perjantai 25. marraskuuta 2022

Vaiennetut lääkärit - piikitysten haittoja ei saa paljastaa


Toimittaja Art Moore kirjoittaa WND News Centerin (23.11.2022) uutisessa otsikolla ”Yhdysvaltain armeijan kirurgi kyyneleissä: Sotilasjohto määräsi vaikenemaan rokotevammoista”, että armeijan lentokirurgi tohtori Theresa Long todisti liittovaltion tuomioistuimessa, että korkean tason komento määräsi hänet vaikenemaan puolustusministeriön tiedoista, jotka osoittivat vakavien vammojen ja sairauksien massiivista piikkiä sotilashenkilöstön keskuudessa, kun rokotteet otettiin käyttöön vuonna 2021.

Long todisti maaliskuun 10. päivänä laivaston Navy SEAL-komentajan tapauksessa, joka kieltäytyi ottamasta COVID-rokotusta. Hän kertoi tuomari Steven Merrydaylle Yhdysvaltain Floridan keskialueen tuomioistuimessa Tampassa, että hän tarkkaili tapauksia, joissa keskushermoston demyelinisaatiota sotilashenkilöstössä esiintyi. Kolme puolustusministeriön ilmiantajaa on esittänyt puolustusvoimien sotilaallisen epidemiologisen tietokannan (DMED) todisteista, jotka osoittavat sairauksien ja vammojen lisääntyneen lähes 1 000 % vuonna 2021 verrattuna viiteen edelliseen vuoteen.

Long, vanhempi lentokirurgi Yhdysvaltain armeijan lentokoulussa Fort Ruckerissa, Alabamassa, todisti yhdessä kahden muun sotilaslentokirurgin, everstiluutnantti Peter Chambersin ja eversti (ret.) Stewart Tankersleyn kanssa.

Kysyttäessä puolustusvoimien epidemiologisen tietokannan tiedoista Long sanoi, että häntä oli "käsketty olemaan vastaamatta tähän kysymykseen".

"Kenen määräyksestä?" Merryday kysyi.

Long vastasi, että käsky tuli korkean tason komennolta.

Laivaston komentajaa edustava asianajaja Matt Staver Liberty Counselista kysyi Longilta, miksi tiedot ovat merkityksellisiä tapauksen kannalta.

"Tämä rokote tuhoaa niin monia sotilaita. Yksikään ylimmistä komentajistani ei ole keskustellut huolenaiheistani kanssani", hän sanoi kyynelten keskellä.

"Minulla ei ole mitään voitettavaa ja voin ainoastaan menettää kaiken puhumalla siitä", Long sanoi.

Hän lisäsi, että hän on valmis menettämään uransa, "koska näen ihmisten tuhoutuvan täysin".


Hän sanoi, että hän on ollut säännöllisesti yhteydessä piikityksissä vammautuneiden sotilaiden kanssa, ja useimmat heistä ovat lentäjiä, joiden "täytyy täyttää yksi korkeimmista kuntovaatimuksista".

Rokotuspaineen keskellä Long kuvaili matalan moraalin ilmapiiriä, jossa on tapahtunut jo ainakin kaksi itsemurhaa.

"Tieteellisen vuoropuhelun tukahduttaminen"

Lentokirurgi Chambers todisti, että häntä määrättiin varmistamaan, että joukot saivat piikityksensä, ja hänelle kerrottiin, että myös uskonnollisista syistäkin poikkeustapaukset evättäisiin. Hän sanoi, että jopa 80 % sotilashenkilöstöstä on saanut COVID-19-tartunnan, vaikka he ovat saaneet kaksi rokotusta. Hän kuitenkin sanoi, että rokottamattomien joukossa tartuntaprosentti oli 15%. Chambers sanoi, että hänen on täytynyt lykätä suunnitelmaansa jäädä eläkkeelle vuonna 2023, koska hänelle kehittyi keskushermoston demyelinisaatio rokotuksen jälkeen. Tankersley, joka on äskettäin eläkkeelle jäänyt lentokirurgi, puolestaan sanoi nähneensä pandemian aikana ennennäkemätöntä "tieteellisen vuoropuhelun tukahduttamista". Hän sanoi, että pistokset eivät ole turvallisia eivätkä tehokkaita, sillä mRNA-rokotteiden toimitusmekanismi ohittaa luonnollisen immuunijärjestelmän ja luo tulehduksen, joka voi estää kehon luontaista immuniteettia.

