lauantai 26. marraskuuta 2022

Ukrainan sota? Miksi?

Kuka on syyllinen? Kuka aloitti sodan?

Näihin kysymyksiin Ukrainan sodan taustoista ja syistä kertoo kokenut everstiluutnantti Riccardo Bosi. Hänellä on asiaa.

Riccardo Bosi kertoo Ukrainan sodasta KansanTubessa. Kannattaa katsoa. Kun sota tästä vielä eskaloituu Suomeen asti - varsinkin siinä vaiheessa, kun Suomi on täysivaltainen NATO-jäsen. Kannattaa miettiä kenen joukoissa seisoo ja kenen puolesta taistelee.

Kuka on everstiluutnantti (Rtd) Riccardo Bosi?

Riccardo Bosi on haluttu puhuja ja konsultti johtajuudessa, strategiassa ja innovaatioissa, ja hän työskentelee yksityisen teollisuuden, julkisen sektorin sekä armeijan kanssa hyödyntäen yli 40 vuoden kokemustaan ​​kaikissa kolmessa.

Riccardo on entinen Australian armeijan erikoisjoukkojen everstiluutnantti, joka palveli Lähi-idässä, Aasiassa ja Tyynellämerellä sekä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien erikoisoperaatioiden komennon pitkäaikaisena neuvonantajana. Riccardon kokemus teollisuudesta ulottuu kansainvälisistä yrityksistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Hän on konsultoinut kansainvälisesti kaasu- ja öljyteollisuuden liiketoiminnan jatkuvuutta Pakistanissa, Thaimaassa, Filippiineillä ja Italiassa sekä luonut ja kehittänyt startup-yrityksiä eri toimialoille. Julkisella sektorilla hän on kehittänyt aloitteita, jotka ovat tuoneet valtiolle vuosittain satojen miljoonien dollarien arvosta uutta teollisuutta. Riccardo asuu Sydneyssä Australiassa, on onnellisesti naimisissa ja hänellä on kolme ihanaa lasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...