lauantai 29. lokakuuta 2022

Uusi blogi: Kun ajatus on rikos...

George Orwell
Kaikkien aikojen salaliitto

Kun ajatus on rikos, siitä voi joutua vaikeuksiin! On ymmärrettävää, että Observer-lehden toimittaja Eric Blair  kirjoitti kuuluisat teoksensa Eläinten vallankumous  ja Vuonna 1984 kirjailijanimellä George Orwell. Hänen kirjansa eivät olleet fiktiota vaan täyttä totta. Tässä blogissa kerrotaan kaikki, mitään salailematta, mitään peittämättä, mutta tämän kirjoittaja kätkeytyy historian hämärään. Hän on haamukirjoittaja, jota ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan. Kaikki mitä tässä blogissa tuodaan esille on vain mielikuvituksen tuotetta, aivan kuten George Orwellin tuotanto oli. Lähteet ja linkit on laitettu esille vain  sitä varten, että kaikkeen tähän mielikuvitukselliseen tarinaan löytyy sattumalta täysin irrelevantteja, toisiinsa millään tavalla sidoksissa olevia irrallisia tapahtumia tai päättelyketjuja. Blogin kirjoittaja on selvästi siirtynyt fantasian puolelle. 

Tästä alkaa fiktiivinen tarina nimeltä KAIKKIEN AIKOJEN SALALIITTO, jossa täysin mielikuvituksellisesti etsitään vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Yhdistääkö kaikki poliittisia salamurhia jokin yhteinen nimittäjä? Miten tiedustelupalvelut kuten CIA, MI5 ja Mossad vaikuttavat historiaan? Miksi totuutta ei kerrota? Onko historia valhetta? Onko maa litteä vai pallo? Kävikö ihminen kuussa? Mitä ufot ovat? Ketkä hallitsevat tätä maailmaa? Mistä pahuus tulee? Mikä on kaiken tavoite ja tarkoitus? Mikä on mielenhallintaohjelma MK-Ultra?
Tässä blogissa etsitään vastausta kaikkien aikojen salaliittoon…

Esipuhe

































Julkkisten ja poliitikkojen salamurhat ja yllättävät kuolemat herättävät usein ihmisten uteliaisuuden. Ketäpä ei kiinnostaisi tietää, kuka murhasi presidentti John F. Kennedyn vuonna 1963 tai Ruotsin pääministeri Olof Palmen vuonna 1986? 
Voiko salamurhien ja kuolemien taustalla olla yritys salata, kätkeä ja peitellä jotain sellaista, mitä voitaisiin kutsua salaliitoksi? Yhdistääkö näitä kuolemia jokin yhteinen tekijä? Tässä blogin muodossa julkaistavassa kirjassa esitettyjen havaintojen perusteella voi tehdä ainakin sellaisen erikoisen johtopäätöksen, että tähän mennessä kaikki henkilöt, jotka ovat onnistuneet paljastamaan uuden maailmanjärjestyksen salaliiton tai pyrkineet tuomaan julkisuuteen siihen liittyvää raskauttavaa todistusaineistoa, ovat yksi toisensa jälkeen kuolleet yleensä sydänkohtaukseen tai nopeasti edenneeseen syöpään tai sitten menehtyneet äkillisissä onnettomuuksissa. Yllättävän kuoleman kokeneet ovat yleensä sellaisia, jotka ovat saaneet tai olisivat saaneet jollain tapaa uskottavaa julkisuutta tutkimuksilleen. Monet toimittajat, kirjailijat ja poliittiseen oppositioon ajautuneet toisinajattelijat ovat kokeneet sellaisen kohtalon. Jos edellä mainittu pitää paikkansa, silloin jo edesmenneen itävaltalaisen valtiotieteiden tohtori Karl Steinhauserin sanat kirjassaan EU- Huomispäivän Super-Neuvostoliitto, pitää paikkansa. Steinhauser nimittäin väitti, että vapaamuurarit eivät kaihda mitään keinoja saavuttaakseen päämääriänsä. Kaikki, jotka astuvat heidän tavoitteidensa tielle, siivotaan sivuun tavalla tai toisella. Steinhauserin sanoin:
”Salaisessa valtaa kohti marssimisessaan on vapaamuurareilla vain yksi sääntö, joka kuuluu seuraavasti: tarkoitus pyhittää keinot. Selväkielisesti: Taistelussa vihollista vastaan ovat kakki keinot sallittuja. Todellakin kaikki. Ei vain kieroilu ja valehtelu, juonittelu ja petos, panettelu ja kavallus, varkaus ja ryöstö, vaan myös teko, joka kaikkien muiden maailmankatsomusten mukaisesti on suurin ihmisen tekemistä rikoksista: murha.”[1]