Tankersly kertoi hoitaneensa yli 200 COVID-potilasta ilman kuolemantapauksia käyttämällä hoitoja, kuten ivermektiiniä. Samaan aikaan puolustusministeriö väittää, että ainoa tapa torjua COVID-virusta on pakottaa ottamaan rokotukset ja päästä eroon henkilöistä, jotka eivät noudata ohjeita. Hän sanoi, että pistokset eivät ole turvallisia eivätkä tehokkaita, koska mRNA-rokotteiden toimitusmekanismi ohittaa luonnollisen immuunijärjestelmän ja luo tulehduksen, joka voi estää kehon luontaista immuniteettia. Hän sanoi: "Olen tyrmistynyt Valkoisen talon ja puolustusministeriön heille pakotetusta hyväksikäytöstä ja propagandasta", hän sanoi. "Totuus voittaa ja vapaus voittaa."[1]

Lentoturvallisuusupseeri ja armeijan lentokirurgi, Ft. Rucker yksiköstä, joka sijaitsee Alabamassa todisti, että armeija jätti huomiotta hänen varoituksensa COVID-19-rokotteiden vaaroista sen jälkeen, kun hän oli nähnyt ”rokotevammat”, jotka aiheuttivat useiden lentäjien jäädyttämisen tehtävistään.

Armeijan everstiluutnantti Theresa Long puhui senaattori Ron Johnsonin (R-Wisconsin) isännöimässä pyöreässä pöydässä tiistaina Capitol Hillillä. Todistaessaan Military Whistleblower Protection Act -lain nojalla, Long todisti, että hän velvoitti rokotetut lentäjät valvomaan sydänlihastulehduksen oireita, mukaan lukien krooninen väsymys, jonka hän uskoi saavan heidät kuolemaan sydämen vajaatoimintaan ilmatilassa.

"Olen tehnyt lukuisia ponnisteluja saadakseni korkeat lääketieteen johtajat ainakin tiedottamaan sotilaille tästä vaarasta; huoleni jätettiin huomiotta", tohtori Long sanoi tapahtumassa.

Long kertoi nähneensä kaksi potilasta, joilla oli rintakipuja rokotuksen jälkeen. Näillä kahdella diagnosoitiin perikardiitti, sairaus, jonka CDC on vahvistanut, että se voi johtua rokotteesta. Long kertoi, että kolmas lentäjä tunsi olevansa humalassa ja väsynyt 24 tunnin sisällä rokotuksesta.

Kun ilmoitin komennolleni huolestani, että jouduin yhtenä aamuna maadoittamaan kolme kolmesta lentäjästä rokotevammojen vuoksi, seuraavana päivänä potilaani peruutettiin, karttani vedettiin tarkistettavaksi ja minulle kerrottiin, etten olisi nähdä enää akuutteja potilaita – vain terveitä lentäjiä heidän fyysiseen lentoonsa”, hän sanoi.

Long sanoi, että hänen esimiehensä jättivät huomiotta hänen huolensa ja että armeija "ei edes keskeyttänyt" rokotuksia tutkiakseen asiaa tarkemmin. Long sanoi, että olosuhteet olisivat voineet aiheuttaa lentäjien kuoleman ilmassa.

Koska hänen tehtävänsä on turvata lentäjien terveys, Long piti tarpeellisena viedä hänen huolenaiheitaan pidemmälle. Syyskuun 28. päivänä The Washington Times raportoi, että Long jätti valaehtoisen todistuksen presidentti Joe Bidenin liittovaltion rokotevaltuutusta vastaan, jossa vaadittiin armeijan jäseniä hankkimaan rokotteita. Valotodistus liitettiin kahden armeijan esikuntakersantin nostamaan kanteeseen.

