gift Fund, DAF:n sponsori, joka liittyy Fidelity Investmentsiin ja joka on maan suurin voittoa tavoittelematon vuositulolla mitattuna, antoi yli 1,2 miljoonaa dollaria vuosina 2015–2018. Greater Houston Community Foundation antoi lähes 116 000 dollaria vuosina 2014–2018. Lahjoittajien neuvomat rahastosponsorit, jotka liittyvät muihin suuriin rahoitusyhtiöihin, Schwab Charitableen ja Vanguard Charitableen, ovat kumpikin lahjoittaneet yli 100 000 dollaria Project Veritasille. Muita DAF:n sponsoreita National Christian Foundationille (lähes 15 000 dollaria vuosina 2014–2018), Pohjois-Floridan yhteisösäätiölle (10 000 dollaria vuosina 2017–2018) ja Jewish Communal Fundille (6 000 dollaria vuonna 2015) antoivat pienempiä summia. 

Greater Houston Community Foundationin vuoden 2016 verotiedot osoittavat, että DAF:n sponsori sai suuren summan rahaa siirrettyjen öljy- ja kaasuvarastojen muodossa. Asiakkaat voivat siirtää merkittävää omaisuutta, kuten osakkeita, hyväntekeväisyystileilleen maksamatta veroja näiden omaisuuserien myynnistä ja saada samalla hyväntekeväisyysverovähennyksen, mikä on yksi syy siihen, miksi DAF-sponsoreista on tulossa nopeasti suosittuja varakkaiden lahjoittajien keskuudessa. Asiakkaat toimittivat vuonna 2016 lähes 14 miljoonan dollarin arvosta Anadarko Petroleumin, ExxonMobilin ja Marathon Oilin osakkeita hyväntekeväisyystileilleen Greater Houston Community Foundationissa. 

Oikeistolaisen hyväntekeväisyysmaailman varakkaat yksittäiset lahjoittajat ovat myös lahjoittaneet suoraan Project Veritakselle perhesäätiöidensä kautta. Dunn Foundation - jonka hallituksessa on Thomas Beach, DonorsTrustin hallituksen jäsen ja Kochin tukeman Reason Foundationin puheenjohtaja, antoi 274 000 dollaria vuosina 2015-18; Helen Diller -säätiö antoi 125 000 dollaria vuonna 2017; ja Bradley Impact Fund -rahasto antoi 31 000 dollaria vuosina 2015-2018. 

Donald J. Trump -säätiö antoi 20 000 dollaria Project Veritasille vuonna 2015, ja Trump tapasi ryhmän ja sen perustajan James O'Keefen ja mainosti sitä. Trumpin väitetään rohkaisseen O'Keefeä soluttautumaan Columbian yliopistoon ja hankkimaan Barack Obaman yliopistotiedot. Donald Trump, Jr., osallistui O'Keefen häihin. Prince aloitti työskentelyn Project Veritasin kanssa vuoden 2016 vaalien aikana ja jatkoi Trumpin siirtyessä Valkoiseen taloon. Myöhemmin hän esitti Valkoiselle talolle ja Pentagonille suunnitelman Afganistanin sodan yksityistämisestä, mutta puolustusministeri ei tehnyt sopimusta. 

Laki- ja lobbaustoimisto Alston and Bird, joka työllistää Kansasin entisen republikaanisenaattorin Bob Dolen, ohjasi vuonna 2019 miljoonan dollarin lahjoituksen tuntemattomasta lähteestä Project Veritasille, kertoo The New York Times. Yritys lobbasi liittovaltion hallitusta yritysten fossiilisten polttoaineiden ja terveydenhuoltoasiakkaiden puolesta, mukaan lukien ConocoPhillips, Cheniere Energy, kaupparyhmä America's Health Insurance Plans ja CVS Health vuoden 2019 toisella puoliskolla. 

Kochin säätiöt eivät ole antaneet rahaa suoraan Project Veritasille, mutta ryhmällä on henkilökohtaisia ​​​​siteitä Kochin poliittisen verkostoon. CMD:n hankkima vuoden 2018 vuosikatsaus arvioi, että Project Veritasin kehitysjohtajana toimii Adam Guillette, joka perusti Kochin päättävän poliittisen voittoa tavoittelemattoman järjestön American for Prosperityn Floridan haaratoimiston ja työskenteli siellä useita vuosia. Guillette on myös Accuracy in Median presidentti, voittoa tavoittelematon järjestö, joka on saanut rahoitusta DonorsTrustilta. 