Pitääkö tästä kaikesta olla huolissaan? Miksi sanomalehdet ja media eivät kirjoita totuutta asioista? Vuonna 2017 tapaturmaisesti menehtynyt Hannu Yli-Karjanmaa tuli tunnetuksi blogistaan syyskuun11, jossa hän jaksoi haastaa valtamedioiden narratiivia. Vesa Raiskilan sanoja lainatakseni, maailmassa vallitsevan konsensuspolitiikan takia ”virallisen totuuden” haastaminen on melko haasteellista:

”Kuten niin moni muukin tiennäyttäjä, Hannu väsyi taistelussa valtamedian koneistoa vastaan. Viimeisinä vuosina hän vetäytyi sivummalle kansalaisaktivismin kentällä, mutta ei koskaan luopunut virallisten totuuksien haastamisesta ja jatkoi sivustonsa päivittämistä. Hannun omatunto ajoi häntä kaikista vastuksista huolimatta jakamaan toisille tietämystään valtiollisesta terrorismista ja kansalaisten manipuloinnista. Hän oli todellakin sisäistänyt kuuluisan toteamuksen ”yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko”. Jos me kaikki toimisimme kuten Hannu, voisimme pian elää toisenlaisessa maailmassa.”[2]

Historiantutkijalla on usein sellainen tunne, että sieltä täältä voi löytää tiedonmurusia, joista kokonaisuuden saa rakennettua vain kovalla työllä, jos sittenkään. Kongressin kirjastonhoitajana vuosina 1975–1987 toiminut professori Daniel J. Boorst sanoi kerran: "Amerikkalaiset elävät näennäisten faktojen maailmassa, jonka heidän omat mediansa ovat luoneet heille". Boorstinin asiaa käsittelevä kirja The Image: A Guide to Pseudo-Events in America julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1962. Medialla on paljon valtaa. Se tiedetään. Toisaalta on olemassa sanonta, että tieto lisää tuskaa. Orwellilaisessa maailmassa tietämättömyys on vahvuutta. Voiko olla mahdollista, että maailmaa hallitsevat voimat pimittävät tietoisesti totuutta ja oikeaa tietoa kansalaisiltaan?

Tietoinen valinta lienee ainakin se, että media on viihteellistynyt. Yhteiskunnallisen keskustelun sijasta media tarjoaa hupia, viihdettä väkivaltaa ja paljasta pintaa, mistä syystä yhdysvaltalainen yhteiskuntatieteilijä, mediatutkija ja kulttuurikeskustelija Neil Postman kirjoitti kirjan nimeltä Me huvitamme itsemme hengiltä, joka ilmestyi myös suomennettuna vuonna 1985. Neil Postmanin kannanotto vuodelta 1996 on vielä hätkähdyttävämpi. Postman esittää kirjassaan The End of Education, että koulutusjärjestelmämme nykyinen kriisi kouluissa johtuu siitä, että se ei pysty tarjoamaan opiskelijoille läpinäkyvää, yhdistävää "kertomusta", kuten ne, jotka inspiroivat aikaisempia sukupolvia. Sen sijaan Postmanin mukaan nykypäivän koulut edistävät taloudellisen hyödyn vääriä "jumalia", kulutusta tai etnistä separatismia ja kaunaa. Mihin on kadonnut se narratiivi ja todellisuus, todellinen ymmärrys ympäröivästä maailmasta? Tässä kirjassa on omalla tavallaan se puuttuva narratiivi tai paremminkin sanottuna historia ja todellisuus, joka meiltä puuttuu. Se maailma, joka tästä kirjasta välittyy, on kaikkea muuta kuin kaunis. Valitettavasti.