Johnson isännöi pyöreän pöydän keskustelua, jossa Long esitti huomautuksensa antaakseen yleisölle tiedon siitä, mitä tapahtuu, ja saadakseen johtajat vastuuseen.

 Syyskuussa The Hill raportoi, että Long sanoi: "En voi erottaa, minkälaisen alkemian (rokotteiden valmistaja) Pfizer ja FDA ovat havainneet, mikä tekisi pakkasnesteestä terveellisen lääkkeen ihmiskeholle." Hillin artikkelissa todettiin, että "Long, kuten monet rokoteskeptikot ja sosiaalisen median käyttäjät, väittävät, että rokotteet sisältävät polyetyleeniglykolia ja että se on aktiivinen ainesosa pakkasnesteessä. Mutta etyleeniglykoli on itse asiassa pakkasnesteen aktiivinen ainesosa. COVID-19-rokotteet sisältävät polyetyleeniglykolia." On kuitenkin huomattava, että hänen raporttinsa siitä, että hän joutui jättämään lentäjät maahan "rokotevammojen" vuoksi, johtuu tukikohdassa suoritetusta lääkärintarkastuksesta.[2]

Kardiologi, joka arvosteli COVID-toimenpiteitä passitettiin mielisairaalaan 

Sveitsiläinen kardiologi, jolla on tohtorin tutkinto immunologiasta ja virologiasta, ja joka on toiminut yksityisellä vastaanotollaan 24 vuotta, kertoo poliisin vieneen hänet väkisin psykiatriselle osastolle tutkittavaksi mielenterveyden sairauksien varalta vastauksena hänen julkiseen kritiikkiinsä COVID-rajoituksista, toimeksiannoista ja testeistä, joiden hän väitti olevan epätieteellisiä.

Tohtori Thomas Binder julkaisi 9. huhtikuuta 2020 blogiinsa analyysin COVID-19:sta ja hallituksen toimista pandemian lieventämiseen. Se sai 20 000 katselukertaa. Hän toivoi, että analyysi johtaisi toimiin, mutta kaksi hänen kollegaansa varoitti osavaltion poliisipäällikköä väittäen, että Binder uhkasi heitä ja hallitusta. Pääsiäistä 2020 edeltävänä päivänä Binder kohtasi kotinsa ulkopuolella noin 60 aseistautunutta poliisia, joista 20 oli Aargaun kantonin terrorismin vastaisen yksikön ARGUSin kanssa toimivia poliiseja.

Eikö ole metkaa, että yhden lääkärin kiinniottamiseen tarvitaan 60:n poliisin yksikkö ja vieläpä terrorismin vastainen yksikkö? Mikä ihme tämä ARGUS-yksikkö oikein on?

ARGUS-yksiköstä ei löydy kovinkaan paljon tietoa netistä, mutta sen verran tuo nimi paljastaa, että sillä täytyy olla yhteyksiä DARPAan eli Yhdysvaltain puolustusministeriö alaiseen asevoimien tutkimusorganisaatioon. Lyhenne tulee nimestä Defense Advanced Research Projects Agency. Laitos perustettiin 7. helmikuuta 1958 nimellä ARPA eli Advanced Research Projects Agency. Swissinfo.ch -sivuston artikkeli (6.12.2018) ”A special relationship: The US military and Swiss universities” paljastaa, että DARPA on erittäin vahvasti Sveitsin maaperällä ja nimi ARGUS juontaa juurensa okkultisteille niin rakkaaseen mytologiaan:

Argus Panoptes on kreikkalaisen mytologian jättiläinen, jolla on sata silmää. Jumalatar Hera antoi hänelle tehtävän varjella pappiaan Iota Zeuksen viettelystä vastaan. Satasilmäinen Argus sopii ihanteellisesti Ion seuraamiseen. Ei ihme, että Yhdysvaltain puolustusalan edistynyt tutkimusprojektivirasto (DARPA) nimesi ensimmäisen gigapikselin (miljardin pikselin) valvontakameraprojektinsa ARGUS-IS:ksi (Autonomous Real-Time Ground Ubiquitous Surveillance Imaging System). Droneihin asennettavat kamerat voisivat skannata puolet Manhattanin kokoisesta alueesta ja seurata liikkuvia ajoneuvoja ja ihmisiä. Se testattiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 ja otettiin käyttöön vuonna 2014.