Projekti Veritasin vuositulot olivat 8,8 määrän dollaria vuonna 2018, ja O'Keefe vei kotiin noin 387 000 dollaria CMD:n saamien uusimpien veroilmoitusten mukaan.[3]


 

Trumpin käyttämät totuuden lähteet

Vuoden 2016 presidentinvaalien viimeisessä vaalidebatissaan Hillary Clintonin kanssa hän piti Veritas Projectin hankkimia tietoa totuutena ja ikään kuin korostaakseen linkkiensä vahvuutta, Trump oli kutsunut O’Keefen yhdeksi yllätysvieraistaan ​​keskustelun televisioinnissa. The Guardian -lehden mukaan (29.1.2017) ”Project Veritas: how fake news prize went to rightwing group beloved by Trump”:

Se voi olla vain sattumaa, mutta Trumpin vaalivoiton ja Valkoiseen taloon saapumisen jälkeen hänen kannattajansa, konservatiivinen radiojuontaja Bill Mitchell, keksi oman pilan, jolla vakavasti otettavat sanomalehdet olisi mahdollista neutralisoida. "Tiedätkö mitä meidän pitäisi tehdä?" hän sanoi twiitissä tämän vuoden toukokuussa. "Hukuta New York Times ja WAPO:n kärkimediat  kaikenlaisilla hulluilla "vuodoilla". Sitten voimme nauraa, kun ne printtaavat niitä!"

Se ei ole kovin kaukana siitä, mitä O'Keefe on yrittänyt tehdä siitä lähtien. Hänen ensimmäinen kohteensa oli CNN kesäkuussa. Toisessa epäilyttävästi editoidussa videossa Project Veritas tallensi lääketieteellisessä yksikössä työskennelleen CNN-tuottajan puhumassa verkoston kattavuudesta Trumpin siteistä Venäjään – aiheesta, josta tuottajalla ei ollut suoraa tietoa tai se ei ollut osallisena. Trump julkaisi videon Instagram-tilillään. Valkoisen talon lehdistösihteeri Sarah Sanders meni pidemmälle ja kehotti kaikkia amerikkalaisia ​​katsomaan sitä. "Rehellisesti sanottuna kaikki eri puolilla maata katsovat sitä", hän sanoi lehdistötilaisuudessa vastauksena Breitbart Newsin kysymykseen – kanava, joka satunnaisesti raportoi hehkuvin termein Project Veritaksen tuloksista.

CNN:n jälkeen tuli samanlainen tarina New York Timesista, ja sitten oli vuorossa Washington Postin vuoro. Yhteinen lanka kaikkien näiden "valtamedian" maailmaan suuntautuneiden hyökkäysten välillä on heidän huomattava epäonnistumisensa saada aikaan valtamediaan suuntautuva "tappavia iskuja".

Yhteenvetona todettakoon, että Alex Jones ja Project Veritas (PV) saattavat toisinaan osua asian ytimeen, mutta koska rahoitus tulee varsin laajasti maailman valtaeliittiin kuuluvilta järjestöiltä, tämä hössötys, että InfoWars ja PV olisivat oikeasti taistelemassa globalisteja vastaan, on pelkkää SILMÄNLUMETTA.

Miksi ihmeessä NYT ei saanut jatkaa uutisointia PV:stä KUN KYSEESSÄ OLI DEMOKRAATTIEN VAALIVILPPI? Syy on se, että kabaali johtaa molempia leirejä.

Pitää olla jälleen kerran todella sokea, jos ymmärrä, että MYÖS PV on aivan saman Kabaalin johtama. Alex Jonesin Infowars ja PV edustaa kontrolloitua oppositiota – sehän ei ensinkään ole totuuden puolella vaan käyttää JOSKUS totuuden mukaisia paljastuksia omaan poliittiseen agendaansa.

