tiistai 1. marraskuuta 2022

Kulttijohtajan tausta paljastunut

 

Jim Jones oli jesuiitta ja pedofiili

Jonestownin tragedia kertoo pahamaineisen kultin koko historian: kuinka karismaattisesta saarnaajasta ja kansalaisoikeustaistelijasta Jim Jonesista kehittyi suuruudenhullu demagogi, joka johti satoja ihmisiä riistämään itseltään hengen – vapaaehtoisesti tai pakolla. 

Jim Jones (1931–1978) perusti vuonna 1955 oman uskonnollisen yhteisönsä, jolle hän antoi nimeksi "Peoples Temple" (sic), "Kansan temppeli". Myöhemmin hän siirsi toimintansa Kaliforniaan hankkiakseen uusia jäseniä. Jones saarnasi omaa sosialistista yhteisöelämän aatettaan. Kansan temppeli pyöritti soppakeittiöitä, kampanjoi vuokra-asujien oikeuksien puolesta – ja osti vuonna 1974 ison maa-alan viidakosta Etelä-Amerikan Guyanasta. Sinne Jones perusti kommuunin nimeltä Jonestown.

Ulospäin kaikki näytti varmasti hienolta, mutta sisällä kirkossa tilanne oli toinen. Jim Jonesin lahkosta hengissä selvinneet ovat kuvailleet Jim Jonesin seksuaalisia perversioita. Hän oli antanut lahkossaan perheen isille ohjeeksi, että käyttäisivät kondomia, kun panevat poikiaan takapuoleen. Jonekselle huolehdittiin takahuoneeseen hänen omaan "pyhättöönsä" lapsia, joita hän käytti hyväkseen. Se oli pyhää, koska Jones oli pyhä. Karmaisevaa.

Ex-jesuiitta Alberto Riveran mukaan kulttijohtaja Jim Jones oli jesuiitta jesuiittavalan alla. FOIA:n (Freedom of Information Act) kautta julkistetuissa FBI:n tiedostoissa on todisteita siitä, että Jim Jones toisti usein osan siitä, mitä väitetään olevan jesuiittavala ja jonka väitetään olevan jesuiittalaisten lause oikeuttamaan kaikki pahat teot: "päämäärä pyhittää keinot".

Jonestownissa tapahtui joukkoitsemurha ja eräs viidakossa vieraillut kongressinedustajakin kuoli. Lahkon historia on aivan järkyttävä. Jim Jonesilla oli yhteyksiä CIA:han. Jonestown oli taas yksi esimerkki CIA:n ihmiskokeista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...