Tieteiskirjailija H.G. Wellsin poliittisena ihanteena oli maailmanvaltio. Hän totesi omaelämäkerrassaan, että vuodesta 1900 lähtien hän piti maailmanvaltiota väistämättömänä. Hän näki valtion olevan suunniteltu yhteiskunta, joka edistäisi tiedettä, lopettaisi nationalismin ja sallisi ihmisten edetä ansioiden eikä syntymän perusteella. H.G. Wellsin utopia on mennyt hakoteille. Tohtori Corydon Hammond, joka tutki MK ultraohjelman saatanallisten rituaalihypnoosien uhreja, on todennut, että maailmaa hallitsevat tiettyjen verilinjojen omaavat ihmiset. Suomessa – tai missään muuallakaan varjoeliitin hallinnoimassa maailmassa – ei edetä ansioitten mukaan, vaan sen mukaan, miten syvälle kumartaa valtakeskusta ja sen tavoitteita. Hammondilta kysyttiin hänen pitämällään Greenbaum-luennolla, mikä on eliitin tavoite. Hammondin vastaus oli, että heidän tavoitteenaan on ollut hypnotisoida koko maailma massahypnoosiin. Siihen tarkoituksen maailman varjoeliitti salakuljetti toisen maailman sodan jälkeen Saksasta Yhdysvaltoihin natsitohtoreita kehittämään salaisia CIA:n mielenhallintakeinoja. 

Kun Hammond kysyi luennolta yleisöltään: ”Oletteko koskaan kuulleet sellaisesta kuin Illuminati?” yleisö oli hiljaa. Hammond toi esille, mitä hänen traumatisoituneet potilaansa olivat kertoneet hänelle. Maailmaan oli tulossa saatanallinen maailmanjärjestys: ”…jotkut potilaat ovat sanoneet, että on paljon näitä pelottavia juttuja, kauhujuttuja, riivattuna* olemista, ja kaikkea sellaista, mitä on popularisoitu viimeisten 20 vuoden aikana Hollywoodissa, minkä tarkoituksena onkin ollut pehmentää yleisöä niin, että kun saatanallinen maailmanjärjestys ottaa vallan, kaikki tulevat olemaan jo sopivasti herkistyneitä niin monille näistä asioista, etteivät ehkä huomaa sitä. Ja lisäksi Hollywoodin tarkoituksena on ollut jatkuvasti vihjailla monille ihmisille siitä tulevasta.”[3] 

Hollywoodin tarjoilemaan Illuminatin symboliikkaan ja sen salattuihin merkityksiin voi tutustua Vigilant Citizen -sivustolla.[4]

H.G. Wellsin vuoden 1928 kirja The Open Conspiracy esitti kauniin utopian, jonka mukaan maailmaa hallitsee tulevaisuudessa tieteellinen eliitti ja joka pyrkisi poistamaan köyhyyden ja sodankäynnin kaltaisia ​​ongelmia. On käynyt täysin päinvastoin. Vuonna 1940 Wells julkaisi vielä kirjan nimeltä The New World Order, jossa hahmoteltiin uudelleen hänen suunnitelmansa maailmanhallituksen perustamisesta. Sellainen käytännössä syntyikin – Yhdistyneet Kansakunnat (YK). H.G. Wellsin unelma eivät olleet aivan uutukaisia. Hän vain muotoili uudelleen Francis Baconin utopian The New Atlantis 1600-luvulta, jossa Salomonin talon viisaat hallitsevat maailmaa.

Onko mikään ihme, että kun George Orwell puolestaan tarkasteli näitä brittiläisen sosialistieliitin suunnitelmia kirjassan Vuonna 1984, hänen pääasiallinen sanomansa oli, että VELJESKUNNAN hallinto on brutaalinen, valheeseen perustuva poliisivaltio, jossa AJATUKSETKIN ovat rikoksia! Orwellin kirjaa on tulkittu väärin, jos sen on sanottu kuvaavan kommunistisia valtioita. Tai vaikka se niitä kuvaisikin, Orwell kohdisti sanansäilänsä Britannian omia utopistisosialisteja vastaan. Kuinka moni oikeasti tietää sitäkään, että George Orwellin teos perustuu tosiasioille, vaikka se on kirjoitettu fiktion muotoon? Ja miten kävi kirjailijanimenä George Orwell käyttäneelle Eric Blairille?  Hänkin kuoli vain 46-vuotiaana. Niin kuin kaikki muutkin totuuden torvet.