Kontrolloitu oppositio

Tämän kontrolloidun konservatiivisen äärioikeiston tehtävänä on hyökätä vasemmistoa vastaan ja leimata vasemmistolaiset kaikkeen pahuuteen kykeneviksi ihmiskauppiaiksi, jotka salakuljettavat lapsia ja naisia seksiorjiksi. Ihmiskauppa on varmasti totta, mutta se, että oikeistolaiset (trumppilaiset) olisivat tästä irrallaan ja puhtaita kuin pulmuset – on pelkästään vain tätä teatteria, jota me seuraamme. PV:n ”pelkoporno paljastuksissa” on varmasti osittain perääkin, mutta Alex Jonesin oma missio on ihan yhtä perverssiä. He käyttävät tätä tietoa oman oikeistolaisen totalitarisminsa ajamiseen. Tämä pelkoporno suututtaa ja kiihottaa ihmisiä. Kabaalille on yhdentekevää, onko totalitarismi äärioikealta vai äärivasemmalta. Molemmat ääripäät ja kaikki siltä väliltä on heidän naruissaan. En usko, että on olemassa kovinkaan paljon sellaista poliittista liikehdintään, joka ei olisi kabaalin hallinnassa. Aina kun jokin uusi liike syntyy, se solutetaan nopeasti sisältä päin ja tuhotaan.

Kabaali kontrolloi mediaa, jotta se toimii paljastuksissaan vain sen edun mukaisesti. Mikä asia Kabaalin oli estettävä rajoittaessaan uutisointia PV:stä valtamedioissa? Taas kerran Kabaalin piti keksiä ihan naurettava asia: PV oli muka varastanut ja varastanutkin Bidenin tyttären Ashleyn päiväkirjat. No, ehkä Ashelyn päiväkirjat saattoivat sisältääkin paljastuksia, mutta todellinen syy ratsaukseen oli se, että PV:n tutkiva journalismi osui arkaan paikkaan – nimittäin mahdolliseen demokraattipuolueen harjoittamaan vaalivilppiin. Sellainen tieto piti nopeasti salata, koska Kabaali oli näissä viimevaaleissa päättänyt valituttaa John Bidenin Yhdysvaltain presidentiksi. Kabaali on nimittäin päättänyt, että kaikki nämä epädemokraattiset likaiset sodat Ukrainassa Venäjää vastaan suoritetaan demokraattipuolueen lipun alla. Trump on tässä vaihtoehtomaailman narratiivissa päätetty pitää puhtaana, ikään kuin oikeistolaisena messiaana. Trump on se, joka toimii sionistis-kristillisen maailman messiaana, joka taistelee saatanallistettua vasemmistolaista pimeyden agendaa vastaan. Tämä ei tarkoita, että kannattaisin vasemmistolaisuutta. En kannata vasemmistolaisten suosimaa ateismia - mikäli heillä sellainen on vielä aatemaailmassaan perittynä ominaisuutena marxilaisuudesta.

Alex Jones on tässä tarinassa puolestaan se epätoivoinen ”bannattu” totuuden torvi, joka ajaa Jumalaan uskovien äärioikeistolaisten patrioottien konservatiivis-kristillistä hanketta eteenpäin. Saattaahan se ollakin niin, että kun näitä tähän oikeisto-kristilliseen tietoisuuteen herääviä ihmisiä alkaa pikkuhiljaa putkahdella itsepintaisesti pintaan, että he ovatkin sitten tulevina päivinä niitä, jotka ovat siinä lopullisessa loppupelissä kaduilla ajamassa ja vaatimassa muutosta. Ehkäpä tämä radikaalistunut äärioikeisto tulee vielä tekemään sellaisen iskun, jonka se teki Capitol Hilliin sen jälkeen, kun selvisi, että Trump oli hävinnyt ”demokraattiset” vaalit.

Capitol Hillin mellakka 6.1.2020 oli aivan hölmöä touhua, jossa mellakoitsijat toimivat lainvastaisesti ja väkivaltaisesti. Ei Jumala ole ketään kutsunut mihinkään sellaiseen!

