keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Tonttulakin historiaa



Näin joulun aikaan on varmasti hyvä pysähtyä ja miettiä, mistä tonttulakki on peräisin. Kyseessä on smurffipapankin päästä tuttu punainen fryygialaismyssy. Se on Roomassa käytetty vapautettujen orjien tunnusmerkki. Siitä tuli Ranskan suuren vallankumouksen tunnusmerkki ja nyt se on otettu ensi kesän olympialaisten maskotiksi.


Kun tunnetaan jakobiiniterrorin tappaneen ja lahdanneen massoittain ihmisiä ja varsinkin kaikki käsityöläiset - ne tuon ajan porvarit - eli nykyajan pienyrittäjät, en kyllä arvosta tuota hattua kovin korkealle.

Ranskan vallankumouksen jumalatar Liberte, joka tunnetaan myös nimellä Marianne, piti päässään tuota punaista hattua. Se on symbolina levinnyt ympäri maailman ja varsinkin Yhdysvaltain monien virastojen logoihin.

New Yorkin tunnus - vapauden patsas - oli Ranskan "vapaustaistelijoiden" lahja juuri itsenäisyytensä julistaneille 13 osavaltiolle, joista tuli Yhdysvaltain liittovaltio vuonna 1776.
Samana vuonna 1.5.1776 jesuiittapappi Adam Weishaupt perusti Illuminati-järjestön, joka tosiasiassa oli koko Ranskan verisen vallankumouksen suunnittelija ja toteuttaja. Rahat virtasivat Rothschildin kassan kautta, mutta tosiasiassa Illuminatin takana oli jesuiittajärjestö - eiköhän tuo jo selviä siitä, että Weishaupt oli jesuiitta.

Ja mitä se tarkoittaa, että jesuiitat soluttautuivat vapaamuurarilaitoksen ylimpiin asteisiin ja salaisesti alkoivat juonitella koko maailman valloittamista?

No, ihan vaan sitä, että kaikki tiet johtavat Roomaan - Vatikaaniin. Ja mitäs se sitten tarkoittaa? No sitä, että jesuiitat tätä maailmaa johtavat. Euroopan Unionin kaikki johtohenkilöt ovat jesuiittoja.

Oikein Hyvää Joulua kaikille - tämä juhlahan on Rooman kirkon asettama pakanallinen Tammuksen syntymäjuhla ja muinainen Saturnalia ryyppy- ja rellestysjuhla.



 

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...