Jokainen voi pohtia, elämmekö me jo nyt sellaisessa maailmassa, jossa totuus on vaiennettu, tieto kadotettu, ymmärrys loppunut ja jatkuvat kriisit, sodat, kauhut pitävät ihmiskuntaa jännityksessä samalla kun suuret massat ovat viihdemaailman hypnotisoimia. Kuka on vienyt meiltä tiedon ja ymmärryksen? Kuka pitää tietoa hallussaan?

Vapaamuurareita pitkään tutkinut Jüri Lina toteaa kirjansa Architects of Deception alkusanoissa:

”Olen monen vuoden aikana kerännyt suuria määriä tärkeitä faktoja, asiakirjoja ja harvinaista lähdemateriaalia, joita ei ole koskaan julkaistu tavallisina (eli virallisesti hyväksyttyinä) historian kirjoina. Näiden tosiseikkojen avulla syntyy täysin erilainen kuva suurista maailman tapahtumista. Ilman yksityiskohtia vapaamuurariuden todellisesta historiasta on hyvin vaikeaa orientoitua nykymaailmassa. Tästä syystä päätin kerätä kaikki "unohdetut" ja piilotetut tiedot ja siten luoda uudelleen todellisen historian, jonka vapaamuurareiden johtajamme ovat varastaneet meiltä.”

Koska Jüri Lina on tehnyt niin kattavaa tutkimusta, olen hyödyntänyt hänen tietojaan tässä blogissa melko laajasti. Vaatii suurta rohkeutta tuoda esille sellaista totuutta, joka tullaan aina lyttäämään valtavirran asiantuntijoiden toimesta. Heillä onkin ilmeisesti juuri sellainen portinvartijan rooli. Jüri Lina toteaakin, että syynä demokratian heikentymiseen on se, että:

”ne, jotka ovat ymmärtäneet ongelmiemme syyn, kieltäytyvät puhumasta. Toiset taas eivät ole ymmärtäneet ilmeistä - että salassa pysyttelevät taloudelliset voimat ovat toimineet huolellisesti maalattujen kulissien takana ja käytännöllisesti katsoen vastustamattomina manipuloineet meitä kohti nykyistä epätoivoista tilannettamme. Olemme olleet peloissamme ja heikentyneet, ja tästä syystä ihmiskunnan viholliset ovat onnistuneet petollisella salaliitolla. Salaiset voimat eivät olisi pystyneet toimimaan vapaasti poistamatta ensin tärkeitä faktoja historiastamme.”

Linan sanoja lainatakseni historian kirjoituksen väärentämisellä on kuitenkin vakavat seuraamukset:

”Sosialistit ovat hyvin tietoisia siitä, että heidän historiansa väärentäminen johtaa yhteiskuntaan ilman historiaa. Venäläis-juutalainen sosialisti Alexander Herzen totesi 1850-luvulla: "Ei ole mitään niin vastenmielistä kuin historian väärentäminen vallanpitäjien käskystä." Marx laittoi sormensa Illuminatin tärkeimpään menetelmään: "Jos pystyt leikkaamaa ihmiset pois heidän historiastaan, heidät voidaan helposti vakuuttaa ihan mistä vaan." Vaikka voimme todeta, että johtajamme salaavat tosiasiat korruptoituneiden "historioitsijoiden" avulla, on ymmärrettävä, että tämä historian väärentäminen on osa salaliittoa. Brittiläisen kirjailijan George Orwellin mukaan ne, jotka hallitsevat historiaamme, hallitsevat myös tulevaisuuttamme. Ja ne, jotka hallitsevat nykyisyyttämme, hallitsevat myös menneisyyttämme.”