Kuten tuore dokumenttiohjelma 2000 Mules ainakin väittää paljastavansa, miten demokraatit onnistuivat suorittamaan vaalivilpin Yhdysvalloissa, saattaa tämä vaalivilppi asia onkin ihan totta, mutta jos sen tiedon varassa ryhdytkin trumppilaiseksi, niin kannattaa harkita uudelleen.

Näinä lopun aikoina Peto eli tämä kansainvälinen kabaali on jo vahvistanut kaikkialle ulottuvan valtansa, joten sitä vastaan ei voi taistella muulla tavalla kuin kärsivällisyydellä. Meidän kristittyjen ei tule tehdä muuta kuin säilyttää puhdas sydän ja todistaa viimeiseen saakka Jeesuksesta Kristuksesta. Me olemme väistämättä osa tätä järjestelmää. Mutta siinä kohtaa, kun tarjotaan pedon merkkiä, on jokaisen kristityn tehtävä valinta. Omassa voimassa ei kukaan pysty eikä kykene tätä eksytystä ja valhetta voittamaan vaan ainoastaan uskomalla Jeesukseen Kristukseen ihminen saa ja voi kokea todellisen vapauden. Se on vapautta hengessä. Jumalan valtakunta on sisällisesti meissä. Miten Jumalan valtakunta sitten tulee maanpäälle, sen aika näyttää. Kristillinen harhaanjohdettu oikeistokonservatismi yrittää valtateologiansa (dominion theology) nojalla pystyttää Jumalan valtakuntaa maanpäälle, mutta se uskonto, jota Yhdysvaltain oikeistokonservatiivit tarjoilevat on SUURI EKSYTYS.

Trump on sionisti - niin kuin hänen taustallaan olevista rahoittajistakin monet konservatiiviset rahoittajat.

Voiko Alex Joneskaan olla mitään muuta?

Katso tämä video ja mieti, onko Alex Jones sionisti


Katso Elokuva In the Name of Zion ja mieti, miten sionistit - eli Israelin valtiota ja Jerusalemia hallitsemaan halunneet juutalaiseen kabbalaan uskovat Illuminaatit ovat päässeet tavoitteeseensa -PETOKSELLA, RAHALLA JA MURHAAMALLA. Tuossa elokuvassa kerrotaan rahajärjestelemästä, joka perustuu petokseen. Ihmiset eivät oikein tunnut ymmärtävän miten rahajärjestelmämme perustuu jatkuvalle velanotolle. Totuuden etsijöiden kanavalta kannattaa kuunnella harvinaisen selkokielisesti ja esimerkkien avulla kerrottuna tämä meidän rahajärjestelmämme, joka perustuu siihen, että vain valtapyramidin yläpäässä olevat saavat tästä hyötyä ja varallisuus kertyy vähitellen sinne - ja me siirrämme sitä sinne kärsimällä rahan arvon laskusta eli inflaatiosta. KYSE ON RYÖSTÖSTÄ!



Sionismista sen verran, että tavallisella rivijuutalaisella ei ole tässä osaa eikä arpaa. Heidät on aina voitu heittää vaikka uuniin näiden hallitsemien jesuiittojen toimesta. Kyse on valtapyramidin huipulle päässeistä satanisteista.

Ja se, joka vielä jaksaa tutkia niin Alex Jones on todennäköisesti näyttelijä Bill Hicks, joka vähän oudosti muka kuoli. Se oli vain feikattu kuolema, koska CIA tarvitsi hyvän "koomikon" esittämään tällaista salaliitto PELLEÄ.


Bill Hicks kuoli 32-vuotiaana vuonna 1994 - juuri sopivasti aloittamaan tällaisen salaliittoretoriikan. Totta kai Alex Jones tuottaa oikeita paljastuksia, koska muutenhan hänen kanavansa paljastuisi heti huijaukseksi.




[1] https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008417721.html

Lähteitä: The New York Times, Project Veritas, The Washington Post, Forbes, Time, Reuters, Salon, CNBC, Poynter Institute, Newsweek, NBC.

[2] https://newjerseymonitor.com/2021/11/22/project-veritas-and-the-mainstream-media-strange-allies-in-the-fight-to-protect-press-freedom/

[3] https://www.prwatch.org/news/2020/03/13553/koch-linked-charity-bankrolled-project-veritas-it-worked-ex-spies-infiltrate

 


4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...