tiistai 1. marraskuuta 2022

HS paljastaa: Kekkonen olikin kaksoisagentti



























Nyt tärähtää ja lujaa. Hesari paljastaa tänään 2.11.2022, että Kekkosella olikin salaiset suhteet brittiagentteihin. Tämä selviää erään tutkijan saamista hätkähdyttävistä tiedoista. Kaveri lähti britteihin tutkimaan jotain ihan muuta, mutta kun arkistojen kätköistä paljastuikin Kekkosen salaiset suhteet brittiagentteihin, oli tutkijan vaihdettava tutkimuksensa suuntaa.

Kekkonen kumarsi itään ja länteen. Toisin sanoen tätä koko hommaa pyöritetään itse asiassa Britannian hovista käsin. Kun historiaa tarkkaan tutkitaan, KGB:kin oli Britannian taustalla toimivan kolmensadan komitean eli varjoeliitin hallinnassa. Nämä kaikki tulevat aina paljastumaan kaksoisagenteiksi ja se kertoo karua kieltä siitä, että kaikkien maiden tiedustelupalveluita ohjataan saman varjoeliitin kautta.

Ja se varjoeliitti on rakentanut hallintokeskuksensa Britannian hovin ympärille. Samassa sopassa pyörii Vatikaani ja satanistien kabbalistinen illuminati-elitti. Salaseurojen ylimpiä tasoja ohjaavat jesuiitat, joiden taakse kätkeytyykin juuri kasaarijuutalaisten mafia. Kaikki paljastuu aikanaan - itskullekin.

Aikaisemmassa postauksessani, jossa käsittelin varjoeliitin järjestöjä ja tavoitteita, on aivan lopussa Kissinger tiedosto, josta voit lukea, että Kissinger puolestaan paljastui KGB:n agentiksi. Nämä valtaherrat toimivat kaikkien hallitusten ja maiden taustalla.

Kylmä sota ja vastakkainasettelu idän ja lännen välillä on vain silmänlumetta, jolla maailman ihmiset jaetaan kahteen leiriin - tappamaan toisiaan. Tykinruuaksi joutuvat "isänmaataan" puolustavat hölmöt, joiden on pakko antaa verensä tälle satanistien alttarille. 

Mietipä tätä kun tässä kiivaasti rakennetaan Suomesta Pohjolan linnaketta Venäjää vastaan. Suomen Lapista on jo vuosia suunniteltu sotanäyttämöä. Voi Suomi-parkaa, kun taas poikansa turhaan sotaan lähettää... Naton kanssa, joka jo salaisten armeijoidensa veritöiden perusteella ei edusta mitään kotimaata eikä isänmaata, vaan terrorisoi ennen kaikkea siviilejä.

Kunhan tässä ehdin tarjoilla kaiken totuuden näiden valtaherrojen taustalta, niin paljastuu sekin, että he kaikki ovat useimmiten myös jesuiittoja. Olin aina ihmetellyt Jim Jonesin kaltaisen kultin toimintaa ja kauheata joukkoitsemurhaa. No kuten edellisessä postauksessani toin esille, Jim Jones oli jesuiitta.

Ja aina kun jesuiitat pääsevät vauhtiin, alkaa verenvuodatus. Joe Biden on jesuiitta, joten onko se sitten mikään ihme, että taas haetaan jumalattomalla vimmalla sotaa - Venäjää vastaan. Samalla Bidenin ja CIA:n sekä USA:n ulkopolitiikan suunnitteluhautomoa johtava RAND on jo tehnyt salaiset suunnitelmat Euroopan talouden tuhoamiseksi. Nyt kyykyteään Eurooppaa ja rajusti.

Neuvostoliiton romahtaessa vuonna 1991 kylmän sodan ajateltiin päättyneen. Varjoeliitin ajatushautomona tunnetun Rand Corporationin (RAND) tutkija Francis Fukuyama kiiruhti kirjoittamaan kirjan nimeltä Historian loppu. Maailmaan piti hänen visioidensa mukaan tulla pysyvä rauhantila. Mitään pysyvää rauhaa ei ole vuoden 1991 jälkeen saavutettu, vaan senkin jälkeen maailma on ollut jatkuvassa sotatilassa. Nyt varjoeliitti on tehtaillut sodan Eurooppaan, jonka tarkoituksena on tuhota Euroopan talous kokonaan. Mikään turha laitos RAND ei missään nimessä ole, koska se on suoraan yhteydessä Yhdysvaltain ulkopolitiikkaan:

”Ajatushautomo RAND, jolla on yhteensä 1850 työntekijää ja jonka budjetti on 350 miljoonaa dollaria, on virallinen tarkoitus "parantaa politiikkaa ja päätöksentekoa tutkimuksen ja analyysin avulla". Se liittyy ensisijaisesti Yhdysvaltain puolustusministeriöön ja on tunnettu siitä, että se on vaikuttanut sotilaallisen ja muun strategian kehittämiseen kylmän sodan aikana.”[1]

Euroopan kyykytyssuunnitelma paljastuu julkisuuteen on vuotaneessa RANDin allekirjoittamassa asiakirjassa, jonka otsikko on "Heikennä Saksa, vahvista Yhdysvaltoja": Siinä todetaan, että nyt on "kiireellinen tarve" saada resursseja Yhdysvaltojen ulkopuolelta talouden ylläpitämiseksi yleensä toiminnassa, mutta "erityisesti pankkijärjestelmän pitämiseen koossa." Yhdysvaltain talous- ja pankkijärjestelmä on romahtamassa. Mikä ei sinänsä ole ihme, koska se on jo alun perinkin rakennettu valheellisin perustein, kuten kaikki ne tietävät, jotka tuntevat Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmän Federal Reserven perustamisen historiaa.

Ukrainan kriisin eskaloituminen avoimeen sotatilaan johtuu siitä, että CIA järjesti Maidanin kansannousun vuonna 1914 ja nosti Ukrainan johtoon sotaa Venäjän kanssa provosoineen fasistisen hallituksen. Sama kaava toistuu uudestaan ja uudestaan. Sen takia on suorastaan naurettavaa, että kulissien taakse ei nähdä tai ei haluta nähdä. 

Jeesus sanoi kuuluisat sanat: "Näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö," Voi olla, että ymmärryskyky aukeaa vasta, kun ihminen nöyränä kääntyy kaikkivaltiaan puoleen ja sanoo Hänelle, joka istuu isän oikealla puolella: "Opeta sinä minua". Job aikoinaan taisteli tuskissaan ja menetti kaiken, mutta kun hän sydämessään nöyrtyi ja sanoi: "Vain korvakuulolta olin sinusta kuullut, mutta nyt minä olen silmin nähnyt ja omin korvin kuullut." Mikään uskonto ei tuo kenellekään totuutta sydämeen. Vain Luojan kohtaaminen henkilökohtaisesti avaa totuuden lähteen. Suosittelen etsimään Herraa.

Herra meitä armahtakoon sodan kauhujen alkaessa ja kun varjoeliitin suunnittelema nälänhätä alkaa. Matteuksen evankeliumin 24 luku on jo toteutumassa.


Kulttijohtajan tausta paljastunut

 

Jim Jones oli jesuiitta ja pedofiili

Jonestownin tragedia kertoo pahamaineisen kultin koko historian: kuinka karismaattisesta saarnaajasta ja kansalaisoikeustaistelijasta Jim Jonesista kehittyi suuruudenhullu demagogi, joka johti satoja ihmisiä riistämään itseltään hengen – vapaaehtoisesti tai pakolla. 

Jim Jones (1931–1978) perusti vuonna 1955 oman uskonnollisen yhteisönsä, jolle hän antoi nimeksi "Peoples Temple" (sic), "Kansan temppeli". Myöhemmin hän siirsi toimintansa Kaliforniaan hankkiakseen uusia jäseniä. Jones saarnasi omaa sosialistista yhteisöelämän aatettaan. Kansan temppeli pyöritti soppakeittiöitä, kampanjoi vuokra-asujien oikeuksien puolesta – ja osti vuonna 1974 ison maa-alan viidakosta Etelä-Amerikan Guyanasta. Sinne Jones perusti kommuunin nimeltä Jonestown.

Ulospäin kaikki näytti varmasti hienolta, mutta sisällä kirkossa tilanne oli toinen. Jim Jonesin lahkosta hengissä selvinneet ovat kuvailleet Jim Jonesin seksuaalisia perversioita. Hän oli antanut lahkossaan perheen isille ohjeeksi, että käyttäisivät kondomia, kun panevat poikiaan takapuoleen. Jonekselle huolehdittiin takahuoneeseen hänen omaan "pyhättöönsä" lapsia, joita hän käytti hyväkseen. Se oli pyhää, koska Jones oli pyhä. Karmaisevaa.