Jüri Lina toteaa, että ”monilta toimittajilta puuttuu kriittinen harkintakyky murskata konsensustodellisuus, joka koskee tapahtumien todellista kulkua, mikä näkyi esimerkiksi M/V "Estonia" -katastrofin aikana - he eivät ole edes onnistuneet ymmärtämään, että onnettomuustutkintakomissio valehtelee keskeisistä asioista.” Linan mukaan vapaamuurarien lähteet ruokkivat meille massamedian kautta päivittäin todellisuutta, joka on illuusiota:

”Maailman tärkeimmät poliittiset, taloudelliset ja yhteiskunnalliset tapahtumat eivät ole sattumanvaraisia, vaan ei-demokraattisten ryhmien suunnittelemia, jotka piiloutuvat nimen "vapaamuurarit" taakse. Huonommat ja ihmisyyttä halventavat olosuhteet, joita näemme kaikkialla eri maissa, eivät vain sattuneet muuttumaan sellaisiksi. Jos hyväksymme tämän selityksen, alamme heti ymmärtää kaiken, mitä tapahtuu, ja kaikki palaset loksahtavat paikoilleen. Muuten hapuilemme pimeydessä emmekä ymmärrä mitään. Vapaamuurari-mytomaanit[5] ovat ihmiskunnan henkisen vapauden vihollisia. Useat voimakkaat ja häikäilemättömät vapaamuurariloosit, jotka koostuvat itsemääräämästä eliiteistä viimeisen kahden vuosisadan aikana, ovat ohjanneet yhteiskuntaamme kohti tiettyä tuhoa. Jos kieltäydymme näkemästä tätä todellisuutta, se tarkoittaa, että hyväksymme elämisen absurdissa, järjettömässä maailmassa, joka on ilman mitään järkevää syytä muutettu surrealistiseksi, kafkamaiseksi hulluksi pakopaikaksi. Nämä voimakkaat loosit pyrkivät muun muassa luomaan Eurooppaan supervaltion - Euroopan Unionin - ja heidän vallassaan olevan maailmanhallituksen psykologisen sodankäynnin avulla meitä, ei-muurareita vastaan.”[6]

Tämän kirjan havainnot loukkaavat syvästi niitä kristittyjä, jotka uskovat, että kristittyjen tehtävänä on hylätä totuus ja vaikka valheellisella perustalla seisoa Israelin sionistien harjoittaman politiikan rinnalla. Tämän kirjan tarkoituksena ei ole hyökätä juutalaisia vastaan. On osattava erottaa poliittinen sionismi ja tavalliset juutalaiset. Uuteen maailmanjärjestykseen ovat tavalliset juutalaiset aivan yhtä syyttömiä kuin tavalliset suomalaiset.  Rauhanaktivismi alkaa Jeesuksen sanoilla: ”Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat.” Pimenevässä maailmassa on vain yksi toivo – tosikristittyjen kärsivällisyys. Ilmestyskirjan luku 13 kertoo pedosta, jonka luku on 666. Vaikka pedon murhakoneisto murhaa ja tappaa, tosikristityn ei tule sortua vihaan vaan kuten Ilmestyskirja sanoo (Ilm.13:10): ”Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.”

Anno Domini Lokakuussa 2022

Haamukirjoittaja 

Tämä oli vasta alkupuhe. Tarina jatkuu seuraavassa postauksessa. Tässä blogissa paljastetaan kaikki - koko totuus. Pysy "kanavalla". Uusi postaus joka päivä.

[1] Karl Steinhauser EU -Huomispäivän Superneuvostoliitto1994, 128.

[2] Vesa Raiskila Hannu Yli-Karjanmaa in memoriam 11.9.2017 Vastavalkea.

https://vastavalkea.fi/2017/09/11/hannu-yli-karjanmaa-memoriam/

[3] Corydon Hammondin Greenabaum -puhe. Puheen voi kuunnella tästä: 

https://www.australianpeacemakers.com/learning-library/mk-ultra-explained-by-d-corydon-hammond

Sama puhe kirjallisessa muodossa: https://www.empty-memories.nl/science/greenbaum.pdf

* Riivaus on muuntunut tajunnantila ja siitä johtuva epätavallinen käytös, joka uskonnollisesta näkökulmasta tulkitaan pahan hengen aiheuttamaksi. Riivaajan uskotaan menneen uhrin eli riivatun sisään ja ottaneen valtaansa hänen mielensä ja ruumiinsa.

[5] Mytomaani = patologinen valehtelija

[6] Jüri Lina The Architects of Deception 2004, 15–16.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

4 Kaikkien aikojen salaliitto OSA1 UMJ: Totuus Ukrainan sodasta

Vaikka et olisi jo alkanut kuunnella Kaikkien aikojen salaliitto -äänikirjaa ihan ekasta jaksosta niin ei haittaa, tässä on tärkeää asiaa Uk...