tiistai 1. marraskuuta 2022

HS paljastaa: Kekkonen olikin kaksoisagentti



























Nyt tärähtää ja lujaa. Hesari paljastaa tänään 2.11.2022, että Kekkosella olikin salaiset suhteet brittiagentteihin. Tämä selviää erään tutkijan saamista hätkähdyttävistä tiedoista. Kaveri lähti britteihin tutkimaan jotain ihan muuta, mutta kun arkistojen kätköistä paljastuikin Kekkosen salaiset suhteet brittiagentteihin, oli tutkijan vaihdettava tutkimuksensa suuntaa.

Kekkonen kumarsi itään ja länteen. Toisin sanoen tätä koko hommaa pyöritetään itse asiassa Britannian hovista käsin. Kun historiaa tarkkaan tutkitaan, KGB:kin oli Britannian taustalla toimivan kolmensadan komitean eli varjoeliitin hallinnassa. Nämä kaikki tulevat aina paljastumaan kaksoisagenteiksi ja se kertoo karua kieltä siitä, että kaikkien maiden tiedustelupalveluita ohjataan saman varjoeliitin kautta.

Ja se varjoeliitti on rakentanut hallintokeskuksensa Britannian hovin ympärille. Samassa sopassa pyörii Vatikaani ja satanistien kabbalistinen illuminati-elitti. Salaseurojen ylimpiä tasoja ohjaavat jesuiitat, joiden taakse kätkeytyykin juuri kasaarijuutalaisten mafia. Kaikki paljastuu aikanaan - itskullekin.

Aikaisemmassa postauksessani, jossa käsittelin varjoeliitin järjestöjä ja tavoitteita, on aivan lopussa Kissinger tiedosto, josta voit lukea, että Kissinger puolestaan paljastui KGB:n agentiksi. Nämä valtaherrat toimivat kaikkien hallitusten ja maiden taustalla.

Kylmä sota ja vastakkainasettelu idän ja lännen välillä on vain silmänlumetta, jolla maailman ihmiset jaetaan kahteen leiriin - tappamaan toisiaan. Tykinruuaksi joutuvat "isänmaataan" puolustavat hölmöt, joiden on pakko antaa verensä tälle satanistien alttarille. 

Mietipä tätä kun tässä kiivaasti rakennetaan Suomesta Pohjolan linnaketta Venäjää vastaan. Suomen Lapista on jo vuosia suunniteltu sotanäyttämöä. Voi Suomi-parkaa, kun taas poikansa turhaan sotaan lähettää... Naton kanssa, joka jo salaisten armeijoidensa veritöiden perusteella ei edusta mitään kotimaata eikä isänmaata, vaan terrorisoi ennen kaikkea siviilejä.

Kunhan tässä ehdin tarjoilla kaiken totuuden näiden valtaherrojen taustalta, niin paljastuu sekin, että he kaikki ovat useimmiten myös jesuiittoja. Olin aina ihmetellyt Jim Jonesin kaltaisen kultin toimintaa ja kauheata joukkoitsemurhaa. No kuten edellisessä postauksessani toin esille, Jim Jones oli jesuiitta.

Ja aina kun jesuiitat pääsevät vauhtiin, alkaa verenvuodatus. Joe Biden on jesuiitta, joten onko se sitten mikään ihme, että taas haetaan jumalattomalla vimmalla sotaa - Venäjää vastaan. Samalla Bidenin ja CIA:n sekä USA:n ulkopolitiikan suunnitteluhautomoa johtava RAND on jo tehnyt salaiset suunnitelmat Euroopan talouden tuhoamiseksi. Nyt kyykyteään Eurooppaa ja rajusti.

Neuvostoliiton romahtaessa vuonna 1991 kylmän sodan ajateltiin päättyneen. Varjoeliitin ajatushautomona tunnetun Rand Corporationin (RAND) tutkija Francis Fukuyama kiiruhti kirjoittamaan kirjan nimeltä Historian loppu. Maailmaan piti hänen visioidensa mukaan tulla pysyvä rauhantila. Mitään pysyvää rauhaa ei ole vuoden 1991 jälkeen saavutettu, vaan senkin jälkeen maailma on ollut jatkuvassa sotatilassa. Nyt varjoeliitti on tehtaillut sodan Eurooppaan, jonka tarkoituksena on tuhota Euroopan talous kokonaan. Mikään turha laitos RAND ei missään nimessä ole, koska se on suoraan yhteydessä Yhdysvaltain ulkopolitiikkaan:

”Ajatushautomo RAND, jolla on yhteensä 1850 työntekijää ja jonka budjetti on 350 miljoonaa dollaria, on virallinen tarkoitus "parantaa politiikkaa ja päätöksentekoa tutkimuksen ja analyysin avulla". Se liittyy ensisijaisesti Yhdysvaltain puolustusministeriöön ja on tunnettu siitä, että se on vaikuttanut sotilaallisen ja muun strategian kehittämiseen kylmän sodan aikana.”[1]

Euroopan kyykytyssuunnitelma paljastuu julkisuuteen on vuotaneessa RANDin allekirjoittamassa asiakirjassa, jonka otsikko on "Heikennä Saksa, vahvista Yhdysvaltoja": Siinä todetaan, että nyt on "kiireellinen tarve" saada resursseja Yhdysvaltojen ulkopuolelta talouden ylläpitämiseksi yleensä toiminnassa, mutta "erityisesti pankkijärjestelmän pitämiseen koossa." Yhdysvaltain talous- ja pankkijärjestelmä on romahtamassa. Mikä ei sinänsä ole ihme, koska se on jo alun perinkin rakennettu valheellisin perustein, kuten kaikki ne tietävät, jotka tuntevat Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmän Federal Reserven perustamisen historiaa.

Ukrainan kriisin eskaloituminen avoimeen sotatilaan johtuu siitä, että CIA järjesti Maidanin kansannousun vuonna 1914 ja nosti Ukrainan johtoon sotaa Venäjän kanssa provosoineen fasistisen hallituksen. Sama kaava toistuu uudestaan ja uudestaan. Sen takia on suorastaan naurettavaa, että kulissien taakse ei nähdä tai ei haluta nähdä. 

Jeesus sanoi kuuluisat sanat: "Näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö," Voi olla, että ymmärryskyky aukeaa vasta, kun ihminen nöyränä kääntyy kaikkivaltiaan puoleen ja sanoo Hänelle, joka istuu isän oikealla puolella: "Opeta sinä minua". Job aikoinaan taisteli tuskissaan ja menetti kaiken, mutta kun hän sydämessään nöyrtyi ja sanoi: "Vain korvakuulolta olin sinusta kuullut, mutta nyt minä olen silmin nähnyt ja omin korvin kuullut." Mikään uskonto ei tuo kenellekään totuutta sydämeen. Vain Luojan kohtaaminen henkilökohtaisesti avaa totuuden lähteen. Suosittelen etsimään Herraa.

Herra meitä armahtakoon sodan kauhujen alkaessa ja kun varjoeliitin suunnittelema nälänhätä alkaa. Matteuksen evankeliumin 24 luku on jo toteutumassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...