Ainakin Sveitsissä pystytään vakoilemaan hyvin tehokkaasti - satojen silmien voimin! Olkoon tämä nyt vaikka hieman ylimääräisenä kuriositeettina tiedoksi, että sveitsiläiset erikoisjoukot nimen ARGUS alla ovat varmasti erittäin vahvasti varustettuja alan viimeisimmällä aseteollisuuden teknologialla. Mikä lienee näyttämisen tarve onkaan ollut, että ovat oikein huippuluokan erikoisyksikön lähettäneet vangitsemaan lääkäriä, jolla ei ole ollut aseenaan muuta kuin sanansäilä. Miten on tällainen toiminta on edes mahdollista vapaassa, sivistyneessä demokraattisessa valtiossa?

Kyseessä on Sveitsissä ehdotettu lakimuutos, joka määrittelisi terrorismin ihmisoikeuksien vastaisesti. Näin on todettu YK:n ihmisoikeuskomission julkilausumassa (11.9.2020) "Switzerland’s new “terrorism” definition sets a dangerous precedent worldwide, UN human rights experts warn" = Sveitsin uusi "terrorismin" määritelmä muodostaa vaarallisen ennakkotapauksen maailmanlaajuisesti, YK:n ihmisoikeusasiantuntijat varoittavat

Julkilausumassa todetaan näin:

Sveitsin terrorismin vastainen lakiesitys rikkoo kansainvälisiä ihmisoikeusstandardeja laajentamalla terrorismin määritelmää ja muodostaisi vaarallisen ennakkotapauksen poliittisen erimielisyyden tukahduttamiseksi maailmanlaajuisesti, YK:n ihmisoikeusasiantuntijat varoittivat tänään. He pahoittelivat Sveitsin viranomaisten kieltäytymistä muuttaa nyt parlamentin käsiteltävänä olevan lakiehdotuksen kiistanalaisia ​​kohtia, ja vaativat viime hetken peruuttamista. 

"Mitään suosituksistamme ei ole pantu täytäntöön", he sanoivat viitaten hallitukselle toukokuun lopussa lähetettyyn 16-sivuiseen viralliseen kirjeeseen. "Mitään tyydyttävää vastausta ei ole annettu ensisijaisiin huolenaiheisiimme lakiesityksen yhteensopimattomuudesta ihmisoikeuksien ja terrorismin torjunnan parhaiden kansainvälisten käytäntöjen kanssa." 

Asiantuntijat olivat erityisen huolestuneita siitä, että lakiesityksen uusi "terroristitoiminnan" määritelmä ei enää edellytä minkäänlaista rikosta. Päinvastoin, se voi käsittää jopa laillisia tekoja, joilla pyritään vaikuttamaan perustuslailliseen järjestykseen tai muuttamaan sitä, kuten toimittajien, kansalaisyhteiskunnan ja poliittisten aktivistien laillista toimintaa. Kansainvälisten standardien, mukaan lukien YK:n turvallisuusneuvoston mukaan, terrorismiin liittyy aina väestön tai hallitusten pelottelu tai pakottaminen uhkaamalla tai toteuttamalla väkivaltaa, joka aiheuttaa kuoleman, vakavan vamman tai panttivankien ottamista. 