Ex-jesuiitta Alberto Riveran mukaan kulttijohtaja Jim Jones oli jesuiitta jesuiittavalan alla. FOIA:n (Freedom of Information Act) kautta julkistetuissa FBI:n tiedostoissa on todisteita siitä, että Jim Jones toisti usein osan siitä, mitä väitetään olevan jesuiittavala ja jonka väitetään olevan jesuiittalaisten lause oikeuttamaan kaikki pahat teot: "päämäärä pyhittää keinot".

Jonestownissa tapahtui joukkoitsemurha ja eräs viidakossa vieraillut kongressinedustajakin kuoli. Lahkon historia on aivan järkyttävä. Jim Jonesilla oli yhteyksiä CIA:han. Jonestown oli taas yksi esimerkki CIA:n ihmiskokeista. 


CIA:n huumekauppa ja Britannian kuningashuone

Monacon ruhtinatar Grace Kellyn omituinen auto-onnettomuus

Nyt tänä syksynä tuli kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun Grace Kelly kuoli. Iltalehden jutussa 14.9. kerrotaan aika selvästi, että kyseessä ei ollut onnettomuus, vaan auton jarruissa oli selvästi vikaa. Niitä oli peukaloitu.

Monacon ruhtinaan Rainierin vaimon Grace Kellyn tapaturmainen kuolema ei siis ollutkaan onnettomuus. Grace Kelly murhattiin varoitukseksi Grimaladin suvulle. Syynä oli huumekauppa. Grimaldin suku oli mukana varjoeliitin hallinnoimassa huumekaupassa ja rikastunut sillä, mutta sitten tapahtui jotain, mikä sai varjoeliitin antamaan ruhtinaalle tiukan varoituksen.

Monacon ruhtinaskunnan perustaja Grimaldin suku oli alkanut MI6:n vakoojana toimineen John Colemanin mukaan vetää likaa välistä Monacon kautta Ranskaan virtaavasta huumekaupasta. Varjoeliitti koki, että Rainier oli ahnehtinut itselleen ja suvulleen liikaa. 

Amerikkalaissyntyinen Kelly oli ollut Hollywoodin elokuvatähti, mutta tuossa vaiheessa vuonna 1982 hän oli jo elokuvauransa kauan sitten jättänyt ruhtinatar ja kolmen lapsen äiti. Ennen tapaturmaista kuolemaansa hän oli keskittynyt muun muassa erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin, toiminut kertojaäänenä muutamissa tv-dokumenteissa ja julkaissut kukka-aiheisen kirjan. Mikään ei viitannut siihen, että Kelly olisi esimerkiksi yrittänyt itsemurhaa tai olisi ollut masentunut.

Onnettomuuspäivän tapahtumat alkavat siitä. kun syyskuun 13. päivä Grace Kelly oli päättänyt lähteä matkalle autolla tyttärensä Stephanien kanssa Pariisiin. Tienmutkassa hän oli menettänyt auton hallinnan. Stephanie on kertonut siskolleen viimeisistä hetkistä äitinsä kanssa. Stephanien mukaan hänen äitinsä oli hokenut, että hän ei voi pysähtyä, koska jarrut eivät toimi. Kelly oli Carolinen kertoman mukaan mennyt paniikkiin, jonka jälkeen Stephanié oli tarttunut käsijarruun. Caroline on kertonut siskonsa sanoneen hänelle heti onnettomuuden jälkeen, että oli vetänyt käsijarrusta, mutta auto ei ollut pysähtynyt millään.[1] 

Grace Kellyn kuolemasta on tänä vuonna kulunut 40 vuotta. Stephanien kertoman mukaan auton jarruissa on ollut vikaa, mikä todistaisi juuri sen puolesta niitä oli tahallisesti peukaloitu ja aiheutettu Grace Kellyn kuolema. Monacon ruhtinaan Rainierin vaimon Grace Kellyn kuolema ei ollut onnettomuus, vaikka sellaiselta se saatiin näyttämään. Monte Carlon P2-loosi oli antanut määräyksen ruhtinattaren murhaamiseen. Sen oli tarkoitus toimia pelotteena Grimaldin suvulle.

Huumekauppa on ollut koko sen historian ajan brittiläisen valtaeliitin hallinnassa. CIA:n johtamat Naton salaiset armeijat olivat erityisen vahvoja strategisesti tärkeissä maissa kuten Italiassa, Kreikassa ja Turkissa. Italia on ollut erityisen tärkeä kulkureitti Lähi-idän kautta virtaavasta huumekaupasta. Iranin shaahi Reza Pahlavi oli mukana suojelemassa Iranin kautta kulkenutta huumekauppaa. Monacon kautta kulkenut huumereitti kulki Ranskaan, jonka laboratorioissa heroiini käsiteltiin ja puhdistettiin katukauppaa varten.

Cosa Nostra


Mafia varmaankin voi hyvin ja kukoistaa edelleenkin. Muutama uhkarohkea on joskus uskaltanut nousta mafiaa vastaan. Mafia on aina toiminut yhteistyössä CIA:n ja varjoeliitin kanssa. Sen kerran kun pari italialaista tuomaria kehtasi nousta mafiaa vastaan. Heille kävi tosi huonosti. Nimittäin pari sinnikästä tuomaria Giovanni Falcone ja Paolo Borsellino olivat onnistuneet saamaan joitakin mafiapomoja oikeuden eteen 1980-luvun lopulla. 

Mutta sillä oli hintansa, koska sen seurauksena vuonna 1992 mafiapomo Salvatore Riinan alaisuudessa työskennelleet salamurhaajat tappoivat kaukolaukaistuilla dynamiittipanoksilla Falconen ja myöhemmin Borsellinon. Tuomarien murhat herättivät suurta järkytystä italialaisten keskuudessa, ja Italian hallitus käynnisti uuden kampanjan mafian nujertamiseksi. Cosa Nostran mahtikausi alkoi ilmeisesti sen jälkeen olla loppu.

Mutta eihän mafia minnekään katoa. Se vaihtaa nimeä ja luo nahkansa uudestaan. Sitä paitsi, kuten jo edellisen postauksen lopussa Cosa Nostran taakseen jättänyt Di Salva kertoi, että CIA:n ja huumekaupan mukaantulo kuvioihin muutti Cosa Nostran väkivaltaiseksi terroristijärjestöksi.

Mutta Cosa Nostran jälkeen huumekaupan on ottanut haltuunsa ’Ndrangheta niminen mafiajärjestö, jonka päämaja on Calabriassa. Se on nykyään Italian suurin ja väkivaltaisin rikollisjärjestö. Järjestöllä on lähes monopoliasema Euroopan kokaiinikaupassa. Italia on yrittänyt sinnikkäästi kitkeä mafiaa ja on taistellut huumekauppaa vastaan. Huumekauppaa ja rahanpesua koskeva tutkintapyyntö ulottui myös Suomeen vuonna 2007. Suomalaisen huumepoliisin kytkökset kansainväliseen huumekauppaan ja rahanpesuun ovat tällä hetkellä vasta huhupuheiden asteella. Omituisia ja yllättäviä poliisikuolemia ilmeni Suomessa juuri samaan aikaan Italiassa tehtyjen huumekauppaa koskevien tutkimusten kanssa.

Huumekaupan selvittely olisi Suomen osalta toisen kirjan aihe. Lieneekö Jari Aarnion uhraamisella ja oikeudenkäynneillä osuutta huumepoliisin peittely-yrityksissä Euroopan laajuisessa huumekaupassa, johon Suomen huumepoliisi oli ilmeisesti sekaantunut?

Huumekaupan historia paljastaa, ketkä huumekaupasta ovat ennen kaikkea hyötyneet.

Kansalaisaktivisti Lyndon LaRouche teki 1980-luvulla työtä paljastaakseen Britannian kuningashuoneen yhteyden kansainväliseen huumekauppaan. 


Oliko se lopulta syynä siihen, että CIA yritti lavastaa Lyndon LaRouchen syylliseksi Olof Palmen murhaan, mutta Ruotsin poliisi ei ottanut väitettä vakavasti. 

Palmen murhan taustalta löytyy todennäköisimmin CIA:n salainen Gladio-armeija, jonka toimintaperiaatteisiin Olof Palmenkin murha istuu kuin nenä päähän.







[1] https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/5efa0698-14b6-4c63-bb93-6ebdcbbedd8f

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...