"Terrorismin määritelmän laajentaminen kaikkiin väkivallattomiin kampanjoihin, johon liittyy pelon levittämistä, menee paljon pidemmälle kuin nykyinen Sveitsin sisäinen lainsäädäntö ja rikkoo kansainvälisiä normeja", he sanoivat. "Tämä liian laaja määritelmä luo vaarallisen ennakkotapauksen ja saattaa toimia mallina autoritaarisille hallituksille, jotka pyrkivät tukahduttamaan poliittista erimielisyyttä myös kidutuksen ja muun julman, epäinhimillisen tai halventavan kohtelun tai rangaistuksen avulla."

Oliko kardiologia vastaan tehty isku ikään kuin testi siitä, miten Sveitsin lakimuutos antaa erikoisyksikölle ja poliisivoimille valtaoikeudet toimia kansainvälisten ihmisoikeussopimusten vastaisesti? Tässä kohtaa on syytä muistuttaa suomalaisia siitä, että Suomessa on aivan samalla tavalla tehty lakimuutokset tiedustelulakeihin. Uusi parlamentaarisessa valvonnassa oleva tiedusteluviranomaisen alaisuudessa toimiva tiedusteluverkosto ei tarvitse enää anoa lupia pakkokeinoihin yhtään mistään, eikä tämän verkoston tarvitse edes epäillä rikosta, vaan se saa nyt lakia rikkomatta valvoa kaikkea ja kaikkia Suomessa  ja ulkomaillakin - se saa nyt yhdessä CIA:n ja kaikkien läntisten tiedustelupalveluiden kanssa kuunnella puhelimia sekä valvoa ja tutkia tietoliikennettä.

Videohaastattelussa riippumattoman toimittajan Taylor Hudakin kanssa Binder sanoi, että tutkittuaan hänen verkkojulkaisujaan ja viestejään poliisi päätteli, ettei hän ollut uhka. Mutta virkamiehet lähettivät ensiapulääkärit tutkimaan hänen mielenterveytensä, ja hänellä diagnosoitiin "koronahulluus" ja hänet sijoitettiin psykiatriseen yksikköön.

Binder vapautettiin sillä ehdolla, että hän käyttää psykiatrisia lääkkeitä ja jatkaa lääketieteen harjoittamista Sveitsissä.

"Nämä ovat todella neuvostotyylisiä, [itäsaksalaisia] -tyylisiä psykiatrian menetelmiä", hän sanoi.

Neuvostoliitossa kommunistisen puolueen utopistisen valtion pyrkimyksen poliittinen vastustus katsottiin tyypillisesti mielisairaiksi, ja niitä pidettiin usein psykiatrisissa sairaaloissa. Joillakin oli diagnosoitu "sairauksia", kuten "hidas skitsofrenia", joilla oli ilmeisiä oireita, kuten "reformismin harhaluuloja".

Tammikuussa Mainen lääketieteen lupalautakunta vaati veteraanilääkärin ja epidemiologin tohtori Meryl Nassin käymään psykologisessa tutkimuksessa sen jälkeen, kun hänen lisenssinsä oli jäädytetty COVID-19:stä "väärininformaation" levittämisen vuoksi.

Binder on Maailman terveysneuvoston Sveitsin ryhmän hallituksen jäsen, jota johtavat tohtori Tess Lawrie ja muut. Hän on myös Doctors for Covid Ethics ja Saksan lääkärit ja tutkijat terveyden, vapauden ja demokratian puolesta jäsen.[3]

 

 

 

 



[1] https://www.wnd.com/2022/03/u-s-army-surgeon-tears-top-brass-ordered-silence-vaccine-injuries/

https://www.clarkcountytoday.com/news/u-s-army-surgeon-in-tears-top-brass-ordered-silence-on-vaccine-injuries/

[2] Erica Thomas (11.04.21) ”Alabama Army Lt. Col. Testifies about ‘vaccine injuries’ to pilots” 1819 News.

https://1819news.com/news/item/alabama-army-lt-col-testifies-about-vaccine-injuries-to-pilots-11-04-2021

[3] https://www.wnd.com/2022/11/doctor-police-put-psych-ward-covid-misinformation/

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...